Hogyan lesz szépséged tartós?

Kerüld el a hibákat, vegyük sorra a szabályokat, a MAGYAR ZSUZSA PMU Art Vállalási feltételeit

Tartalomjegyzék
1. Adatkezelés
2. Pontos ár
3. Szakmai körülmények, feltételek, hogyan időzítsük
4. Javítások és eltávolítások utáni munkák körülményei
5. Gyógyulás ideje alatt: ápolás, a sminktetoválások gyógyulási, érési folyamatai
6. A munka fázisai és a folyamat, Készültség és Értékelhetőség
7. A sminktetoválásod élettartama és a frissítés lehetőségei
8. Egészségügyi feltételek,
9. Szolgáltatási feltételek,
10. Vállalási feltételek
11. Minőségi kifogás
12. Jogi feltételek
13. Foglalás, IDŐPONT Foglaló
14. ldőpont módosítás? Lemondás feltételeia 

Madonna PMU Art Kft szolglatatasi felteteleie

100-BÓL 99 HÖLGY A MAGYAR ZSUZSA PMU ART VENDÉGEI KÖZÜL BÜSZKÉN VISELI A SMINKTETOVÁLÁSÁT.

…és van 1, aki nem olvasta el az alábbiakat:

A szolgáltatások felosztásának célja a maximális minőség és költséghatékonyság

A pontos ár

Együttműködésünk előtt fontos megértenünk a szolgáltatás alábbi körülményeit:


Ha nem volt lehetőséged személyesen ellátogatni hozzánk a konzultációra, akkor az általad elküldött fénykép alapján elkészült kezelési terved még változhat, ha a legjobb megoldás érdekében erre szükség van.
És persze az is előfordul, hogy mire megérkezel… Szalonunkban az összes technikát elérheted, mely ma elkészíthető. A tervet rág hangoljuk! A kreatív szépség stylist tervezés és a referenciák tanulmányozása után mást is választhatsz, mint amikor bejelentkeztél. Mindez nem gond.
Vagy pl. egy kicsit vékonyabb/vastagabb szemhéjvonalat… esetleg satírt találunk a legelőnyösebbnek, amire nem is gondoltál – így az ár természetesen ennek arányában változhat.

A biztonságos szolgáltatás érdekében extra és mestertudást igénylő szolgáltatásokat Magyar Zsuzsa készít csak, más tudásszintnek megfelelő szolgáltatásokat kreatív csapatunk készít, Zsuzsa előzetes oktatásában részesült és képzett csapattag által, a MAGYAR ZSUZSA PMU Art-ban alkalmazott gépek, pigmentek alkalmazásával, Magyar Zsuzsa konzultációjának lehetőségével.

Szakmai körülmények

A sminktetováló festővászna a bőr. Ugyan hozott, egyedi vászonra (bőrbe) dolgozunk, és saját színe, textúrája hozzáadódik a pigmentekhez, ezért minden eredmény egyedi. De minden munkánkban benne van: 5 féle gép, 7 féle pigmentmárka, 27 év tapasztalat a módszertanban, több 10000 esettanulmány kielemzése által és folyamatos képzések, azért, hogy a legjobbat és legtöbbet hozhassuk ki speciálisan az adott helyzetből. 

Fókuszban A Te szépséged

Fontos megérteni, hogy a bőrtípus és külső ártalmak, belső körülmények nehezíthetnek, vagy lehetetlenné teszik a 100%-os katalógusmunka elérését. Rengeteget dolgozunk azon, hogy mindezen körülmények ellenére a legjobbat hozzuk ki az egyedileg nehezítő  lehetőségekből.    

 1. a bőrtípus, mint zsíros bőr(seborrea) a fokozott elszarusodás és faggyútermelődés, tág pórusok, gyulladt, aknés bőr 
 2. és hajszálértágulatos bőr (rosacea) az állandó vérbőség, 
 3. – valamint az előzmények, mint régi tetoválás, a bőr esetleges károsodása 
 4. – akkut dohányzás okozta bőrkárosodás
 5. – és napkárosodás (photoaging), 
 6. – a bőr megvastagodása (hiperkeratosis) és rugalmatlansága miatt
 7. – egyes gyógyszerek és táplálkozás kiegészítők folyamatos alkalmazása
 
a vérhígító szedése, erős immunjavító készítmények, vagy bizonyos autoimmun helyzet stb. okán a pigmentek beépülése kevésbé hatékony, és hatványozottan felgyorsulhat a pigmentek elszállítása a szervezetből – ez gyorsabb kopáshoz is vezet majd. 
 
