Satírozott szemöldöktetoválás az arc karakterének kiemelésére

Magyar Zsuzsa Sminktetováló és kozmetikus mester szemhéjtetoválás 14 foxeyes

Az arc szépségét részben a szemöldök formája biztosítja. A forma, a teltség, a szimmetria, az ív mind olyan tényezők, melyek elemi mértékben határozzák meg a végső esztétikumot. Egy minőségi sminktetoválás révén olyan szemöldökünk lehet, mely elegánsan, a saját vonásainkhoz igazodva foglalja keretbe a tekintetünket.

Különböző technikai megoldások teszik lehetővé, hogy az egyéni preferenciáinkhoz és az adottságainkhoz illő végeredmény ékesítse a megjelenésünket.

A satírozott szemöldöktetoválás klasszikus technikának tekinthető. Előfordul, hogy valakiben bizalmatlanságot ébreszt, mondván, hogy természetellenes és túlságosan domináns lesz tőle a szemöldök. Tény, hogy egy karakteresebb megközelítéssel számolhatunk, de a kész tetoválás semmiképpen sem hat mesterkéltnek. Ez a vélekedés csupán a hozzá nem értő kezek munkájából fakadó felemás beavatkozásoknak köszönhető.

Egy tudatosan megtervezett és kifinomult technikai megközelítéssel elkészített satírozott tetoválás végtelenül esztétikus és nőies megjelenést hoz létre, nem kelt művi hatást és nem tűnik ki, inkább növeli az arcvonások kiegyensúlyozottságát.

A satírozott szemöldök mellett élhetünk a púderes szemöldök tetoválás lehetőségével is, ha kevésbé karakteres megjelenésre vágyunk. A satírozott technika továbbá kiválóan kombinálható olyan módszerekkel is, mint például a szálas szemöldöktetoválás. A különböző eljárások ötvözése olyan kifinomult végeredményt biztosít, mely tökéletesen illeszkedik az egyedi szemoontokhoz. A sminktetováló szakember feladata, hogy a személyes igényeinkhez hangolva, olyan megoldást válasszon, ami tökéletesen harmonizál a vonásainkkal.

A színvonalas sminktetoválás oktatás révén mi magunk is hozzáértő tetováló szakemberekké válhatunk. Alapos, minden részletre kiterjedő tanfolyam keretein belül képezhetjük magunkat igazi profikká, és mindvégig a szakma legjobbjaitól tanulhatunk.

A tanfolyamok folyamatos indulással bárki számára elérhetőek, de csupán azokból válik kiemelkedő szakember, akik teljes odaadással viszonyulnak a tanuláshoz, és az alapképzésen túl, szinte a szenvedélyükké teszik ezt a nem mindennapi hivatást.

Korábbi bejegyzések:

Hozzászólások

Sminktetoválás 2023 minden lehetőség

letölthető E-book

Minden hasznos infoval, mielőtt döntést hozol