Tetoválás eltávolítás kíméletesen és hegek nélkül

Tetoválás eltávolítás kíméletesen és hegek nélkül

A régi tetoválásunk eltüntetése sok esetben kihagyhatatlan lépés, ha egy ízléses, igényesen elkészített sminktetoválást szeretnénk a helyére. Néha a pigmentet nem könnyű a bőrből eltávolítani. A hozzáértés hiánya akár még tovább ronthat a helyzeten, ezért nagyon fontos, hogy a tetoválás eltávolítás mindig profi szakember által történjen.

Egy elrontott, megfolyt, kifakult sminktetoválás nem egyszerűen a megjelenésünkre van rossz hatással. Valójában az önbizalmunkat, az egészséges énképünket rombolja. Sokan bújnak el vastag sminkréteg mögé emiatt, még olyan helyzetekben is, ahol egyébként nem szívesen sminkelnek. Az elrontott, előnytelen sminktetoválásuk vállalása azonban kényelmetlenebb lenne a számukra, így inkább választják azt, hogy nap mint nap megpróbálják eltüntetni nem túl esztétikus tetoválásukat egy szemöldökceruza vagy egy élénk rúzs segítségével. Vannak, akik félnek egy újabb beavatkozástól, mert egy előző tetoválás eltávolítás hagyott bennük – és arcukon – nemkívánatos nyomot.

Egy hozzáértő kéz azonban képes megújítani és összehasonlíthatatlanul szebbé tenni azt, ami előnytelenül befolyásolja természetes szépségünket. Hegek miatt nem kell aggódnunk, ahogy amiatt sem, hogy a folyamat közben elveszítjük saját szemöldökünk szálait. A régi tetoválás által keletkezett hegek is javulásnak indulnak a tetoválás eltávolítás során.

A beavatkozást követően a tetováló mesterrel közösen megbeszélt időpontban kezdődhet el új sminktetoválásunk felépítése. Minden egyes sminktetoválást az arc alapos feltérképezése előz meg. A szakember figyelembe veszi a személyes igényeinket és az egyéni vonásainkat, hogy a végeredmény esztétikus és harmonikus legyen. A megfelelő forma kiválasztása – például egy szemöldök esetében – nagyon sokat számít, hiszen egy nem túl előnyös ív vagy vastagság leronthatja az összképet.

A szemhéj tetoválás segít benne, hogy a tekintetünk szinte kinyíljon és ne egy fáradt, tónustalan szempár nézzen vissza ránk a tükörből. A szájtetoválás révén telt és élettel teli ajkakra tehetünk szert. Régi szájkontúrunk sem jelent akadályt, mivel a profi tetoválás eltávolítás során ettől is megszabadulhatunk, lehetőséget kapva ezzel egy teljesen friss és esztétikus megközelítésre.

Hozzászólások

Sminktetoválás 2023 minden lehetőség

letölthető E-book

Minden hasznos infoval, mielőtt döntést hozol