Tavaszi Inspiráció: a színek varázsa

A SZÉPSÉG lelepleződése

Lehullott a lepel

Bizonyos kultúrában a szépség és nőiesség elfedése, titokban tartása a cél, a disztkréció, eltakarás.

Nők vagyunk, lényünkben van a szépség iránti vágy, és nekünk, európai nőknek szükségünk van arra, hogy ezt megmutathassuk a világnak. Szépségünket és nőiességünket számtalan módon kifejezhetjük. Például az öltözködéssel, az illatunkkal, a hangunkkal.  A  metafizikális komnunikáció,  a szemünk és a tekintetünk, a szánk is közöl beszéd közben. A szemöldökünk a karakterünk szempontjából fontos.

2 teljes évig kötelező tartozékunk volt. Most szempillantás alatt dobtuk el a maszkot, és mint ahogy minden jót könnyű megszokni, egy nap múlva mársenkinek nem hiányzott.

Most, Eljött újra a mi időnk, lehullott a lepel, lelepleztük,  megcsillogtathatjuk a szépségünket.

Ha minden rendben, újra magabiztosabb lett a kisugárzásunk. épp, mint előtte...  A felszabadultság boldog érzésével fűszerezve.

árajánlatot kérek

Full face alkotásokkal - Csak a kisugárzásod változik.

Full face VIP szépség:  Szandra  szintipzsa: TAVASZ - a finom pasztell árnyalatokkal csillog igazán. Szandra szemöldökét 2017-ben PHIBROWS microblading technikával készítettük. Azóta nem volt szükség a frissítésére. Az ajaktetoválásra akvarel techhnikát választottunk, óvatosan, diszkréten elegáns természetes rózsaszín árnyalattal. Most frissítettük először, egy fokkal bátrabban. Szemhéj: még nem volt frissítve, de a folyamatos szempilla viselete azért gyorsabban koptatja, lassan érdemes lesz. A kollázson felül a friss, alul a gyógyult szájtetoválást láthatjuk.
Full Face szpség Mónika Szintipusa :Ősz - a természetes barnás árnyalatok harmonizálnak Kreol aranyló bőrszín, barna szemszín és csokoládébarna hajszín az alap. Beszédes szempár: Mónika szép szemét Hypnose szemhéjtetoválás technikával hangsúlyoztuk.ű Mónika elképzelése karakteres szemöldöktetoválás volt. A szájtetoválás természetes Nude árnyalat.

Frissen lehet szép, de gyógyultan látszik meg az eredmény

A világ őrületesen felgyorsult, de egyvalami nem változik: -  "jó munkához idő kell"! 2-5 évente az a NAP legyen a Tiéd, élvezd ki minden percét, hogy ott és akkor minden rólad szóljon. Mi a munkát közösen veled, együttműködéssel és következetes ápolással a megfelelő idők kivárásával végezzük. Ami a legfontosabb, hogy egy smibnktetoválás elkészítése területtől és tipustól függően 2-3,5 órát vesz igénybe (nem tudjuk mindig előre, mennyit), a finomhangolás az első alkalomhoz képest rövidebb lesz. Természetesen gyorsabban is el lehet készíteni, és megértjük, hogy ha valaki siet, de a gyógyult eredmény tökéletességéért és a Te elégedettségedért kampányolunk minden egyes munkánkban.

Szánjuk rá az időt!

"Ha megkopott, színezd újra!" Izgalmas összhatás színekkel!

“A színekkel a legszebb formákat is még érzékelhetőbben ki tudom fejezni, a színek figyelmet követelnek 🙂

“ “A színek inspirálnak, a színek magukkal ragadnak  ” 🙂

Magyar Zsuzsa

“ a színek megtörik az egyhangúságot és képesek izgalmassá változtatni még a  legunalmasabb formákat is is 🙂

Púderes szemöldöktetoválás MAGYAR ZSUZSA PMU Art Creative team munkája

“ A  szemhéjtetovaálás hangsúlyossá teszi, élénkíti az irisz színét.🙂

Szemhéjtetoválás még finomhangolás előtt: MAGYAR ZSUZSA PMU Art Creative team

“ You have a very nice blog. It is an inspiring read for the fashionable and independent women of today 🙂

Dejon Dicki
made with