Válj divatikonná sminktetoválással

Karakteredhez illő, fájdalommentes egyedi szemöldök, száj és szemhéjtetoválások több, mint 4225 variációban

Magyar Zsuzsa sminktetováló mestertől és tanítványaitól

Magyar Zsuzsa Sminktetováló és kozmetikus mester Szemöldöktetoválás - szálas szemöldök 16

Te megálmodod a sminktetoválásod, mi pedig elkészítjük Neked. Pontosan úgy, ahogy szeretnéd. Tökéletesre.

Magyarországon egyedülálló módon több, mint 4225 variációt tudunk elkészíteni Neked, amivel kihozzuk belőled a legszebbik éned.

Téged is zavarnak a…

01

A reggeli, hosszú percekig tartó sminkelések…

02

A sminktermékekre akár fölöslegesen elköltött évi sok tízezer forint…

02

Asszimetrikus, arcodhoz nem illő formák?

Sminktetoválással mindig gyönyörű, magabiztos Nőnek érezheted magad!

Magyar Zsuzsa Sminktetováló és kozmetikus mester fullface 2

Milyen kezelésekkel várunk?

Akármit is választasz, egy dologban biztos lehetsz:

a Magyar Zsuzsa PMU Art-nál csak és kizárólag olyan prémium minőségű munkát végzünk, amivel az előnyös adottságaid kiemeljük.

A piacon sok sminktetováló van.
Miért éri meg Magyar Zsuzsáékat választanod?

Magyar Zsuzsa Sminktetováló és kozmetikus mester munka közben

Magyar Zsuzsa vagyok, kozmetikus mester, sminktetováló specialista, smink és maszkmester, a Magyar Zsuzsa PMU Art vezetője. 28 éve foglalkozom sminktetoválásokkal, az eddig megjelent és bevált összes sminktetoválási technikát ismerem, tanítom. Csapatommal több, mint 10000 nő önbizalmát, magabiztosságát növeltük meg úgy, hogy teljesen egyedi, karakterisztikájukhoz illő sminktetoválást készítettünk nekik. Jelenleg 4225 fajta variációt tudunk megvalósítani a Te arcodon is.

Ezért 100%-ig biztos lehetsz benne, hogy…

A karakteredet kiemelő, teljesen egyedi, az arcodra szabott, igényes sminktetoválást kapsz, amivel

lenyűgözhetsz ragyoghatsz stílusikonná válhatsz időt spórolhatsz elrejthetsz kiemelhetsz

Zsuzsa személyes üzenete Neked

Pár csodálatos átváltozás, ami a Magyar Zsuzsa PMU Art-nál készült:

