A vékony, tetovált szemöldök már a múlté

Magyar Zsuzsa Sminktetováló és kozmetikus mester Szemöldöktetoválás - Phibrows microblading 10

A sminktetoválás terén ugyanolyan változó trend hullámokkal számolhatunk, mint ami az öltözködést, és a divat egyéb irányzatait érinti.

A szemöldöktetoválás, vagy a szájtetoválás az elmúlt évtizedekben szinte 180 fokos fordulatot vett, és ehhez az is hozzájárult, hogy az alkalmazott technológiák és megoldások magukkal hozták a lehetőségek azon tárházát, hogy egyre kifinomultabb és részletekben gazdag eredményt érhessünk el a tartós smink készítése révén.

Az erősen kiszedett, vékony szemöldök, és ebből adódóan a határozott vonalú, extrém vékony szemöldöktetoválás a múlté. A helyét átvették a természetességre való törekvések, és az olyan technológiák, mint például a microblading, ami a tetovált szemöldök egyik legtermészetesebb változatát eredményezi. Talán ez is erősen hozzájárult ahhoz, hogy a sminktetoválás kapcsán eltűnjenek az emberekből az ellenérzések, és már ne úgy gondoljanak erre a szépészeti finomhangolásra, mint egy egyszerű vékony fekete vonalra, ami a szemöldök helyén fut végig.

A szemöldöktetoválások napjainkban már hihetetlenül valósághűek, a szakemberek már a tervezés folyamán erősen előtérbe helyezik az egyéni sajátosságokat; az arc formáját, a személyes stílust, az eredeti szemöldök textúráját, teltségét és egyedi formáját. Aki tehát az 1990-es évek szemöldökeit idézi fel a képzeletében, nyugodtan félreteheti az aggodalmát. Nézzük végig a beavatkozás munkafolyamatait dokumentáló képgalériákat, és mi magunk is meggyőződhetünk a modern sminktetoválás előnyeiről.

Legyen tehát bármilyen elképzelés – szemöldöktetoválás, szájtetoválás, vagy szemhéjtetoválás – a személyes igényeink fókuszában, úgy tökéletesíthetjük a vonásainkat, hogy az maradéktalanul természetes összhatást eredményezzen, és nyoma se legyen mesterkéltségnek. Egy szép és igényes sminktetoválás segít abban, hogy a saját, egyedi szépségünk még inkább kifejeződjön. Ahogy a mezoterápia is csodákra képes a bőrünkkel, úgy egy jól átgondolt tónus is igézővé, és egyben élettel telivé varázsolja a tekintetünket.

Hozzászólások

Sminktetoválás 2023 minden lehetőség

letölthető E-book

Minden hasznos infoval, mielőtt döntést hozol