"Sminktetoválás: Az átváltozás művészete, Anita esettanulmánya"

A sminktetoválás igazán lenyűgöző módja annak, hogy javítsd a kinézetedet és fokozd az önbizalmadat. Ez a folyamat több mint pusztán művészeti forma, valójában a személyes fejlődés és a változás szimbóluma. Ma megosztom veletek Anitának a történetét, aki átalakult egy retro stílusú tetoválásból egy olyan nővé, aki szinte sugárzik az önbizalomtól. Légy biztos benne, hogy a sminktetoválás nem csak a megjelenésedet, hanem a kisugárzásodat is képes megváltoztatni.

 

Anitának retro stílusú tetoválásai voltak a szemöldökén és a szemhéján. Ezeket a tetoválásokat 2020-ban kezdtük átdolgozni, de először is egy félsatír szájtetoválást készítettünk 2018-ban. A sötétbordó szemöldöktetoválás és a rosszul sikerült szemhéjtetoválás korrekciójának folyamatába számos lépés volt bevonva, beleértve a lézeres kezelést és a fehér pigment elfedését a szemhéjtetováláson.

Második szakasz: 2020-ban lézeres kezeléssel halványítottuk a szemöldök tetoválását, majd 2021-ben új szálas szemöldököt készítettünk. Még ebben az évben a száj tetoválását is teljes satírra változtattuk. Az eredmény: Anita megújult, és új életerővel töltődött fel.

Magyar Zsuzsa Sminktetováló mester és kozmetikus mester, laser asszisztens, javítás - eltávolítás szalontapasztalat 2007 óta

Anita esete még azt is bemutatja, hogy hogyan lehet a permalips technikával növelni a szájvolumenét, ami további változást hozott a megjelenésében. Ezt a technikát is figyelembe vettük a tetoválás elkészítése során.

Harmadik szakasz: 2023-ban frissítettük a szemöldök tetoválását és kijavítottuk a szemhéjtetoválást, ami már formájában és színeiben is tökéletesen illeszkedik Anitához. A javítási folyamat nehéz volt, és a pigmentek, a kezelt terület és a bőr reakciója mind befolyásolta a javítás sebességét.

 

Járulékos pluszok: önbizalom és harmónia

Összefoglalás: A sminktetoválások kijavítása lehet hosszú, de jutalmazó folyamat. Fontos megjegyezni, hogy a korrekciós eljárások több időt vehetnek igénybe, de mindig érdemes, mert a végén megkaphatjuk a kívánt eredményt. Ami Anita esetét illeti, a kezdeti tetoválásai rosszul sikerültek egy másik szalonban, de a türelmes és kitartó munkánk által végül egy gyönyörű átalakulást sikerült elérni.

Az átváltozás kulcsa: türelem és kitartás

A sminktetoválás vendégeink számára a legszebb arcuk elérését jelentheti. Akkor is, ha új sminktetoválások készülnek, és kiváltképp, ha javításokról van szó.  S sminktetoválás csapatunk számára nem csupán művészi forma, hanem a személyes átalakulás és a megújulás eszköze. Anita története egy példa arra, hogy a türelmes és következetes munkával csodálatos változásokat érhetünk el. Ha érdeklődsz a sminktetoválás iránt, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot egy személyes vagy online konzultációért.

Ne feledd a szemöldöktetoválásodat, szemhéjtetoválásodat és szájtetoválásodat a divat szerint pompázatos formában tartani, időnként frissíteni.

Segítünk!

Csapatunk jól összehangolt munkával alkot, legyen javítás vagy új sminktetoválás, a cél mindig az arc egysége és egyedi szépsége. Nem ígérhetjük, hogy a javítás 1-2 alkalom alatt teljesen elkészül, mert minden hozott előzmény döntően meghatározza a javítás útját. Egészen addig, míg elérjük, hogy vendégeink elégedetten tekinthessenek a tükörbe.

 

 

Magyar Zsuzsa

sminktetováló specialista és kozmetikus mester, smink és maszkmester, laser asszisztens

MAGYAR ZSUZSA PMU ART & BEAUTY SALON tulajdonosa, vezető sminktetoválója és trénere

https://madonna.hu/tetovalas-eltavolitas/További információkat olvashatunk ma is aktuális, 2019-ban publikált infok javításokról itt: https://magyarzsuzsa.hu/tetovalas-eltavolitas/ és itt: https://madonna.hu/tetovalas-eltavolitas-tajekoztato/

Sminktetoválás 2023 minden lehetőség

letölthető E-book

Minden hasznos infoval, mielőtt döntést hozol