Miről árulkodik egy sminktetoválás? – Sherlock Holmes szemével

A sminktetoválásban a sminkelés művészi finomsága megvalósítható, de tartós eredményére tekintettel szakértelmet is precizitást igényel.

Egyik kedves sorozatom a Sherlock Holmes. Az ő ismert módszerével nézve egy sminktetoválás is sokat elárulhat arról, milyen körülmények között készült. Képet kapunk az eljárást végző szakemberről és az alkalmazott technikákról.

Bár hosszasan tájékoztatjuk vendégeinket, amikor kell, mindent megteszünk az aggályok eloszlatására, de egy-egy hajmeresztő esetet látva totál érthető és jogos, ha valaki fél a sminktetoválástól, ha előtte rossz példákat látott.

Azért hidd el, érdemes mégis megbízni szakértő munkánkban.

Jogos-e a félelem a sminktetoválástól?

Rossz példák, rossz tapasztalatok

Vegyes érzelmek kavarognak bennem, amikor egy érdeklődő egy alapvetően tudatlan kolléga munkájának mikéntjeit, rossz eredményeit említi kifogásként, hogy miért is tart tőle, miért nem kérne szemhéjtetoválást. Mindannyian láttunk már rosszul sikerült sminktetoválásokat: elrontott szemöldököket, aszimmetrikus ajakvonalakat vagy éppen kifakult, foltos szemhéj tetoválásokat. Az ilyen látvány jogos félelmet kelt azokban, akik szeretnék, fontolgatják a sminktetoválást. De vajon mi áll ezek mögött a hibák mögött?

A másik oldalon itt van 1 millió referenciánk, hogy került egyáltalán ide, hozzánk a vendég, és miért említi azokat a félelmeket, amiket a kérdés tisztázása előtt velünk bármilyen internetes platformon találkozva megcáfol minden egyes munkánk?

Észre kell venni az igénytelen munka jeleit

  • Minimális tudás és alkalmatlan eszközök: A rossz minőségű tetoválások mögött gyakran a hiányos képzés és az elavult, alkalmatlan eszközök állnak.
  • Hibás technika: A szempilla tövében hiányzó festék, és hegesedés mind arra utalnak, hogy a tetováló nem a megfelelő gépet alkalmazta.
  • Gyenge minőségű festék: Az elavult, növényi alapú tinták bár olcsók, soha nem biztosítanak eléggé telt árnyalatot, tartós, szép eredményt.
  • A bőr hangosan serceg: Tetoválás közben érezhető, hallható volt, hogy a bőr hangosan serceg, mert az előző tetoválás következtében hegesre gyógyult. A tetováló gép pontatlan volt és sebezte, szaggatta a bőrt, mint egy horgolótű.
  • mély festékbevitel: A gép pontatlan és túl mélyre vitte a festéket, Esetleg a kézi erő is az erősebb volt a kelleténél, apró hegeket okozva. A festék a gyógyulás közben a leeső vastag varral együtt távozott.
  • aszimmetrikus vonalak: Tervezések és mérések nélkül csak betetoválták

Mi a tanulság?

Keresd referenciákat!

A sminktetováló tudjon felmutatni gyógyult referenciákat, nem egyet – kettőt, hanem legalább 50-et és lehessen látni a telt gyógyult színeket, a kreatív különleges megoldásokat. Erre azért van szükség, mert mindenkinek más az arca, más szeme, más a szem formája és szemszíne, És ahogy a sminket az arcunkhoz igazítjuk, – sminktetoválásban sem állhat jól egy egységesen fekete vonal! Van akinek jól áll, van akinek pedig biztosan nem.

Most, amikor hozzám érkezett Adrienn egy ilyen minimál szemhéjtetoválással, azt hittem, hogy egy 20 éves tetoválásról van szó, de kiderült, hogy mindössze 4 éves volt.

A látvány elképesztően igénytelen volt: a festék szinte teljesen eltűnt, a bőr heges volt, és a jobb szemkontúr csúnyán lefelé húzott. Az ilyen munkák látványa persze, hogy visszatartja az embereket attól, hogy sminktetoválást végeztessenek.

Bízz szakértői csapatunkban!

Professzionális megközelítés

Mi, sminktetoválók, a szépítésre esküdtünk fel. Mindenkinek rosszat tesz, ha a sminktetoválást ilyen minimál eredményekkel társítják. Az ilyen munkák miatt sokan félnek, hogy sminktetoválást kérjenek, mert látják, rosszul is elsülhet.

A mi filozófiánk

Felháborít, ha valaki ennyire elrontott tetoválással érkezik hozzánk. Miért tetovál valaki, ha nyilvánvalóan látja, hogy a munkái ilyen gyenge minőségűek? Miért nem képezi magát folyamatosan? Miért nem invesztál jobb eszközökbe és anyagokba?

Mi nem fogjuk kiírni az elkövető nevét. Nem azért, mert lojálisak vagyunk hozzá, hanem mert nem adunk teret a negatív reklámnak. Az ilyen típusú megnyilvánulásokat meghagyjuk azoknak, akik magukat szeretnék profibbnak feltüntetni mások lehúzása által. Mi a minőségi munka mellett köteleztük el magunkat.

Az eredmény: Szép, tartós sminktetoválás

Adrienn szemhéjtetoválásának kijavítása

Egyik ügyfelünk, Adrienn, rémes szemhéjtetoválással érkezett hozzánk. A munka során visszahoztuk a kéket, de csak más értelmezésben . Az eredmény egy szép, harmonikus szemhéjtetoválás lett, ami kiemeli Adrienn természetes szépségét.

  • Pontosság és precizitás: Professzionális eszközökkel és technikákkal dolgozunk, amelyek garantálják a szép és tartós eredményt.
  • Minőségi festékek: Csak a legjobb minőségű, tartós festékeket használjuk, amelyek nem fakulnak ki és nem okoznak hegesedést.
  • Képzett szakemberek: Csapatomat folyamatosan tréningezem, hogy minden komplikált esetben legjobb technikákat alkalmazza. Javításban nem alkalmazhatók feltétlenül a legújabb finom trendi technikák.

Jelentkezz be hozzánk!

Konzultáció és kapcsolat

Kérdésed van? Frissítenéd vagy javítanád a sminktetoválásodat? Ne habozz, írj bátran! Látogass el honlapunkra: magyarzsuzsa.hu/konzultacio/ vagy keress minket Messengeren.

MAGYAR ZSUZSA SMINKTETOVÁLÁS ÉS KOZMETIKA

1052 Budapest, Régi posta utca 4.

Ne hagyd, hogy a rossz példák elrettentsenek! Bízz a MAGYAR ZSUZSA CSAPATÁBAN és tapasztald meg a különbséget egy profi sminktetoválás és a gyenge próbálkozások között. Mi garantáljuk, hogy a végeredmény szép és tartós lesz, visszaadva önbizalmadat és természetes szépségedet.

Név

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Címkék

Sminktetoválás 2023 minden lehetőség

letölthető E-book

Minden hasznos infoval, mielőtt döntést hozol