Rólunk

Magyar Zsuzsa

Sminktetováló specialista

Kozmetikus mester, Smink és Maszkmester, alapító

Magyar Zsuzsa vagyok, kozmetikus mester a sminktetoválás már 25 éve töretlenül a szenvedélyem. Célkitűzésem, hogy csapatommal megteremtsük egyedi szépségedet, mely utánozhatatlan és magával ragadó. Ennek alapjául a sminkelés művészetét is magas fokra emelve mesterfokú sminkmester és maszkmester-képzéseket végeztem el.

1987 óta dolgozom a szépségiparban, sminktetoválással 1993 óta foglalkozunk, így az elmúlt évtizedekben több mint 20 ezer munka ment át a kezeim között. Minden képesítéssel rendelkezem, a szakma leghíresebb nemzetközi mestereitől tanultam, tanulok.

Az idő és a tapasztalat meghozta azt a képességet, hogy munkáimban a legmodernebb technikákat ötvözöm, miközben a saját, egyedi tetoválási stílusom is kialakult.

Folyamatosan kutatom a tetoválás-eltávolítás leghatékonyabb módszereit. Külföldi képzéseken is részt veszek azért, hogy Magyarországon is naprakészen elérhetővé tegyem Európa sminktetoválási trendjeit.

A múltban, jelenleg és a jövőben is ragaszkodom a tényszerű, valóságot hűen tükröző, a munkák minőségét hitelesen, élethűen ábrázoló fotók és videók bemutatásához, és remélem, hogy a szakmában ezt az utat egyre többen követik majd.

A szakmai kihívások motiválnak minket

 

2007 óta célunk visszaadni a természetes szépséget tetoválás-eltávolítással is, hogy segíthessünk azoknak a hölgyeknek is, akik idáig javíthatatlannak tűnő, elrontott tetoválással voltak kénytelenek együtt élni, és szeretnék végre visszakapni az önbizalmukat.

Bár a tetoválás-korrekció szakmailag eleinte rögös út volt, hiszen esztétikai határterület, mégsem bántam meg sosem, hogy felvállaltam, és ebben az irányban is elindultunk.

A legmeghatóbb pillanat a munkámban, amikor a vendég könnyes szemmel szorítja a karomat, és azt mondja: köszönöm.

kreativcsapat_magyarzsuzsapmuart

Kreatív team

szakmai mentorálással

Évek óta mentorálok és képzek sminktetováló művészeket. Több szakembernek folyamatosan segítek tapasztalatot szerezni és a szakmába integrálódni, ezáltal segítve a megélhetésüket, illetve ezzel is megalapozva a jövőre a minőséget képviselő szépségipari szereplőket. 

Szalonunkban mind a mai napig minden munkát személyesen ellenőrzök, még akkor is, amikor nem én mozgatom a tűt. 

  • Jól rajzoltuk-e fel a szemöldököt? 
  • A megfelelő tetoválási stílust választottuk-e?
  • Melyik géppel dolgozzunk? Milyen pigmentet használjunk? Mindez a vendég bőrtípusától is függ. 

Mire megfogja valaki a tűt, sok stratégiai döntést kell meghoznia annak érdekében, hogy egy valóban esztétikus és tartós sminktetoválás születhessen.

A szalonban dolgozó kreatív csapatot pedig személyes mentorálásom során 100%-ig felkészültnek és precíznek tartom, így érdemesnek gondolom őket a Madonna szalon és Magyar Zsuzsa képviselésére, ezért bátran merem ajánlani őket.

Sminktetoválás 2023 minden lehetőség

letölthető E-book

Minden hasznos infoval, mielőtt döntést hozol