Tegyük optikailag kifinomultabbá, fiatalosabbá a vonásainkat

Magyar Zsuzsa Sminktetováló és kozmetikus mester Szemöldöktetoválás - Richbrows 6

A sminktetoválás egyre népszerűbb a nők körében. Ennek oka nem csupán az esztétikai igényekre vezethető vissza, hanem a praktikus, kényelmi szempontokra is. A tartós smink által rengeteg időt spórolhatunk meg magunknak, gondoljunk bele, hogy egyetlen nap leforgása alatt hány alkalommal pillantunk bele a tükörbe a munkahelyünkön, hogy megigazítsuk a rúzsunkat vagy a tusvonalunkat. Nem beszélve a költségvetési szempontokról; a szemhéj-, ajak-, vagy szemöldök tetoválás árak bőven megtérülnek, ha belegondolunk, hogy mekkora költséget jelent évente kedvenc szemceruzánk, rúzsunk vagy szemhéjfestékünk beszerzése.

A sminktetoválás révén a számunkra legelőnyösebb smink mindig ott lesz, hogy kihangsúlyozza a vonásainkat. Így a tekintetünk soha nem lesz fáradt, és a szemöldökünk sem lesz tónustalan. Optikailag, , kinyílnak” a szemek, és a szemhéjak formáját is megnyújthatjuk, hiszen egy magas szakértelemmel felvitt tusvonal révén elérhetünk egy optikailag mandula formájú ívet, vagy egy klasszikus cat-eye formát.

A szemöldök tetoválás optikailag még meghatározóbbá teheti az arcunkat, a megfelelően formázott és töltött szemöldök esztétikus keretet ad a tekintet számára, így elengedhetetlen, ha kiegyensúlyozott vonásokat szeretnénk viszontlátni a tükörben. Az szájtetoválás pedig lehetőséget ad arra, hogy teltebbnek és formásabbnak tűnjenek az ajkaink. Az eljárás után a túl vékony ajkak optikailag vastagabb benyomást keltenek, és a mosolyunk fiatalossá válik.

A friss sminktetoválás elkészítését gyakran körültekintően elvégzett tetoválás eltávolítás is megelőzi, mivel kizárólag így biztosítható a magas minőséget képviselő, esztétikus beavatkozás. Régi, megfakult és elfolyt tetoválásunk szerencsére viszonylag könnyen korrigálható, az eltávolítás szintén rutinszerűen zajlik, ha igazi profira bízzuk magunkat. Egy jól képzett szakembernek egy elrontott tetoválás javítása nem okoz problémát, és annak a tetoválásnak a helyére, amit idáig sminkkel takargattunk, végre felkerülhet az a munka, ami méltó a szépségünkhöz.

Korábbi bejegyzések:

Hozzászólások

Sminktetoválás 2023 minden lehetőség

letölthető E-book

Minden hasznos infoval, mielőtt döntést hozol