Exkluzív beszámoló: Tímea személyes élményeit osztja meg velünk, hogy gyógyult step by step

10 éve járok Zsuzsához,Őt már tudatosan kerestem,
hogy régi előnytelen tetoválásaimat eltüntesse és új megjelenést varázsoljon. Szándékosan kerestem a legjobbat és megtaláltam.
Azóta nincs megállás.
Nagyon könnyű vigyázni a friss tetoválásokra, csak meg kell fogadni a tanácsokat.
Sosem fájt a tetoválás, Zsuzsa valószínűleg jobban elfárad a fókuszban és a precizitásban, mint én egy műszaka alatt, amit csak rám szentel. Ezt meg kell becsülni.
Fertőtlenítés, regenerálás, fényvédelem.
Bevizsgált napszemüveg, baseball sapka vagy kalap és egy hét alatt teljesen gyógyult, büszkén, újra tele boldogsággal és önbizalommal, meghatódva és mosolyogva léptem ki az utcára, mert én tudom mi történt és hogy csodaszép lesz gyógyulás után.
Az idő ellen csak a bőrápolást tehetjük és fényvédelmet, majd 2-3 évente érdemes frissíteni.
Tökéletes énidő és feltöltődés.
Érdemes fenntartani az ápoltságunk és női mivoltunkat! A fotók a tetoválás napján készültek,duzzadt ajakkal,de boldogan.

2. és 3. nap

2. nap 2-szer borogattam rövid ideig hűvös,steril gélpárnával az ajkaim és a szemeim, ami teljesen lehúzodott,az ápolás folyamatos közben is.

3. nap A felsö hámréteg változik,így az árnyalat is,a teljes gyógyulás eltart még 3-4 hétig,de addigra már el is felejted a távozó hámréteget.
Nem áztatjuk fel és nem hagyjuk kiszáradni.
Semmi sem fáj,csak érzékeny, óvatosan ápoljuk.

A felsö hámréteg változik,így az árnyalat is,a teljes gyógyulás eltart még 3-4 hétig,de addigra már el is felejted a távozó hámréteget.
Nem áztatjuk fel és nem hagyjuk kiszáradni.
Semmi sem fáj,csak érzékeny,óvatosan ápoljuk.

4. nap

Mivel a Zsuzsa által biztosított otthoni utóápoló szettet az üzletben felejtettem, így kozmetikus létemre feltaláltam magam fertőtlenítéssel, intenzív ápolással, fényvédelemmel, melyet nem is kell egyfolytában kenni, nehogy túlpuhuljon a hámréteg és kiessen a festék.
Nem fogyasztunk koffeint, nem dohányzunk, amíg húzódik, érdemes főleg a nagy melegben a sok folyadékot, ami legyen tiszta víz, szívószállal fogyasztani.

A képek a 4. napon készültek.
Senki meg nem mondja,hogy tetoválva lettem újra,csak a kisugárzást és a kellemes megjelenést veszik észre és dícsér, aki meglát.
A színek nem elenyészőek, csodálatosak.
A vonalak precízek, előnyösek, nem alakult ki hajszálértágulat a duzzanat miatt, nem alakult ki herpesz, bár nem is vagyok hajlamos rá, sem szemölcs, hiába kap sokkot ilyenkor a vékony és ezért érzékenyebb bőrrel fedett ajak-és szemhéj.

5. nap

A tetoválás utáni 5. nap reggele.
Semmi duzzadás,semmi kellemetlen érzés még az ágyból,de a fertőtlenítő és a krém az éjjeli szekrényre készítve.
Egyszer sem ébredtem fel éjjel miatta.
A boldogságom valószínűleg látszik 😁🙏🏼🥰

7. nap

1 hét alatt csodásan meggyógyult minden,az égetés sebe is szépen levált,pici nyoma van még,de már látszik,hogy végre hasonlóan hegyes és íve lesz,mint a másik! 🙏🏼🥰

Ugyanúgy az első mozzanatom reggel a ferőtlenítés,fényvédelem,sapi,természetesen még a kertbe is.

Nem pattant meg,nem érzékelek szemölcsöt,
minden rendben eddig és irtó boldog vagyok!! 🥰💗💗😘

Nem érzékeny,nem húzódik sehol,az utolsó képeken szépen látszik,reggeli és esti kép is,mindenféle fényviszonnyal vakuval és anélkül is.

Hát egyelőre ennyi,szerintem ebből már simán kijön egy döbbentes változás és a gyógyulás és figyelmesség teljes folyamata,valamint a precizitásod is!

Szó nem érheti a házad elejét!! ☝🏼🥰👌🏼

Sminktetoválás 2023 minden lehetőség

letölthető E-book

Minden hasznos infoval, mielőtt döntést hozol