Eltávolítjuk. Kijavítjuk. Frissítjük.

Változtassuk trendivé szépségedet, sminktetoválásaidat! Meguntad? Szabadulnál tőle?

Ha ezen az oldalon jársz, bizonyára Te is rejtegetsz egyet a szemöldökceruza vagy a frufru alatt.

Ha van egy rossz tetoválásod, gondolom, azonnal szeretnél belőle egy jót. A szemhéjtetoválásod már divatja múlt vagy megfolyt, esetleg az ajaktetoválásod nem sikerült…

Sminktetoválás eltávolítása, javítása

A régi tetoválásod egy fontos körülmény, először olyan alapot kell teremteni, amely lehetővé teszi, hogy jó minőségben egy új Sminktetoválás elkészülhessen.

Éppen ezért ha csak ez a jó megoldás, javaslatot fogunk tenni, hogy első lépésben halványítsuk, radírozzuk a régi rossz tetoválást és opcionálisan kérhetsz nálunk újat, amikor elérkezettnek látjuk az idejét.

Ha heges a bőröd, akkor is segítünk

Mi jelenti számodra a biztonságot?

Egy kézben tudhatod a tetoválás eltávolítás és új sminktetoválás kérdést is, mindebben Magyarország leghozzáértőbb csapatára, és a döntés csak a Te kezedben van.

 1. A leghatékonyabban szabadulhatsz meg a rossz tetoválástól,
 2. További maradandó hegek és saját pigment hiány nélkül,
 3. Illetve a szőrszálak végleges kihullása nélkül.
 4. Sminktetoválásban a legkreaítívabb csapat, ahol a LifeLike – életszerű eredmény a cél
 5. Tetoválás eltávolítás és és sminktetoválás összehangolásával kimaxoljuk a lehetőségeidet!

9+1 garancia az új szemöldök-tetoválásodra

01

Neked tervezzük

02

Hairdesign egyedi szálrendezéssel

03

9+1 pontos biztonsággal tervezzük át

Mely területekkel fordulhatsz hozzánk feltétlen bizalommal?​

01

Szemöldök

02

Szemhéj

03

Ajak

Magyar Zsuzsa Sminktetováló és kozmetikus mester Tetoválás eltávolítás-javítás 14

Várunk a több 100, már újra magabiztos mosolyú, elégedett vendégünk táborába! Tartozz te is közéjük, Magyar Zsuzsa PMU ART VIP vendégként.

Mindenképpen segítünk.

Átérezve a helyzetet, maximális segítő szándékkal, szívvel-lélekkel állunk melléd.
Számos esetben találtunk már ideális megoldást.
2007 óta végzek lézeres tetoválás eltávolítást ma is csodaként élem meg, hogy vendégeim életminőségének javításában segíthetek!

Keress bátran!
Magyar Zsuzsa Sminktetováló és kozmetikus mester Budapest
Magyar Zsuzsa Sminktetováló és kozmetikus mester Tetoválás eltávolítás-javítás 11 előtte-utána

Imádjuk a kontrasztokat látni egy-egy ilyen kollázson.

Ezért 2007 óta sok elégedett, mosolygós vendégünk lett, rengeteg esettanulmány birtokában személyre szabott kezeléseket végzünk. A rossz tetoválás technika okozta heges állapot rontása nélkül javítunk sőt a heges állapot javítása is további cél a munka során, sok esetben sikerrel a saját szemöldökszálak kihullása, vesztesége nélkül dolgozunk, így annál nem lesz kevesebb,mint amennyi első találkozásunkkor érkeztél.
Habár 2007 óta végzek lézeres tetoválás eltávolítást ma is csodaként élem meg, hogy vendégeim életminőségének javításában segíthetek!

Mindenképpen biztonságban vagy, vigyázunk rád!

Maradandó hegek vagy szőrveszteség kizárható a kezeléseink során.
Magyar Zsuzsa LifeLike szemöldök sminktetoválás szisztémával még a heges felület is javul az eltávolítások során, és még szálas szemöldökre is lehetőséget teremtünk.

Célzott, hatékony kezelések

Csak a szükséges mértékig koptatunk, utána készülhet az új szemöldök.

