Szempilla sűrítés az igéző pillantásért

Szempilla sűrítés az igéző pillantásért

A szemvonal és a szempilla kiemelése, a kontúrvonalak iránti rajongás nem új keletű: már az ókori egyiptomiak is festették a szemeiket, ehhez pedig egy speciális keveréket, az úgynevezett kohlt használták.

Manapság a szemceruza és a szempillaspirál szinte kötelező kellékek egy női táskában. A kihangsúlyozott szempilla, és egy elegáns tusvonal a szemhéjunkon rengeteget változtat a megjelenésünkön; kifejezőbbé, igézőbbé válik a tekintetünk. A smink keretet ad az alsó, illetve a felső szemhéjnak, a szemünk színe és formája így még nagyobb figyelmet kap.

Azonban a legegyszerűbb smink is időigényes tud lenni, főleg olyankor, ha minden perc számít. A sietség pedig nem igazán segít a helyzeten, mert hát ki tud kapkodó-remegő kézzel tökéletes tusvonalat rajzolni? Amikor pedig kihagyjuk a sminkelést a reggeli rutinunkból, egész nap úgy festünk, mint aki éppen akkor kelt fel az ágyból. Szemeink bágyadtnak tűnnek, smink nélkül elveszítjük az addig tőlünk megszokott, élénk és csábító pillantást.

A megoldást a profi sminktetoválás jelentheti a számunkra. Lehetőséget kapunk egy olyan külsőre, mely mindig rendezett és esztétikus. A szempilla tövének sötétítése, a felső, vagy az alsó szemhéj vékony tusvonallal történő kiemelése önbizalmat és kényelmet hoz az életünkbe. Amennyiben a szemöldökünk formája okoz problémát, mert nem elég dús, vagy éppen hiányos, illetve ha az ajkaink formáját szeretnénk egy kicsit kihangsúlyozni, a sminktetoválás révén úgy kaphatjuk meg mindezt, hogy nem lesz okunk tartani a természetellenes végeredménytől.

A szempilla sűrítés és a szemöldök tetoválás árak nagyon barátságosak, ha azt nézzük, hogy évekig nem kell megvásárolnunk azokat a márkás sminktermékeket, melyektől idáig tartós hatást reméltünk. Minden költség – legyen szájkontúr, tusvonal vagy szemöldöktetoválás ár – valójában egy hosszabb távú befektetés, amit a szépségünk érdekében teszünk. Az eredmény pedig azonnal látható és érezhető is, mivel sokkal magabiztosabb nőként lépünk ki a szépségszalon ajtaján, mint ahogyan megérkeztünk.

Hozzászólások

Sminktetoválás 2023 minden lehetőség

letölthető E-book

Minden hasznos infoval, mielőtt döntést hozol