Ha régi tetoválás előzmény volt, vagy a bőr rosaceás, aktívan seborreás vagy fokozottan napkárosodott, akkor is minimum árban -10000-20000Ft összegért folytatjuk a közös munkát, és mindent megteszünk, hogy elégedett legyél. Több pigment típusból választjuk ki, elemezve az előző reakciókat, mi lesz a leghatékonyabb. Ilyen 3,. korrekciós beavatkozásra lehetőség van legkésőbb 6 hónapig az 1. alkalomhoz számítva.

A szolgáltatások felosztásának célja a maximális minőség és költséghatékonyság

A pontos ár

EEGÉSZSÉGÜGYI KÖRÜLMÉNYEK

Átmeneti kontraindikációk finomhangoláskor is: 

12.A menses nem kontraindikáció.

13. Kötőhártya gyulladás, Herpes – nem helyi ellenjavallat,  Lázas állapot, fertőzés fennállásakor Bőrgyulladás, vagy belső szeri gyulladás, Psoriasis, Ekcéma a felületen, Allergiás időszakodban,  Nyílt sebek a másodlagos fertőzés veszélyével, Napégéskor, Vérhígító szedése, szeteroidok szedése

14. Hogyan érkezz? Kipihenten, ráhangolódva,  és semmiképp ne éhgyomorra, rohanva, kapkodva. Hajmosás során víz ne érje 7-8 napig, ne ázzon fel a bőr, ezért érkezz frissen mosott hajjal. Fájdalom csillapítót nem szabad bevenni, kivéve olyat, mely biztos nem vérhígító hatású. Ezek köre nagyon szűk! Pl. Cataflam. Adunk, ha kell. 3 D pillát le – és kontaktlencsét ki kell venni szemhéj pigmentálás előtt, a tartós szemöldökfesték lehetőség szerint legyen lekopva. Vízálló sminket ne viselj, és ne vastag sminkben érkezz. 

15. Gőzzel járó vagy savas kozmetikai kezelés a sminktetoválás után 30 napig nem javasolt, gyantázás aznap előtte sem legyen a területen, Szauna használat utána 8 napig nem javasolt,  Aktív, izzadással járó sport 1 hétig minimum – nem javasolt

 

 

Hosszú távú együttműködés Veled

több, mint 20000 elégedett vendég, 3000 javítás

4.9/5

Dr. Rachel Haldims

Family medicine

20 years experience

5/5

Dr. Mariel Senry

neurologist

13 years experience

4.8/5

Dr. Damian Pix

orthopedic surgeon

16 years experience

4.5/5

Dr. Shi Yon

Cardiovascular Specialist

11 years experience

How does it work?

2

Ha javítás szükséges

Ha forma javítás volt a feladat,, akkor a régi tetoválás bizonyosan itt-ott ki fog lógni, és ezeket a részeket el kell távolítani 1, vagy több, szélsőséges esetben akár max.10 alkalommal is, és az eltávolítások darabszáma csakis a bevitt tetováló festék rétegek száma, azok tulajdonságai és mélysége alapján közben derül ki. Ezt csak 1 módon kerülhető el, ha pontosan a régi, akár nem szimmetrikus forma kerül betetoválásra. Ez esetben semmilyen felelősséget szolgáltató nem vállal és a nevét tilos összefüggésbe hozni a munkával. A 2. alkalommal nem tervezzük át, és nem fedjük be mégis a régit.

Dr. Chyna Jackson

Optometrist Specialist

3

JAVÍTÁSOK ÉS RÉGI TETOVÁLÁSOK OKOZTA KÖRÜLMÉNYEK

17. Megértettem, hogy ha van régi tetoválásom, annak átalakítása szükség szerint eltávolítással kezdődhet mindenképp, ahhoz, hogy megfelelő esztétikai eredmény születhessen. A szolgáltató megtagadhatja a szakmai szempontból lehetetlen feladat elvégzését. Amennyiben szolgáltató javaslataitól eltérő munka elvégzése után a szolgáltató semmilyen felelősséget nem vállal az eredmény tekintetében.

4

a finomhangolás?

1 finomhangolást az ár tartalmaz.

GYÓGYULÁS, ÁPOLÁS ÉS KÉSZÜLTSÉG

19. A gyógyulási időben fontos ápolási szabályok be nem tartása befolyással van a lehetőségekre, a gyógyulásra és az eredményre. Tilos bármi mással kenni, mint amit szolgáltató javasolt, adott. A sminktetoválások utóápolása terén fontos az is, mivel, és hogy hányszor kenjük. Az utóápolót annyiszor szükséges kenni, hogy sose száradjon ki a bőr.

