Kihozzuk a maximumot – sose feledd, honnan indultál!

Esettanulmány: A Sminktetoválás Művészete: Kata Története és a Tökéletesítés Útja

Mindenki Tökéleteset Szeretne: Realitások és Határaink

A sminktetoválás világában gyakran szembesülünk a tökéletesség iránti vágyakkal. A művészetünk azonban nem csupán pigmentek és vonalak játéka, hanem egy összetett folyamat, ahol az egyéni adottságok és korábbi döntések is meghatározzák a lehetőségeinket. A régi, már elhalványult vagy elmosódott tetoválások különösen nagy kihívást jelentenek számunkra.

Esettanulmány: Kata és a Vas-Oxid Pigmentek Kihívása

Kata esete remek példa arra, hogyan határozzák meg a korábbi tetoválások a jelen munkánkat. A vas-oxid pigmentek, amelyek kopásukkor narancsvörösre fakulnak, különösen gyakoriak a szemöldök tetoválásoknál. Kata esetében is ez a jelenség adta a korrekciós munka kiindulópontját.

egy erőteljes fedésű vas-oxidos és alatta egy részben eltávolított, kissé atrophikus szürkés-kék tetoválás

Az Új Kezdet: Újratervezés

Kata új szemöldöktetoválása előtt volt máshol, más géppel eltávolítás, de sajnos mégsem mondhatjuk el, hogy élőben szürkés-lila régebbi tetoválás nyomok ne törték volna meg eltérő ívben a narancs-vörös Vasoxidos tetováló festék monotóniáját. A legjobb, amit tanácsolni tudunk, hogy tudás alapján válasszunk, de utána bízzunk meg következetesen egy szakemberben. Ha 3 tetoválást 3 különbözó szakember készít és közben egy 4. helyen már eltávolíttatott, mások kezei után egy nehéz bőrtipuson elsősorban szerencse kell egy 80%-os eredményhez.

Több, máshol készült régi tetoválás és eltávolítás után javítottuk, rosaceás bőrbe Vas-oxidos pigmentre a szemöldöktetoválást. Kihoztuk a maximumot. A bőr jelenleg is sebes, mert a T vonal seborreás, és aknéra hajlamos. Szemhéjtetoválás: Hypnose, gyógyult. Munkák: Magyar Zsuzsa PMU Art Creative Team

Full Face Szépítés: Egy Összehangolt Művészeti Projekt

A kreatív csapatunk nem csak a szemöldökkel foglalkozott, hanem egy teljes arc szépítést is végzett Alexandrán, beleértve a szemhéjat és az ajkakat is. Ez a holisztikus megközelítés és a vendég kifejezett kérései a formát és színeket illetően segített abban, hogy egy vendég személyiségével összhangban lévő, karakteres megjelenést hozzunk létre.

Hozott anyagra dolgozunk.

Megfelelő alap, könnyű és eredményes munka, nehezebb feladatokhoz, mint a nagyítás, rosacea és megvastagodás + szárazság körülmények nehezebb megvalósítást eredményeznek. A fiatal kor ellenére redős és gumi szerűen megvastagodott kemény szájszálek még egy kiskorrekciót indokolnak a tökéletesség érdekében. Erre e-mailben el is küldi rendszerünk a felkérést 1 hónappal a korrekció után.

Ügyfél-elégedettség és Kommunikáció: Az Alexandra Eset

Mint minden szolgáltatásban, nálunk is előfordulnak kihívások. Alexandra esete rávilágított arra, hogy milyen fontos az átlátható kommunikáció és a realisztikus elvárások kezelése. A sminktetoválás nem mindig egy lépéses folyamat, különösen, ha javításról van szó. A tájékoztatás és az együttműködés kulcsfontosságú a végleges eredmény elérésében. Szalonunkbana a vendégeink maximális tiszteletét azzal fejezzük ki, hogy szolgáltatás előtt részletesen tájékoztatjuk a szolgáltatás körülményeiről. Úgy próbáljuk meg vendégeink szemléletét irányítani reális elvárásokká, Megállapodást írunk vendégeinkkel. Megállapodás pontjai részletesen kitérnek a javítások nem előre látható és 100%-ig nem kiszámítható eredményéről.

Zárszó: Elkötelezettségünk és Hozzáállásunk

A sminktetoválás művészete mély megértést, türelmet és elkötelezettséget igényel mind a művész, mind az ügyfél részéről. Mindig törekszünk a legmagasabb színvonalú pigmentek használatára, a legjobb technikák alkalmazására és a legkiválóbb eszközökkel dolgozunk. A célunk, hogy minden ügyfelünk elégedetten távozzon, és minden helyzetből kihozzuk a maximumot.

Név

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Címkék

Sminktetoválás 2023 minden lehetőség

letölthető E-book

Minden hasznos infoval, mielőtt döntést hozol