A tartós smink nemcsak látható, az önbizalmunkon is érezhető

Magyar Zsuzsa Sminktetováló és kozmetikus mester Szemöldöktetoválás - szálas szemöldök Voksán Virág

Természetes, hogy mindannyian a legjobbat szeretnénk kihozni a megjelenésünkből. Az arcunk árulkodik a kiegyensúlyozottságunkról, az örömünkről vagy bánatunkról, valamint az ápoltsága, a rendezettsége látható és alapvető üzenetet közvetít mások felé. Vonzóak szeretnénk lenni és szépek, és ezért sok mindenre hajlandóak vagyunk. Felkelünk egy órával hamarabb, hogy gondosan elkészítsük a sminkünket; megrajzoljuk a szemöldökünk ívét vagy a tusvonalat a szemhéjunkon.

Ezért is érzik sokan úgy, hogy a rendszeres sminkelés időt vesz el tőlük. Ebben a helyzetben a sminktetoválás egy kiváló megoldást kínálhat a problémájukra. Az idáig tükör előtt töltött idő most pihenésre, feltöltődésre cserélhető, és amiatt sem kell aggódnunk, hogy ez a megjelenésünk rovására megy, sőt. Még ha a párna nyoma ott is van az arcunkon; a sminkünk ilyenkor is tökéletes lesz. A nyílt, friss tekintetet gyakran a szemhéjunk kiemelésével érjük el; ha a szem profi kontúrt kap egy szemhéj tetoválás révén, akkor nem kell többé aggódnunk azon, hogy a pillantásunk fáradtságról árulkodik.

A különböző hormonális eredetű problémák gyakran a szemöldökön okoznak látható elváltozásokat. A pajzsmirigy zavarai a szemöldök ritkulásával járhatnak együtt. Ilyenkor természetesen az alapproblémát kell kezelni, azonban egészen addig, amíg helyre nem billen a kezelések hatására a hormon-egyensúly a szervezetünkben, a sminktetoválás visszaadhatja elveszett önbizalmunkat.

A korszerű és kifinomult sminktetoválási technikáknak köszönhetően a tetovált szemöldök ma már nem egyenlő a néhány évtizeddel ezelőtti szemöldökökkel. Sok olyan nő dönt a tartós smink mellett, aki a természetes megjelenést preferálja. Számos tetoválási stílus áll a rendelkezésünkre, attól függően, hogy mi illik az egyéniségünkhöz és a személyes stílusunkhoz.

A sminktetoválás további előnye, hogy lehetővé teszi a látható egyenetlenségek, asszimmetriával járó hibák korrigálását. Például, ha valaki nem elégedett a szája formájával vagy méretével, a sminktetoválás segítségével új formára, és teltebb megjelenésű ajkakra tehet szert. Ez különösen fontos azok számára, akik az ajkaikat illetően komplexusokkal küzdenek, mert a tartós smink lehetővé teszi számukra, hogy magabiztosabbnak érezzék magukat.

Korábbi bejegyzések:

Hozzászólások

Sminktetoválás 2023 minden lehetőség

letölthető E-book

Minden hasznos infoval, mielőtt döntést hozol