20. Tilos a gyógyulás idejében szaunázni (10 nap)(só-hő), tilos feláztatni, mert a pigmentek mélyebbről fognak kigyógyulni (7-8 nap), tilos napoztatni (15 napig)utána LIFTIME – teljes élettartam alatt csakis vastagon 50SPF UV védő krémmel szabad napoztatni,  mert a sminktetoválás ki fog fakulni tőle. A szolárium szigorúan tilos 30 napig!   

21. Ezen szabályok be nem tartása esetén valószínűleg szükség lehet a 3. alkalomra akkor is, ha nem volt régi tetoválás, és ennek ára 20000FT.

22. Tény, hogy ha korrekció utáni gyógyulást követően ( min. 30 nappal) a a sminktetoválás benne van a bőrben, akkor a munka eredményes. 

23. Fontos, hogy az új sminktetoválás általában 2 alkalom. Az 1. alkalommal alapozás történik, mely során gyakran fel kell oldani az ellentmondást az alapbőrszín és a kívánt eredmény között, és a 2. finomhangolás után éri el a kívánt árnyalatokat. 

24. Természetes, hogy a friss sminktetoválás után a duzzadt felület vastagabbnak, hosszabbnak tűnhet, mint a terv, de ez természetes, hiszen tűs beavatkozás történt. 

 

25. A folyamat,  hogy a friss sminktetoválás erősebb, sötétebb színű, mert oxidált festék réteg látszik a felületen, de ez gyógyulás során változik.

26. Az 1. alkalom után még nem szabad késznek tekinteni egy munkát. Az 1. alkalom után kb. 21 napot kell várni a színek hozzávetőleges optikai eredményére, de az sem végleges. Bizonyos pigmentek eleinte hidegebbnek tűnnek, más pigmentek melegebb árnyalatúak, de kb. 8 hét alatt változik. A 2. alkalommal kerülnek rá a fedő árnyalatok, mint egy máz, a bőr reakcióinak elemzése után. 

27. Tudtad,, hogy az ajaktetoválás a legjobb saját kollagén termelést beindító, feszesítő, kellemes mellékhatással bíró szolgáltatás? Épp ezért az 1. sminktetoválás után az ajak saját formája változik, mérete növekszik. Mindez miatt a cupido ív teltebbé válhat, és ezért a korrekció előtt újra rajzoljuk, tökéletesítjük a formát.  

28. Általában hogy a szemhéj satír volumene 2. alkalommal kerül teljes elkészítésre.

29. Megértettem, hogy bizonyos egészségügyi szituációban, pl. a diabetes és a szoptatás idején a pigmentek más árnyalatban jönnek elő, melyre nincs befolyásunk. 

MTény, hogy a szemöldök tartós festése H2O2 (Hidrogáén-peroxid tartalmú festékkel történik, melyet közvetlenül a bőrre kenve a pigmentek gyorsabb fakulásához vezet. 

38. Gondoltad volna, hogy a rendszeres szoláriumozás a pigmentek gyors fakulásához vezet, a fokozott bőranyagcsere a migráláshoz vezet, ezért az arcbarnító kikapcsolása és + a (50SPF UV védőkrém, alá pedig fehér cseruzás kifestés mint fény visszaverő UV blokkoló alákenés kötelezőképpen minden esetben a sminktetoválás -LIFETIME élethosszáig tartóan szükséges.)    

39. Ne feledd, hogy a szemöldöktetoválás után folyamatosan az elkészített  forma szerint a kilógó részeken először vágni, a többit  szedni szükéges a szemöldököt a szimmetria fenntartásáért.  

Ha a formán belül kitépődnek a formába eredetileg beletervezett, ott nőtt szálak, akkor hiányosnak tűnhet ezáltal. Ha túlnő, és nincs 1. levágva 2.kiszedve, akkor a szimmetria sérül, ezért a szolgáltatót felelősség nem terheli. 

 

Sminktetoválásod ÉLETTARTAMA

31. Sminktetoválás nem végleges tetoválás, területenként is változó az élettartama. El kell fogadnunk, hogy a világos színek enyhe kopása is láthatóbb mértékeket eredményez, ezért gyakrabban szükséges frissíteni. Kopás során a pigmentek altónusa előtérbe kerül. Mindezek miatt olyan pigmentkombinációra törekszünk, hogy az altónusok kiüssék egymást, és a legtermészetesebb árnyalatokban kopjon majd.

32. A szemöldöktetoválások frissítése 1-3 évente szükséges, szálas szemöldöktetoválásokat gyakrabban, a satíros technikával készült sminktetoválásokat ritkábban szükséges frissíteni. 

