Bár a szemöldök az arc igen kis részét fedi csak le, sok törődést és odafigyelést igényel. Sőt, a szépségvilág minden más aspektusához hasonlóan a szemöldöktrendek is évről évre, néha hónapról hónapra változnak. Ezt szem előtt tartva, itt van egy lista a 2022-es év legnépszerűbb szemöldöktrendjeiről. Lehet ez tartós szemöldök tetoválás, féltartós vagy világosítás, idén is vannak nagyon sikkes trendek.

Szemöldökvilágosítás

2022 egyik érdekes szemöldöktrendje a szemöldökvilágosítás. Ez a trend magában foglalja a szemöldök enyhén világosabbá tételét fehérítő használata nélkül. Ennek a trendnek az egyik oka az, hogy lehetővé teszi a nők számára, hogy különféle sminket és stílust használjanak anélkül, hogy a szemöldökük túlságosan erősnek tűnne.

Természetes megjelenésű szemöldök

Ráadásul a természetes megjelenésű szemöldök egyre népszerűbb. A természetes hatást több módon is elérhetjük, dönthetünk tetoválás mellett, viszont javasolt olyan méretű tetoválást belőni, ahol a tetoválás nem túl nagy vagy kicsi, így még mindig tudunk utólag korrigálni. Tekintettel arra, hogy a friss, könnyed arc még mindig jelentős trend a szépségiparban, ez a szemöldöktrend a tökéletes időben jelent meg.

Színes szemöldök

A színes szemöldök kiváló azoknak, akik szeretik, ha felfigyelnek rá, és szeretik a színpompát. Nem számít, milyen színt választunk, valószínűleg találunk egy gyönyörű, élénk festéket, amely megfelel az igényeinknek. Ez a megjelenés szemceruza, tetoválás és más típusú smink használatával is elérhető. Akárhogy is, ez valószínűleg jelentős szemöldöktrend lesz 2022-ben.

Drágakövek

Bár ez a szemöldöktrend nem biztos, hogy alkalmas a mindennapi használatra, a drágaköves szemöldökök valószínűleg sokkal elterjedtebbek lesznek 2022-ben. Ezt a megjelenést egy általunk választott drágakővel, az arcra és a szemöldökre biztonságos ragasztóval lehet elérni. Viseljük ezt a stílust eseményeken, ünnepségeken, emlékezetes fotók készítésében stb.

Hibrid Dye Brow

Végül, 2022-ben valószínűleg a hibrid festett szemöldök lesz a divat. Ez a stílus a szemöldök extra hosszantartó festését foglalja magában a vékony területek kitöltésére, a szemöldök merészebbé és vastagabbá tételére. Ez egy kiváló lehetőség annak, aki félig tartós szemöldökmegoldást szeretne, nem pedig annak, aki rendszeresen szeretne változtatni a megjelenésén.

Összességében, ha a legjobb módot keressük szemöldökünk egész évben szép megjelenésének megőrzésére, a microblading kiváló választás. De természetesen, ha most szeretnénk belekezdeni egy régi szemöldök tetoválás eltávolítás procedúrjába, akkor a régi tetoválás helyett érdemes egyszeri- vagy csak féltartós tetoválás mellett elköteleződni, hogy gyorsan tudjunk korrigálni, ha valami nem tetszik.

Sminktetoválás 2023 minden lehetőség

letölthető E-book

Minden hasznos infoval, mielőtt döntést hozol