“A hűség az emberi léleknek az a ritka képessége, amikor már az út elején tudja, mi lesz majd később és az út végén.” 

Müller Péter

Ez Az idézet a hűségről pontosan tükrözi azt a biztonságot, amit  visszajáró ” hűséges” Vendégeink éreznek.

A nálunk szépülő Vendégek , MAGYAR ZSUZSA VIP CLUB TAGOK pontosan tudják, már az út elején, mi lesz majd később és az út végén.

A “hűséges” Vendégeink izgulnak, de nem aggódnak.

Tudják már, hogyan fog történni  A RITUÁLÉ.

A sminktetoválás járhat izgalommal, de ne aggodalommal!

Ha valami bevált miért is változtatnánk?

Vannak az ember életében dolgok amikhez, ha beváltak – érdemes ragaszkodni, hogy az élet könnyebb, kiszámíthatóbb, biztonságosabb és gördülékenyebb legyen. Ilyen például a fogorvos, ügyvéd, fodrász…stb

ÉS A SMINKTETOVÁLÓ KOZMETIKUS

Igazi kihívás azoknak a  hozzánk érkező Vendégeknek a hűsége, akik bizalmatlanul, elrontott sminktetoválással érkeznek és felsorolni sem tudják ( Bár mi nem firtatjuk) sminktetoválásaik előzményét. Egyik sminktetováló kozmetikustól mennek a másikig, hogy szépségük végre megkapja a megérdemelt sminktetoválást.  Ilyen Vendégeinknek a lehangoltságukat bizakodássá szükséges változtatnunk és a javítás rögös útját Együtt  bizalommal járjuk végig.

Más munkája után nehezebb javítani, az előzmények befolyásolják a nálunk készült sminktetoválást is. Sorozatos rossz döntéseid következményeit hosszadalmas és költséges lehet kijavítani….Nálunk persze nincs “lehetetlen”.

Ha már van máshol készült sminktetoválásod, akkor is Lehetsz  MAGYAR ZSUZSA SMINKTETOVÁLÁS VIP CLUB TAG!

Szerencsések, akik elsőre megtaláltak minket ás MAGYAR ZSUZSA VIP CLUB TAGJAKÉNT a legkedvezőbb áron frissítjük sminktetoválásaikat és kedvezményekkel készítjük az újakat. Ők biztonság érzetben élik napjaikat, gondosan ápolják meglévő, szép sminktetoválásaikat.

A sminktetováló kozmetikus már ismeri a bőr reakcióit, fájdalom küszöbét,  a sminktetoválás kopásának ütemét,  Egyszerűbben és hatékonyabban készülhet el  Vendégeinknek a leggyönyörűbb és legtartósabb sminktetoválása.

Előfordulhat, hogy valaki akinek  nálunk készült a sminktetoválása, később az élet másfelé sodorja. (pl. külföldre)

Van eset, hogy újra javítással indítunk, amikor később találkozunk. Azért még így is jó kézben vannak, de nehezebb már az, amibe más is belenyúlt.

ÉS akik megjárták már a ” hadak útját” máshol készült sminktetoválással, néha bizalmuk már megrendült és csak reményeik vannak.

Miért jó, ha van saját sminktetoválónk?

Ismeri az arcunkat, bőrünket, fájdalomküszöbünket. Egy sminktetoválás izgalommal jár. Deee ne járjon aggodalommal! Jó, ha tudod, hogy kiszámíthatóan a legjobb kezekben vagy!

Pamela Redmond Satran amerikai írónő,  a Bright Side újságírója összegyűjtötte azokat a dolgokat, amelyek egy 30 éves nő boldogságához elengedhetetlenek. Olvastátok már?

A 30 dolog ami biztonságot, stabilitást nyújt a jelenben és a jövőben. Ezt mi kiegészítenénk!

1 dologgal kiegészítjük. SAJÁT SMINKTETOVÁLÓ KOZMETIKUSA, aki szépségét karbantartja.

“EGY NŐNEK KELL, HOGY LEGYEN…

“Egy tökéletes ruhadarabja arra az esetre, ha álmai munkáltatója
vagy álmai társa egy órán belül látni akarja…”

“MINDEN NŐNEK TUDNIA KELL…
Hogy mit képes, és mit nem képes elérni egyetlen nap,
egy hónap,
egy év alatt.”

Pamela Redmond Satran

ELÉRHETŐ SZÉPSÉG ÉS ELEGANCIA – tervezzük meg Együtt leggyönyörűbb arcodat! Szeretnéd a Magyar Zsuzsa Sminktetoválás Kreatív Csapat készítésével tovább:! https://madonna.hu/fullfacebeauty/

Részletekért Kattints IDE:

web_magyar_zsuzsa_sminktetovalas_pnu_2017_ok_lapja-800x518

Sminktetoválás 2023 minden lehetőség

letölthető E-book

Minden hasznos infoval, mielőtt döntést hozol