33. a szemhéjtetoválások frissítése 2-10 évente aktuális. Az extrán fehér bőrben sosem 100%-ig fekete, a rendszeres oedemára hajlamos bőrből a pigment gyorsabban ürül.

34. Ajaktetoválások frissítése 2-7 évente szükséges, függően a kért technikától, fedés tipusától, szinektől, a választott pigmentek molekulaméretétől, és az esetleges ajakfeltöltésektől, azok gyakoriságától, herpeszek jelenlététől.

35. Megértettem, hogy az eltávolítások után készült sminktetoválás után 6-12 hónap múlva szükséges lehet egy frissítés, mely az előzmények okán szükséges lehet, hiszen rendszerint a régi tetoválás és esetlegesen az eltávolítások után meggyengült szövetekből rövidebb idő alatt elszállítódhat a pigment.

36. Személyre szabottan az egyéni  körülményekről részletes tájékoztatást kaptam, megértettem, hogy a szervezet működésétől, az utóápolástól függ a végső eredmény és a kopás időintervalluma. 

A Te szépséged - a mi örömünk

A szolgáltatás feltételei szerint: amennyiben nem lennél elégedett, a korrekció, mint finomhangolás után 30 nappal írásban megküldöm szolgáltató részére fotókkal együtt.

Theo James

Ezután lehetőség van 3. korrekcióra ingyen, ha nem volt nehezítő körülmény, vagy régi tetoválás, melyet javítottunk, akkor is, ha a házi ápolásban hiányosságokat vélünk.

Emilia Munro

“I downloaded this app when i was super sick and had a doctor write me a prescription within 15 minutes!! What a life-changing app!”

Branden Griffiths

Vállalási szabályzat

 ELÁLLÁSI FELTÉTELEK:

Amennyiben elállsz a szolgáltatás igénybe vételétől véglegesen, tudnod kell, hogy a Foglaló alapos indok nélkül nem visszatéríthető, ezalól kivételt képez a Tartós orvosi kontraindikáció dokumentációval alátámasztva. Tudnod kell, hogy elállás esetén a költségeket levonjuk a foglalás befizetett összegéből, és így a fennmaradó összeget( 50%) utaljuk vissza alapos ok (betegség) nélküli elállás esetén.

47. Az online vagy személyes  konzultáció, javaslat készítésének  értéke 10000Ft, ára ingyenes. A foglalást minden esetben megelőzi egy online vagy személyes tervezés és hozzávetőleges árajánlat, igények felmérése, mely szintén díjmentes és kötelezettség mentes, Magyar Zsuzsa és munkatársai munkája után tiszteletdíjat nem számít fel. A tényleges szolgáltatás megkezdése előtt adminisztrációs és regisztrációs feladatok is vannak. Így költségek is keletkeznek. A FOGLALÓ  befizetése részletes tájékoztatás után a szolgáltatási feltételek alapos megismerése után válik esedékessé, és nem visszatérítendő. A döntéseink munkával és költségekkel járnak. Ha meggondoltad megad,  a teljes folyamat költségeit és még a stornozással járó minden munka költségét nem háríthatod a szolgáltatóra. Módodban áll persze átruházni 100%-os értéken, ha meggondoltad magad, mindössze szolgáltatót értesíteni szükséges arról, ki fogja felhasználni az összeget.  

JOGI KÖRÜLMÉNYEK

41. Megértettem, hogy a szolgáltató felelősségbiztosítással rendelkezik a GERENRALI biztosítónál 95465003580115800. Szakmai hiba gyanúja esetén először írásban, csatolt fotókkal szükséges jelezni a magyarzsuzsa.madonna@gmail.com címre, és Magyar Zsuzsa szakmai vezető megoldási javaslatot tesz a megoldásra és amennyiben lehetséges, megoldja. Ha a kommunikáció elakad, a szolgáltató felelősségbiztosítójához továbbítva benyújtjuk vizsgálatra a kérést, becsatolva az igényt benyújtó e-mail címét. Amennyiben szakmai hiba történt, a biztosító a szerződés szerint szerint jár el. 

42. Minden beavatkozás minimális rizikót is rejt élő emberi szervezetben. Aki dolgozik, az hibázhat is. Szalonunkban ez rendkívül ritka, hiszen nagy hangsúlyt fektetünk elégedettségedért, akár 1 órán át tervezünk, és előre közösen egyeztetjük a tervet. Mindent közösen veled alkotunk lépésről lépésre. A saját mimikád, melyet te kontrollálsz, befolyással van az alaptartásra, ezért fontos, hogy a tervezés alatt kontrolláld a mimikádat. Ez alapján dolgozunk veled közösen. A botox folyamatosan változó mimikát eredményez a beadás pillanatától – 6 hónapig, míg kb. kiürül. Ha folyamatosan botox hatásnak van kitéve a bőr, ez egy dinamikusan változó mimikát eredményez hónapról hónapra. A szolgáltató nem tehető felelőssé a mimika folyamatos változásai okán változó helyzetű sminktetoválásért. 

