Eltávolítjuk. Kijavítjuk. Frissítjük.

Meguntad, elrontották?
Szabadulnál tőle?

Ints búcsút a régi, elrontott szemöldök, szemhéj vagy szájtetoválásodnak!

A legmodernebb lézeres technikával biztonságosan és hatékonyan eltávolítjuk a már nem kívánt sminktetoválásodat, anélkül, hogy bármilyen heget hagyna maga után!

Foglalj időpontot egy díjmentes konzultációra, hogy megállapítsuk, mennyi idő alatt tudjuk neked eltávolítani. 

Még van egy elrontott sminktetoválásod?

Ha ezt olvasod, bizonyára te is rejtegetsz egy elrontott sminktetoválást a szemöldökceruza vagy a frufrud alatt. Egy rossz sminktetoválás idegesíthet, megnehezíti a hétköznapjaidat. 

Félsz, hogy mit gondolnak majd az emberek rólad, amikor meglátják, hogy a szemöldököd „túlszedett” vagy „asszimetrikus”.

Ha van egy rossz tetoválásod, valószínűleg azonnal szeretnél belőle egy jót, és ezt teljesen megértjük.

Magyar Zsuzsa

Sminktetováló mester, sminktetoválás eltávolítás specialista, lézer asszisztens

Magyar Zsuzsa vagyok, sminktetováló mester, és 1987 óta dolgozom kozmetikusként . A sminktetoválás hajnala óta, 1993 tavasza óta folyamatosan foglalkozom sminktetoválással,  azóta több mint 20 ezer vendégünk szavazott bizalmat nekünk.

Sajnos sok tapasztalattal, és minden képesítéssel rendelkezem a sminktetoválások, javításai és eltávolítása terén. A szakma leghíresebb nemzetközi mestereitől tanultam és tanulok.

2007 óta foglalkozom szemöldöktetoválás, szemhéjtetoválás és szájtetoválás eltávolítással és javítással, és több mint 9.000 vendégünknek segítettem sikeresen eltávolítani a már nem kívánt szemöldök tetoválását, hogy újra magabiztosan érezhessék magukat a bőrükben.

A saját arcod, a Te felelősséged,
hogyan döntesz, mit hiszel el!

  • Egy elrontott, vagy 20 éves, divatjamúlt tetoválás javítása megfelelő koncepció nélkül nem lehet sikeres
  • Sötétebb satírra nem lehet természetes középbarna szálas szemöldököt tetoválni Pachwork hatás nélkül
  • Forma átalakítás során a régi hideg színek sávokban fognak átlátszani, kivéve, ha a retro-nál is retro-bb természetellenesen vastag retétegben fedik, azzal pedig tovább rontják az összhatást. 
  • A sötétebb, hidegebb színek tartósan nem lesznek meleg, természetes árnyalatúak akkor sem, ha lefedik őket meleg barnával, vagy naranccsal semlegesítik azokat. Ez utóbbi időlegesen megoldást nyújthat, de nem túl tartós. 
  • Ha először kamuflázs pigmentekkel lefedték, és sajnos még csúnyább lett, ez megsokszorozza a szükséges eltávolító kezelések számát.
  • Ha meleg barnával rátetováltak, de átlátszik a régi kék, akkor először a meleg barna pigmenteket kell róla eltávolítani, és következő lépésben az eredeti, rossz tetoválást.
  • Ha bőrszínű kamuflázs pigmentekkel fedték le és alatta akár 5-10 változó összetételű pigmentet is tetováltak a szemöldöködbe, akkor az alkalmak száma mindenképpen több lesz.
Mielőtt addig mennél, amíg nem találsz valakit aki megígéri neked, hogy: 1-2 találkozás után a kék és rossz ívű szemöldökből csodás, természetes meleg barna, természetes szálas szemöldök lehet, néhány fontos dolgot tudnod: (Bár nagyon jól hangzik, de a lelked mélyén te is tudod, ha megalapozatlan és teljesíthetetlen ígéreteknek nem szabad bedőlni.)

A sminktetoválás átalakítás-eltávolítás olyan feladat, amit csak szakértőre bízhatsz. Mert mi van, ha még rosszabb lesz?

Jogod van tudni, milyen veszélyeket rejthet ha megint rosszul döntesz!

Sok olyan tetoválás eltávolító módszerrel kísérletezgetnek, mely nem elég, hogy nem elég hatásos, de maradandó hegeket hagynak maguk után.  

