Kontúr, satír, 3D hatás: ajaktetoválás egyéni karakterhez igazítva

Képzeljük csak el: egy luxus megjelenésű, az arcunk karakterét tökéletesen kiemelő tartós rúzs, mely a hét minden napján, a nap 24 órában, makulátlan tökéletességgel varázsolja teljessé megjelenésünket – szerencsére manapság ez nem álom, hanem könnyen megvalósítható él.

Az ajaktetoválás hihetetlenül népszerű a nők körében: rengeteg előnyt hordoz magában a kényelmi szempontoktól kezdve, a precíz és kifinomult megjelenésen át egészen odáig, hogy rengeteg időt megspórolhatunk általa. Az önbizalomról nem is beszélve, amit mindenképpen megnyerünk, hiszen egy profi módon elkészített tartós smink szépségünk legjavát emeli ki, fiatalságot, frissességet, exkluzivitást csempészve ezzel a megjelenésünkbe.

Az ajkak elhalványulása, formai hibái, vagy a szépség még intenzívebb kiemelése – több oka lehet annak, hogy valaki az ajaktetoválás mellett dönt. Éppen ez a komplexitás teszi annyira vonzóvá ezt a technikát. Ha elégedettek vagyunk ajkaink formájával és telítettségével, és csupán egy kevés színt szeretnénk felvinni, ami diszkrét sminkként működik, akkor a nude hatású, természetes ajaktetoválást érdemes választanunk. Itt egyáltalán nincs kontúr, az ajkak csupán egyfajta pluszt kapnak, ami mégis elképesztően vonzó végeredményt tesz lehetővé.

Amennyiben pedig szeretnénk egy határozottabb, élénk és gyönyörű színt az ajkainkra, akkor jöhet a rúzs hatású ajaktetoválás. Itt már létezik kontúr, de ezt semmi esetre sem kell úgy elképzelnünk, mint a kilencvenes években népszerű, határozott és sötét vonalakat az ajkak körül. Maga a kontúr lényegében nem látszódik külön vonalként, csupán egy szép, határozott ívet biztosít ajkaink számára.

Több egyéb profi technika áll a rendelkezésünkre az ajaktetováláson belül, attól függően, hogy mire vágyunk. Növelhetjük ajkaink méretét, vagy dúsabbá, ragyogóbbá varázsolhatjuk, létrehozhatunk finom átmeneteket vagy drámaiságot, kinek mi tetszik igazán. Egyedül mi döntjük el, hogy milyen végeredményt szeretnénk, illetve a személyes adottságaink. Egy profi sminktetováló ugyanis minden esetben figyelembe veszi egyéni karakterünket, mert a végső cél az, hogy egy kiegyensúlyozott, esztétikus sminktetoválás ékesítse a megjelenésünket.

Ugyanez igaz minden másra, ami a tartós smink kategóriájába tartozik. Legyen akár szemöldök-, vagy szemhéj tetoválás igényeink fókuszéban, profi kezekben garantáltan sikerül kiemelni szépségünk legjavát.

Korábbi bejegyzések:

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sminktetoválás 2023 minden lehetőség

letölthető E-book

Minden hasznos infoval, mielőtt döntést hozol