Sminktetoválás korrekció a tökéletes végeredményért

A sminktetoválás nem csupán újat képes teremteni, hanem abban az esetben is előnyös megoldás lehet, ha a régi feljavítása, korrekció a cél.

A sminktetoválás évtizedek óta jelent tartós megoldást azok számára, akik nem szeretnének bajlódni a mindennapos sminkeléssel vagy valamilyen oknál fogva nem elégedettek saját szemöldökük, vagy ajkaik formájával, telítettségével, árnyalatával. Azonban a különböző sminktetoválási technikák nem mindig sikerülnek úgy, ahogy azt előre elképzeltük, ennek oka általában az, hogy valaki olyanhoz kerülünk, aki képzetlen, vagy éppen ha van is papír a kezében, nem rendelkezik kellő tapasztalattal a sminktetoválás terén. Az is gyakori probléma, hogy az alkalmazott festék nem elég jó minőségű. És természetesen korrekció szükségeltetik akkor is, ha az egyébként tökéletesre sikerült sminktetoválás igényli a szokásos frissítést.

Az elrontott szemöldök tetoválás sokakat érint, és bizony komoly önbizalomproblémákat okozhat. Lehet, hogy a vonalak egyenetlenek, túl vastagok vagy vékonyak, vagy egyszerűen nem felelnek meg az egyéni ízlésnek, nem igazodnak az arc egyéni karakteréhez. Ilyen esetekben sokan kénytelenek sminkkel fedni a hibát, a sminkelés azonban így mindennapos, kényszeredett rutinná válhat, és időigényes lehet.

A szemhéj tetoválás szintén kényes kérdés, hiszen nem elég egy egyszerű vonalat alkotni a szemhéjra: minden arcot más típusú ív tesz teljessé, és minden esetben fontos a precizitás, hiszen nagyon vékony vonalakkal kell dolgozni ebben az esetben is, legyen akár felső, akár alsó szemhéj tetoválás az igényeink fókuszában.

Ajaktetoválás vonatkozásában is gyakori a helyreállító korrekció a nem megfelelő technika vagy a rossz minőségű festék miatt.

Fontos kiemelni, hogy a megfelelő szakember kiválasztása nem lehet megalkuvás kérdése a sikeres eredmény elérése érdekében, akkor sem, ha korrekció miatt keresünk fel egy szalont. Mindig kérjünk referenciákat, nézzük meg a korábbi munkákat, és ne sajnáljuk az időt és energiát arra, hogy alaposan tájékozódjunk a kiválasztott tetováló művészről és az adott beauty szalon színvonaláról.

Korábbi bejegyzések:

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sminktetoválás 2023 minden lehetőség

letölthető E-book

Minden hasznos infoval, mielőtt döntést hozol