Ilyen kiszámíthatatlan hatású eltávolító szisztémák lehetnek a biokémiai módszerek, a savak, lúgok, kémiai eltávolítók, melyek esetében gyakorta előre nem látható, hogy a hatásuk mikor áll le, hegeket okozhatnak, és a szőrtüszők sérülése miatt a szemöldök szálak végleges elvesztését okozhatják. 

A keloidos kidomborodó, vagy mély árok szerű atrophikus hegeket sohasem lehet helyrehozni.

A sérült szőrtüszők kihullott szőrszálait nem lehet visszanöveszteni.   

“az eltávolítás keloidos hegeket okozott, és a szőrszálak elvesztését, melyet maga a Magyarországi forgalmazó, oktató követett el.” 

Ha komolyan és felelősséggel gondolkodsz az arcodról, akkor ne kísérletezgess, hanem a profira bízd!

Mindenképpen olyan szakemberre/szalonra bízd az eltávolítást, aki/ahol a javítást is profin megoldja majd, mert egyedül ő lesz abban érdekelt, hogy vigyázzon a bőrödre és megfelelő minőségű legyen az új sminktetoválásod sikere.

Magyar Zsuzsa Sminktetováló és kozmetikus mester Budapest
Magyar Zsuzsa Sminktetováló és kozmetikus mester Tetoválás eltávolítás-javítás 11 előtte-utána

Hogyan lehetsz biztonságban, és hogyan kaphatod meg a gondosságot és a garanciát?

A javítás az elrontás mértékétől függően sosem lehet olyan tökéletes, mintha nem lettek volna traumák és festékrétegek, de következetes tervvel és a mögötte álló tudással tudjuk kihozni a legjobbat minden helyzetből. Szükség van a bizalmadra és az együttműködésre ahhoz, hogy sikeresen el tudjuk neked távolítani a régi, elrontott tetoválásod.

Habár 2007 óta végzek lézeres tetoválás eltávolítást ma is csodaként élem meg, hogy vendégeim életminőségének javításában segíthetek!

Javítás után készült új szemöldöktetoválásodat 1 év múlva ellenőrizzük.

Vigyázunk rád, javítás után kapcsolatban maradunk, támogatunk,  és éves frissítéssel folytatjuk szükség esetén a közös munkát. 

Magyar Zsuzsa Sminktetováló és kozmetikus mester Certificate Excellent Permanent Makeup Art 2

Így hozzuk ki a legjobbat
már az eltávolítások ideje alatt is:

Az a lehetőség soha nem jön már vissza, amit az eltávolítások alatt tudunk a bőr minőségének javítására fordítani. 

A javítás előtti előkészítő eltávolítások után ellátunk megfelelő utókezelési javaslatokkal, együtt készítjük fel a bőrödet a sminktetoválásra, és ezzel maximalizáljuk az esztétikumot és a tartósságot.

Arra is van lehetőség, hogy részleges eltávolítással csak a szükséges részeket kezeljük a rossz íveken.

Ha a javítást végző szakember és az eltávolítást végző szakember konzultálnak, akkor megtakaríthatsz 1-2 alkalmat, mert pontosan meg tudják határozni, mikor elég világos a régi, hogy elkészülhessen az új.    

Bízz bennünk!

Csapatommal minden megteszünk érted, ha elvállaljuk a feladatot.

Tetoválás eltávolításban, javításban 17 év szakmai tapasztalat áll mögöttünk, és több ezer vendég kapta vissza önbizalmát.

Mindenkor az éppen legmodernebb lézeres technológiával dolgozunk

– ha segít, a Carbon therápiával fokozzuk a hatást

– amikor szükséges, enzimeket vetünk be

– Az eltávolítástól az új tetoválás elkészítéséig minden gondot leveszünk a válladról, mert megkapod a biztonságot, és azt a sminktetoválást, amit mindingis látni akartál az arcodon.

 

Ezúttal dönts jól, és fordítsd meg a sorsodat!

Vagy még 10 -20 évet vársz, amíg természetes úton talán kikopik, és addig magadon kell viselned minden egyes nap a rosszul sikerült sminktetoválást

Vagy mindent egy helyen csupán pár hónap alatt teljesen eltüntetheted maradandó mellékhatások nélkül, és tprofi ketzekben kijavíttathatod.

