Hogyan válassz sminktetoválót?

Amikor sminktetoválást szeretnénk valójában szépségünket szeretnénk tökéletesíteni a sminktetoválás eszközével.

Sajnos azonban választásaink is döntéseink tele vannak buktatókkal pont fényképen látva villanyos mint a tetoválásokat lehet hogy nagyon tetszik és azt mondjuk igen ilyen kell ide megyek,

Sok történetet hallgattam már olyan vendégektől akik végül is javításra érkeztek hozzánk először és valahol elcsúszik.

„Nem tervezte meg”, „nem úgy rajzolta meg”, „nem adott tanácsot”, „én rajzoltam meg”.

„Barátnőmnek szépen megcsinálta”, „frissen jónak tűnt”, „eltűntek a szálrak és szürke lett”, ” nem maradtak bent a szálak”, „nagyon hamar kikoptak a szálak”, „frissen szép volt a színe aztán a szürke lett”,

„Végül is nem jó a formája nem tetszik nélkül is nem jó a színe túl sok túl erős hozzám meg se látszik.”

„Nem ilyet akartam, ha tudom hogy ilyen ez bele se kezdek”.

A sminktetováló kiválasztása bonyolultabb feladat annál, mint hogy egyszerűen rá nézünk néhány képre és ebből végleges döntést hozzunk arról, hogy ő meg tudja- e csinálni nekem.

 Az utóbbi években azért  kerültek piacra szerteágazó technikai fejlesztèsek, mind a tű modulok terén mint a az új gépek terén és új eljárásokat új dizájnokat fejlesztettek ki, mert minden eset más, és látható volt, hogy minden esetet nem tudok tökéletesen megoldani az adott eszközökkel vesszőt technikákkal, hogy más megközelítésből készült technikákra is szükség  van.  Mindenkinél ugyanaz a néhány technika nem képes olyan eredményt nyújtani mint amilyet belekezdtünk.

Kozmetikus mesterként nagyon sok fajta arckezelést, többféle receptet használtunk a vendégeinknek azért, hogy a bőrüket megfelelően ápolhatjuk javíthassuk. 

Sminktetoválásban a bőrtípus a legfontosabb tényező, mely azonnal elrendeli hogy sikeres lesz a választásunk vagy sem.

Nem magyarázhatjuk meg a félig sikerült munkákat a vendég hozott tulajdonságaival hiszen amikor elvállaltuk akkor is ugyanezeket a tulajdonságokat viselte.

Minden minden vendég számára egy tökéletes megoldás lehetséges az összes többi csak egy közepes lehetőség.

Az biztos hogy sok gyakorlatra szükség van ahhoz, hogy a nehezebb esetek is egész biztosan jól sikerüljenek. Nem tudhatjuk vendégként – és még a szakember sem feltétlenül lehet benne biztos – hogy mennyire lesz könnyű, de ha komplikáció van, tapasztalatra van szükség.

Ha szépségedben nem akarsz kompromisszumot kötni, először is biztosan kell tudnunk, milyen technika lehetséges a bőrtipust figyelembe véve, de még akkor sem tudhatjuk, a pontos terv elkészülte után például lesz-e szükség szemöldök szálpótlásra is, vagy mindenképp érdemes satírtechnikát is bevetni a szemhéjra, vagy a száj formája mennyire profi technikát kívan.

Mindenképpen úgy válassz szakembert, aki mindenféle technikát tud. Vendégként valószínűleg nem tudhatod, melyik technikára, milyen fajta pigmentre van szükséged, csak azt, hogy szeretnél szép lenni és kinéztél valamit, ami tetszik.

A bőr fontos tényező, a belső tényezők további faktorokat adhatnak hozzá, ezt hatványozzák a külső ártalmak is. AA pigment és technika kiválasztásánál végső befolyással bír a kombinált faktor, és csak a megfelelő kombináció maxolhatja ki adottságaidat, és szolgálhatja teljes megelégedettségedet. 1-2 év alatt lehetetlenség akkora gyakorlatra szert tenni és olyan tudást felhalmozni, mely alapján mindenben a legjobb döntést hozhatja egy szakember.

Érdemes az alábbi szempontokat figyelembe venni:

– milyenek a referenciái  

– van e weblapja 

– milyen a weblapja

– hány fajta technikát tud

– hány fajta pigmentet használ

–  hány fajta gépe van 

– milyen a munkakörnyezet

– milyen a szalon

– milyenek a friss munkái 

– mennyire közelről mutatja meg

– a fényképeken túl bemutatja-e a munkáit videókon

– munka közben láthatjuk e a lényeget és mennyire közelít rá

– hány oklevele van a témában

– mennyi ideje szerezte meg ezeket az okleveleket és mennyi munkatapasztalata van

– milyenek a gyógyult munkái

Név

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sminktetoválás 2023 minden lehetőség

letölthető E-book

Minden hasznos infoval, mielőtt döntést hozol