Ha szeretnéd, Mi készítjük majd az újat.

Senki sem akar évtizedekig elcsúfító tetoválásokkal élni vagy túlzott dózis alkalmazása miatt maradandó hegeket viselni.

Ha van egy rossz tetoválásod, azt már nem szabad tetézni egy helytelen javítási kísérlettel, vagy egy nem megfelelő eltüntetési módszerrel.

Magyar Zsuzsa Sminktetováló és kozmetikus mester Tetoválás eltávolítás-javítás 10

Hány alkalom lesz?

Ha 5-11-szer (!) tetováltak vagy 10-20 év alatt semmit nem kopott, akkor lehet, hogy mi sem fogjuk tudni egy kezelés alatt eltávolítani…

Finom enzimes koptatást szeretnél, vagy gyors GOINK/lézeres tetoválás eltávolítást?

Együtt dönthetünk ebben a kérdésben, attól függően, neked melyik a szimpatikusabb.

(A 40%-os savas eljárásokat nem alkalmazzuk, mert utána a legtöbb esetben nem lehetséges a szálas szemöldök, szálas szemöldököt 2 éven belül, illetve nem alkalmazható ajak felületen és szemhéjon.)

Mennyi idő lesz, míg szép lesz majd?

Amit mindenképpen tudnod kell, mielőtt kiválasztod a technikát és a szakembert:

 • Elrontott tetoválás javítása megfelelő koncepció nélkül nem lehet sikeres.
 • Ha először kamuflázs pigmentekkel lefedték és sajnos még csúnyább lett, ez megsokszorozza a szükséges eltávolító kezelések számát.
  (Ha most erre készülsz, inkább ne tedd.)
 • Ha elhitted, hogy segít, meleg barnával rátetováltak de átlátszik a régi kék, akkor először a meleg barna pigmenteket kell róla eltávolítani és következő lépésben az eredeti rossz tetoválást. (ha most erre készülsz, inkább ne tedd)
  Ha bőrszínű kamuflázs pigmentekkel lefedték vagy 5 -10 változó összetételű pigmentet tetováltak a szemöldöködbe, akkor az alkalmak száma mindenképpen több lesz.

Tudtad? Nyáron jobban kopik a lézeres kezelések után a tetoválás. A kopási szakaszban a MAGYAR ZSUZSA PMU Art-ban alkalmazott kezelések után 2 héttel, a szolárium igen hatékony megoldás lehet, segítheti a folyamatot.

Nem ígérhetjük, hogy egyetlen alkalom lesz, de azt igen, hogy megvalósítjuk álmaidat.

A kezelések ritmusa

Az eltávolítások 3 hetente lehetségesek, mivel a legkorszerűbb technikának köszönhetően nem okozunk sebet, és heget sem.
Az általános tapasztalattal ellentétben a Magyar Zsuzsa PMU ART-ban a módszer kifinomultsága speciális ritmust tesz lehetővé, melyben 2007-től nagy tapasztalattal állunk rendelkezésesedre. 5 héttel az utolsó eltávolítás után készülhet az új sminktetoválás, melyet 90 napon belül díjmentesen finomhangolunk.

