Szájtetoválás az esztétikus és természetesen telt ajkakért

Szájtetoválás az esztétikus és természetesen telt ajkakért

Az ajkak kihangsúlyozása a nőiesség egyik legszebb szimbóluma – ezt a tényt, már a történelem hajnalán is felismerték. Egy jól megválasztott és igényesen felhelyezett rúzs, egy elegánsan felvitt kontúrozó vonal elemi erővel vonzza magára a tekinteteket.

Szájtetoválás az esztétikus és természetesen telt ajkakért
Szájtetoválás az esztétikus és természetesen telt ajkakért

A rúzsok szárító hatása azonban közismert. Különösen a manapság kifejezetten kedvelt matt vagy mattra száradó folyékony rúzsok közös jellemzője a szárító hatás. A reklámokban gyakran hirdetik úgy ezeket a termékeket, hogy egyáltalán nem szárítanak, de ha napi szinten 8-10 órán keresztül viselünk rúzst, akkor sajnos legtöbbször számolnunk kell ezzel a tényezővel. Bevethetjük a különféle biztosnak tűnő beauty tippeket, de sajnos tény, hogy még a legjobb minőségű rúzs is kiszáríthatja az ajkakat. A szájtetoválás hatékony megoldás lehet a problémára, de lényeges, hogy valóban profi kezekre bízzuk rá magunkat.

A szájtetoválás véget vet a kontúrceruza használatának, mivel az ajkak körvonalai tökéletesen meg lesznek tervezve, szempontba véve a személyes adottságainkat. Amennyiben nem vagyunk megelégedve ajkaink tónusával, a sminktetoválás révén elérhetjük az áhított árnyalatot. További plusz előny, hogy a szépészeti beavatkozás elkészülte után nem kell attól tartanunk, hogy a felkent rúzs elkenődik vagy rákerül a fogainkra.

A szájtetoválás csábító, telt ajkakat eredményez. Nincs szükség injekcióval befecskendezett töltőanyagra, a modern sminktetoválási eljárások képesek optikailag jelentősen teltebbé varazsolni az ajkainkat. A szájtetoválás révén olyan hibák is korrigálhatóak, mint az ajak ívének egyenetlenségei vagy a napsugárzás által okozott foltok. Nem kérdés, hogy a beavatkozás mekkora önbizalmat ad, nem beszélve a kényelemről, hogy nem kell aggódnunk a mindennapos sminkelés miatt.

Az ajkak kiemelésén túl népszerű szépészeti beavatkozás a szemöldök-, illetve a szemhéj tetoválás. Ebben az esetben is fő szempont a természetes, esztétikus összhatás. Arcunk bármelyik része is szoruljon finomhangolásra, a végeredménnyel garantáltan elégedettek leszünk.

Hozzászólások

Sminktetoválás 2023 minden lehetőség

letölthető E-book

Minden hasznos infoval, mielőtt döntést hozol