 

43. A forma, melyet hosszas tervezés után megvizsgálva te fogadtál el, egyedül és kizárólag a te döntésed.  Nálunk nem fordulhat elő, hogy nem egyeztetjük veled, vagy terv nélkül készül. A  tervet fotóval dokumentáljuk, az elfogadás pillanatában. Mivel egy sebészi filctollal rögzítjük a formát, annak eltolódása kizárt. A szín tekintetében az élő szervezetbe kerül a pigment, ahol számtalan egyedi tényező befolyással lehet a színekre. Ezek részben, de nem 100%-osan kiszámíthatóak. A korrekció alkalmával az 1. beavatkozást kielemezve választjuk ki a folytatáshoz legmegfelelőbb pigmenteket, tűmodult és gépet. 

 

44. A szolgáltatásod a jelen Vállalási és Szolgáltatási feltételek alapján jön létre. Kötelezőképpen és megelőzőleg közösen szóban és írásban kimerítően tisztázzuk, elfogadjuk a szolgáltatási feltételeket. Bármilyen minőségi kifogást a korrekciót követő 30-40. napon fogadunk el a szolgáltatás teljesítését illetően. A MINŐSÉGI KIFOGÁS  kizárólagos módja e-mailben MAGYAR ZSUZSA sminktetováló és kozmetikus mester részére, mint szakmai vezetőnek megküldve, 8 napon belül válaszadási kötelezettség mellett. magyarzsuzsa.madonna@gmail.com 

45. Megértettem, hogy a közösségi oldalakon és egyéb platformokon bármilyen – bizonyítást nem nyert, (vagy akár bizonyítást nyert) szolgáltatót mint személyt, vagy mint vállalkozást bármilyen negatív megítélésre buzdító, lejárató írásban vagy szóban tett nyilatkozat mely a vendég személyével közvetve vagy közvetlenül összefüggésbe hozható, azonnali jogi lépéseket és peres eljárást von maga után. 

46. A Szolgáltatás halasztása lehetséges, a Foglaló felhasználhatóságát lehetőség van meghosszabbítani meghosszabbítjuk akár 1 évre. 

                                                                                                                                         

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Fontos megérteni, hogy a bőrtípus és külső ártalmak, belső körülmények nehezíthetnek, vagy lehetetlenné teszik a 100%-os katalógusmunka elérését. Rengeteget dolgozunk azon, hogy mindezen körülmények ellenére a legjobbat hozzuk ki az egyedileg nehezítő  lehetőségekből.    

 1. a bőrtípus, mint zsíros bőr(seborrea) a fokozott elszarusodás és faggyútermelődés, tág pórusok, gyulladt, aknés bőr 
 2. és hajszálértágulatos bőr (rosacea) az állandó vérbőség, 
 3. – valamint az előzmények, mint régi tetoválás, a bőr esetleges károsodása 
 4. – akkut dohányzás okozta bőrkárosodás
 5. – és napkárosodás (photoaging), 
 6. – a bőr megvastagodása (hiperkeratosis) és rugalmatlansága miatt
 7. – egyes gyógyszerek és táplálkozás kiegészítők folyamatos alkalmazása
 
a vérhígító szedése, erős immunjavító készítmények, vagy bizonyos autoimmun helyzet stb. okán a pigmentek beépülése kevésbé hatékony, és hatványozottan felgyorsulhat a pigmentek elszállítása a szervezetből – ez gyorsabb kopáshoz is vezet majd. 
 
Ha régi tetoválás előzmény volt, vagy a bőr rosaceás, aktívan seborreás vagy fokozottan napkárosodott, akkor is minimum árban -10000-20000Ft összegért folytatjuk a közös munkát, és mindent megteszünk, hogy elégedett legyél. Több pigment típusból választjuk ki, elemezve az előző reakciókat, mi lesz a leghatékonyabb. Ilyen 3,. korrekciós beavatkozásra lehetőség van legkésőbb 6 hónapig az 1. alkalomhoz számítva.

Készen állsz egy az együttműködésre?

Sminktetoválás 2023 minden lehetőség

letölthető E-book

Minden hasznos infoval, mielőtt döntést hozol