Aki profi, az a folyamatos szakmai fejlődésről is gondoskodik

Számos oka van annak, amiért érdemes profi sminktetoválóra bíznunk tartós sminkük elkészítését.

Először is, csupán a megfelelő szakmai képzések elvégzése után, és kellő tapasztalat megszerzését követően rendelkezhet bárki a szükséges tudással és készségekkel a kiváló minőségű sminktetoválás elvégzéséhez. Az elméleti és gyakorlati tudás mellett, egy kellő elhivatottsággal rendelkező sminktetováló folyamatos és következetes módon fejleszti magát, hogy ismeretei szinkronban legyenek az aktuális trendekkel és technikai újdonságokkal. A szakma rendkívül összetett, és aki nem nem tart lépést a sminktetoválás világát érintő folyamatos változásokkal, nem tud maradéktalanul megfelelni a legmagasabb minőségi elvárásoknak.

A profi sminktetoválók természetesen óriási hangsúlyt fektetnek a higiéniai előírások tökéletes betartására és az egészségügyi szabályok precíz követésére. Nem kérdés, hogy mennyire fontos, hogy a tartós smink elkészítése során alkalmazott eszközök sterilek legyenek. Ha bármikor is azt tapasztaljuk, hogy az adott sminktetováló nem fektet erre folyamatos hangsúlyt, keressünk inkább olyan egy másik szalont, ahol megfelelő hozzáállással találkozunk.

Egy profi sminktetováló nem csupán egy általános kérést teljesít, hanem teljes és egyedi figyelmet szentel minden alkotás számára, legyen az szemhéj kontúr, szemöldök kiegyenlítés vagy ajak satír. Ehhez nem csupán technikai tudás, hanem erős empátia és kifinomult esztétikai érzék is szükséges, melyek nem feltétlenül elsajátítható tulajdonságok, sokkal inkább fejleszthetőek. Aki azonban profi sminktetováló szeretne lenni, annak rendelkeznie kell bizonyos személyiségjegyekkel ahhoz, hogy igazán minőségi és személyre szabott munkát végezzen minden vendég esetében.

Egy profi sminktetováló nem spórol az alkalmazott festékek és eszközök minőségén csak azért, hogy az oldalán feltüntetett, ajak-, szemhéj vagy szemöldök tetoválás árak minél alacsonyabbak legyenek. A tartós és igényes munka kizárólag minőségi alapanyagok és kellékek révén biztosítható, ami természetesen a valamivel magasabb – de még pénztárcabarát – ajak-, szemhéj-, vagy szemöldöktetoválás ár terén is megmutatkozik.

Korábbi bejegyzések:

Hozzászólások

Sminktetoválás 2023 minden lehetőség

letölthető E-book

Minden hasznos infoval, mielőtt döntést hozol