Nem fog olvadozni a szemöldököd, és a szájrúzsod! Nem kenődik fel a szemhéj sminked! Nem folyik szét a rúzsod! A zsíros bőr és a tetoválás

Megoldás a mindennapokra

Az olajos fényű, zsíros bőr hajlamos arra, hogy a hagyományos sminkek könnyen elkenődjenek vagy lekopjanak a nap folyamán, ezért a nap során többször meg kell igazítani, vissza kell pótolni. Hányszor aggódtál már próbafülkében a sminked épségének megőrzéséért és a ruha megóvásáért? Ha zsíros a bőröd, a sminktetoválás különösen kényelmes választás lehet számodra,  mert napközben sem kell aggódni az elkenődés miatt, még a legnagyobb kánikulában sem.

De melyik szemöldöktetoválást  érdemes választani?

A sminktetoválás, különösen a púderes és szál technikák kombinálása lehet a best, ha zsíros a bőröd.

Púderes Technika: Tartósság, és volumen

Ne egy retro satíros megoldásra gondolj!

A “púderes szemöldöktetoválás” név is magában foglalja a módszer finomságát. A púderes technika ideális választás zsíros bőr esetén, mivel finom púder hatású pigmenteket szórunk a szemöldök területére, és a nagyobb pórusú bőrben is esztétikusak. A faggyútermelésre természetesen nincs semmilyen hatással mindez. A design határozza meg a púderezés volumenét, és a színét. A sminktetováló célja, hogy olyan pigmentet válasszon számodra, mely stabilabb, viszonylag lassabban kopik és szépen kopik hogy utána egy év múlva könnyedén frissíteni tudja.

Igen, az olajosan fénylő, zsiros bőrben a szemöldök tetoválást egy év múlva biztosan frissíteni érdemes. 

Gyakran találkozom zsíros bőrű vendégekkel, akik azzal a kéréssel keresnek fel, hogy segítsek, mert nem kívánt módon rövid idő alatt kiszürkült a szemöldöktetoválásuk.

Jó, ha a sminktetováló gyakorlott és a kozmetikus mester is, mert a különböző paramétereket össze kell egyeztetni, mint: a kívánt árnyalatok, a volumen, a zsíros bőr, és ehhez a legjobb a pigment márkák, gépek és kézmozdulatok technikájának összeegyeztetése több faktoros döntés. 

Igen bonyolult  döntés jól választani.

Ha a sminktetoválónak kettő vagy három szemöldöktetováló pigment márka, gép és egy -két év tapasztalat állt rendelkezésre, az így elkészült munkák bizonyára nem mindenesetre nyújtottak ideális megoldást, később a vendégek  segítséget kértek.

Mi a helyzet a Szálas szemöldöktechnikával, ahol abszolút természetes a hatás és precíz szemöldököt utánoznak a szálak?

A száltechnika a szemöldöktetoválásban a természetes megjelenést és egyedi formázást tesz lehetővé.  Finom szálakat tetoválunk, amelyek pontosan illeszkednek a vendégünk arcához és stílusához. Olajos fényű, nagy pórusú bőrben a finom szálacskák szétterülnek, megvastagodnak így gyógyulás után sem lesz soha olyan olyan igazán szálas, viszont nagyon hamar kikopik. 

Van egy lehetőség, ahol a szálas szemöldöktetoválást a púderezés kombinációjával ötvözzük, így lehet szép és viszonylag tartós is. 

Kérd a RichBrowst, a púderezés és szálas technika kombinációját

A púderezés tartósságát és a szálak egyedileg a szemöldök hiányos területeit  kiegészítve lehetőségünk van egyszerre természetes és tartós megoldásra. 

A púderezés abban is segít, hogy a szálacskák nem terülnek, és abban is,hogy tartósabb lesz, És abban is segít hogy természetesebb szín hatást tudunk elérni. A szemöldök szálakat a saját szemöldök köré építjük és kiegészítjük.

A szemhéjtetoválásban nem kell számítani meglepetésre zsíros bőr esetén sem. A szemhéjon a zsíros bőrtípus kicsit erősebb, picit vastagabb az átlagosnál, de ez még jól is jön a szemhéj tetoválás során. A szemhéj tövében T vonal zsírossága semmilyen hatással nincs, a szemhéj tetoválás tartóssága öt év is lehet. 

Szájtetoválásban a zsíros bőr nem jelent hátrányt.

A szájtetoválásban  ha nagyítottuk a formát, akkor a nagyított részeken kissé hamarabb kophat, azonban csak a kontúrt kicsit hamarabb frissítve gyönyörű lehet állandóan és a rúzs elkenődését, megfolyását elfelejthetjük.

A sminktetoválás után elfelejthetjük a hagyományos sminkeléssel járó elkenődési problémákat.  Fontos, hogy minden körülményt, egyedi tulajdonságot figyelembe vegyünk annak érdekében, hogy a legjobb eredményeket érjük el.

Ha további kérdéseid vannak a sminktetoválás és a bőrápolás témájában, keresd fel a csapatunkat, akik segítenek.

Név

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Címkék

Sminktetoválás 2023 minden lehetőség

letölthető E-book

Minden hasznos infoval, mielőtt döntést hozol