Elsősorban a régi, elrontott szemöldök tetoválásomat szerettem volna eltávolíttatni, így találtam Magyar Zsuzsára sok-sok keresgélés után. Többször nekifutottam, mire időpontot kértem. Végül nem csak a lézeres eltávolítás történt meg, hanem egy új, gyönyörű szemöldök, szemhéj, majd végezetül egy ajak tetoválás boldog tulajdonosa lettem. 🙂 Minden alkalommal örömmel mentem, a szakértelem, precizitás és a kedvesség is jelen van a szalonban! Bátran ajánlom Magyar Zsuzsát és csapatát azoknak a hölgyeknek, akik bizonytalanok még abban, hogy készíttessenek-e sminktetoválást vagy sem!
Tundi Freidler
Egy régi tetoválás eltávolitasa a szemöldöki részen, lélegzetelàllítò eredmèny…. Szájfény tetoválás, szemhéj- kontúrtetoválás és egy kollagénes arckezelés …. A belváros szívében egy nagyon csinos professzionális szalon csapat…. Azt hiszem ennél magasabb szinvonal a kozmetikában és kozmetikai tetoválás területén nem elképzelhető. SZÍVBŐL KÖSZÖNÖM CSAK AJÁNLANI TUDOM! Köszönöm Zsuzsa!
Kiss Anna
Nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel. Szép, igényes munkát végeznek és rendkívül kedvesek a vendéggel! Csak ajánlani tudom! Köszönöm szépen!
Csiki Anetta
Csak ajánlani tudom , 2013 óta visszatérő vendég vagyok !!! Magyar Zsuzsa a szakma legjobbja, maximalista és a vendég elégedetten távozik , mert mindent megtesz annak érdekében !!!precíz , alapos szakember !!
Krisztina Kedves
Profi. Zsuzsa a legjobb! Hatalmas szakmai tudással és szép érzékkel rendelkezik. 4éve találtam rá! A szemhéj tetoválásomat és a számat ő tetoválta.Precíz tervezett munka volt! Mások által elrontott sötétkék szemöldökömet több lézeres eltávolítással halványította(sajnos nem kozmetikai volt, mint utólag kiderült!) Maximálisan megbízom Benne!!! Elfogadtam hogy hosszú lesz az út, próbálja a legújabb technikákat alkalmazni hogy a lehető legszebbet hozza ki belőlem. Nincs távolság ha a legjobbat akarod!!! 🤗 ♥️ A kép ma délelőtt készült még friss állapotban!
Viktória Varga

Általában igaz, hogy a múltbeli nem sikerült javító tetoválások száma egyenesen arányos az eltávolítások számával.

Varázsütésre csak néha megy, de 10-20 év természetes kopás helyett mindössze csak pár hónap elég lehet! – jól hangzik? Legkésőbb egy éven belül lehet szép szemöldököd, vagy még hamarabb elegánssá változhat a szemhéj vagy szájkontúrod.

 1. annál nehezebb lesz eltávolítani,
 2. annál több tetoválás eltávolítás kell
 3. annál nagyobb szakértelemre lesz szükséged,
 4. annál hosszabb idő lesz eltüntetni.

Mennyibe fog kerülni?

Garantáljuk a legnagyobb szakértelmet és gondosságot, átlagár alatt.

Cégfilozófia: Számomra presztízskérdés, hogy a mindenre kiterjedő konzultációért szalonomban nem számítjuk fel a 10000Ft-os munkadíjat, mert mindenben segíteni szeretnénk, ha arcodat elcsúfító tetoválástól szükséges megszabadulnod.
Amikor megérkezel, megtervezzük az új formát, hogy lássuk, mi lesz pontosan a feladatunk. Ha ebben egyetértünk, akkor tetoválás eltávolítás kezeléseknél az elképzelhető maximumot nyújtjuk átlagáron vagy az alatt számodra. Pl. teljes szemöldök 20000FT-/ alkalom.

2. alkalomtól még ebből is nagyobb kedvezményt biztosítunk
egyedülálló kezelési repertoárunkból a számodra legjobbat választhatjuk.

Meghívhatunk sminktetoválás újratervezésre és konzultációra díjmentesen?

Jelentkezz személyes tervezésre! Változatos, egyedülálló technikák, csak tőlünk.

Mely területeken tuduk segíteni?

Szájtetoválás javítás

Szemöldök eltávolítás, javítás (interjú)

Szájtetoválás eltávolítás

Már 2010-ben is alkottunk kisebb csodákat, amelyekre ma is büszke vagyok.

Magyar Zsuzsa Sminktetováló és kozmetikus mester Tetoválás eltávolítás-javítás 9
Magyar Zsuzsa Sminktetováló és kozmetikus mester Tetoválás eltávolítás-javítás 8

8700 újra boldog, magabiztos mosoly

kijavított szemöldök
0 +
kijavított szemhéjtetoválás
0 +
kijavított szájtetoválás
0 +
Magyar Zsuzsa Sminktetováló és kozmetikus mester Fullface 12 előtte-utána

Sminktetoválás 2023 minden lehetőség

letölthető E-book

Minden hasznos infoval, mielőtt döntést hozol