Interneten találtam Zsuzsiékra. Nagyon szerettem volna már egy szép szemöldököt, hogy ne kelljen rajzolgatnom. Kevés nyugdíjam van, nehezen jövök ki havonta, ráadásul cukorbeteg vagyok, leukémiás, többször volt szívrohamom is. Megnyertem a decemberi sorsolást, valóra vált az egyik álmom, lett végre szemöldököm. Nagyon hálás vagyok Neki, és az ott dolgozóknak. Mindenki nagyon kedves. Ajánlom mindenkinek Őket.
Vajda Mária
Elsősorban a régi, elrontott szemöldök tetoválásomat szerettem volna eltávolíttatni, így találtam Magyar Zsuzsára sok-sok keresgélés után. Többször nekifutottam, mire időpontot kértem. Végül nem csak a lézeres eltávolítás történt meg, hanem egy új, gyönyörű szemöldök, szemhéj, majd végezetül egy ajak tetoválás boldog tulajdonosa lettem. 🙂 Minden alkalommal örömmel mentem, a szakértelem, precizitás és a kedvesség is jelen van a szalonban! Bátran ajánlom Magyar Zsuzsát és csapatát azoknak a hölgyeknek, akik bizonytalanok még abban, hogy készíttessenek-e sminktetoválást vagy sem!
Tundi Freidler
A szalon gyönyörű és igényes, az ott dolgozó hölgyek is nagyon kedvesek mindenkivel és Magyar Zsuzsa olyan gyönyörű és tartós szemöldököt készített nekem amilyet senki sem tudott, úgy hogy 1 szál szemöldököm sem volt. Teljesen meg vagyok elégedve és egészen biztos, hogy frissítésre is hozzá fogok menni. Tény, hogy csúszósak az időpontok, de van amire érdemes várni és az ilyen mester munka Az!
Vida Ramóna
Egy régi tetoválás eltávolitasa a szemöldöki részen, lélegzetelàllítò eredmèny…. Szájfény tetoválás, szemhéj- kontúrtetoválás és egy kollagénes arckezelés …. A belváros szívében egy nagyon csinos professzionális szalon csapat…. Azt hiszem ennél magasabb szinvonal a kozmetikában és kozmetikai tetoválás területén nem elképzelhető. SZÍVBŐL KÖSZÖNÖM CSAK AJÁNLANI TUDOM! Köszönöm Zsuzsa!
Kiss Anna
Nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel. Szép, igényes munkát végeznek és rendkívül kedvesek a vendéggel! Csak ajánlani tudom! Köszönöm szépen!
Csiki Anetta
Csak ajánlani tudom , 2013 óta visszatérő vendég vagyok !!! Magyar Zsuzsa a szakma legjobbja, maximalista és a vendég elégedetten távozik , mert mindent megtesz annak érdekében !!!precíz , alapos szakember !!
Krisztina Kedves
Profi. Zsuzsa a legjobb! Hatalmas szakmai tudással és szép érzékkel rendelkezik. 4éve találtam rá! A szemhéj tetoválásomat és a számat ő tetoválta.Precíz tervezett munka volt! Mások által elrontott sötétkék szemöldökömet több lézeres eltávolítással halványította(sajnos nem kozmetikai volt, mint utólag kiderült!) Maximálisan megbízom Benne!!! Elfogadtam hogy hosszú lesz az út, próbálja a legújabb technikákat alkalmazni hogy a lehető legszebbet hozza ki belőlem. Nincs távolság ha a legjobbat akarod!!! 🤗 ♥️ A kép ma délelőtt készült még friss állapotban!
Viktória Varga

Amihez szigorúan ragaszkodunk, azok a kompromisszumot nem ismerő munkasztenderdjeink.

Magyar Zsuzsa Sminktetováló és kozmetikus mester fullface 2

Hogyan néz ki egy sminktetoválás a Magyar Zsuzsa PMU Art-nál?

Bemutatjuk Neked prémium szalonunkat, Budapest szívében.

Cím: 1052 Budapest, Régi Posta utca 4.

A váci utcától néhány lépésnyire. Tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető, parkolás a közeli mélygarázsokban vagy utcákban lehetséges.

Külföldön vagy Budapesttől távol élsz? Semmi gond, nem kell kétszer-háromszor Budapestre utaznod, hogy sminktetoválásod lehessen.

Fontos viszont, hogy meg kell ismernünk az arcodat, a céljaidat, és ezután tudunk neked konkrét árajánlatot adni. Kattints ide és töltsd ki az itt található űrlapot:

Csapatban szépítünk. Válj divatikonná a legkedvezőbb áron a legkisebb várakozási idővel!

Magyar Zsuzsa Sminktetováló és kozmetikus mester "A Team"

A Magyar Zsuzsa PMU Art-nál nem ismerünk kompromisszumokat és 100-ból 99 nő BÜSZKÉN hordja a kezelés után a sminktetoválását. De mi történik, ha te az 1%-ba tartozol?

Az egyedülálló garanciánk Téged véd.

A Magyar Zsuzsa PMU Art-ban 9+1 garanciát kapsz a sminktetoválásaidra. Lépj be a Magyar Zsuzsa sminktetoválás VIP klubba, ahol folyamatosan nyomonkövethetjük a sminktetoválásaidat.

Sminktetoválásainkra és a konzultációkra sok esetben több hetes várólistánk van, azonban...

előfordulhatnak felszabaduló időpontok, így akár kedvezményt is kaphatsz a kezelésre.

Hozd ki magadból a benned rejlő igazi NŐT Magyar Zsuzsával és csapatával, töltsd ki az alábbi űrlapot és felkeresünk a továbbiakkal kapcsolatban elérhetőségeid egyikén!

Sminktetoválás 2023 minden lehetőség

letölthető E-book

Minden hasznos infoval, mielőtt döntést hozol