Vagy több mindenfajta szakemberhez mehetsz egymás után, de nincs aki összefogja és felügyelje a folyamatot, és esetleg nem a megfelelő bőrfelület alakul ki, az új tetoválás alapjául, vagy a javítás nem lesz szakszerű.  

Melyik éri meg neked jobban?

Hallottam már sokszor a választ, hogy egy életed van, most vagy a legszebb éveidben, nem akarod ezt látni tovább magadon. Eleged van abból, hogy reggelente le kell ceruzáznod, mert mit gondolhatnak majd az emberek rólad, amikor meglátják a rémes szemöldöködet.

vörös szemöldök és előnytelen  szemhéjtetoválás javítás

barnás-szürke szájtetoválás fedése, stín és forma korrekció 

Szemhéjtetoválás formakorrekció heges bőrön folyamatban lévő eltvolítással

Foglalj időpontot egy díjmentes konzultációra:

Ha valóban zavar téged, hogy mindig a régi, elrontott sminktetoválásodat kell nézned a tükörben, és hogy az emberek mit gondolhatnak rólad, amikor meglátják az elrontott sminktetoválásodat,

És szeretnéd, hogy hozzáértő szakemberek “gyorsan”, hatékonyan és biztonságosan távolítsák el neked,

Akkor foglalj egy időpontot egy díjmentes látványtervezésre, ahol felmérjük az állapotodat és a számodra leghatékonyabb eltávolítási módszert alkalmazzuk.

Mely területeken tuduk segíteni?

Szájtetoválás javítás edukációs video

Szemöldök eltávolítás, javítás (interjú)

Szájtetoválás eltávolítás

Elsősorban a régi, elrontott szemöldök tetoválásomat szerettem volna eltávolíttatni, így találtam Magyar Zsuzsára sok-sok keresgélés után. Többször nekifutottam, mire időpontot kértem. Végül nem csak a lézeres eltávolítás történt meg, hanem egy új, gyönyörű szemöldök, szemhéj, majd végezetül egy ajak tetoválás boldog tulajdonosa lettem. 🙂 Minden alkalommal örömmel mentem, a szakértelem, precizitás és a kedvesség is jelen van a szalonban! Bátran ajánlom Magyar Zsuzsát és csapatát azoknak a hölgyeknek, akik bizonytalanok még abban, hogy készíttessenek-e sminktetoválást vagy sem!
Tundi Freidler
Egy régi tetoválás eltávolitasa a szemöldöki részen, lélegzetelàllítò eredmèny…. Szájfény tetoválás, szemhéj- kontúrtetoválás és egy kollagénes arckezelés …. A belváros szívében egy nagyon csinos professzionális szalon csapat…. Azt hiszem ennél magasabb szinvonal a kozmetikában és kozmetikai tetoválás területén nem elképzelhető. SZÍVBŐL KÖSZÖNÖM CSAK AJÁNLANI TUDOM! Köszönöm Zsuzsa!
Kiss Anna
Nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel. Szép, igényes munkát végeznek és rendkívül kedvesek a vendéggel! Csak ajánlani tudom! Köszönöm szépen!
Csiki Anetta
Csak ajánlani tudom , 2013 óta visszatérő vendég vagyok !!! Magyar Zsuzsa a szakma legjobbja, maximalista és a vendég elégedetten távozik , mert mindent megtesz annak érdekében !!!precíz , alapos szakember !!
Krisztina Kedves
Profi. Zsuzsa a legjobb! Hatalmas szakmai tudással és szép érzékkel rendelkezik. 4éve találtam rá! A szemhéj tetoválásomat és a számat ő tetoválta.Precíz tervezett munka volt! Mások által elrontott sötétkék szemöldökömet több lézeres eltávolítással halványította(sajnos nem kozmetikai volt, mint utólag kiderült!) Maximálisan megbízom Benne!!! Elfogadtam hogy hosszú lesz az út, próbálja a legújabb technikákat alkalmazni hogy a lehető legszebbet hozza ki belőlem. Nincs távolság ha a legjobbat akarod!!! 🤗 ♥️ A kép ma délelőtt készült még friss állapotban!
Viktória Varga

9000+ újra boldog, magabiztos mosoly

kijavított szemöldök
0 +
kijavított szemhéjtetoválás
0 +
kijavított szájtetoválás
0 +

Jelentkezz be!

Ne bízd magad az amatőrökre! Bízd a profikra!

Sminktetoválás 2023 minden lehetőség

letölthető E-book

Minden hasznos infoval, mielőtt döntést hozol