„Álomszépség: Csodás Faldekoráció és Sminktetoválás Története”

„Álomszépség: Csodás Faldekoráció és Sminktetoválás Története”

„Egy álomszerű találkozás Instagramon”

Egy álmos vasárnap reggelen böngésztem az Instagramot, amikor szembejött velem Fodor Orsi művészete. Éppen egy arany dekor fal kombinációt készített videon, ami megragadott. 

Azonnal tudtam, hogy ilyet szeretnék. Aki ismer engem, vagy járt már szalon omban, az tudja, hogy a luxus barokk környezetben dolgozom, és hogy a velencei stílus a kedvencem. Így nem volt kérdés, hogy Orsi az, aki képes elkészíteni álmaim faldekorációját.

„Egy közös projekt születése”

Orsi szenzációsan ráérzett arra, amit szeretnék, és a gondos kezei alatt egy olyan csodálatos dekoráció született, amely tökéletesen beleilleszkedik a velencei stílusú, barokk szalonomba, és kiemeli annak luxus jellegét. De a történet itt még korántsem ért véget. Orsi ugyanis régóta arra vágyott, hogy sminktetoválásokkal tökéletesítse a száját és szemöldökét, de valamiért mégsem merte megtenni az első lépést, mert volt már egy szemöldök tetoválása ami nem igazán tetszett neki. ( Nekem sem.)

„Az átváltozás pillanata”

Amikor rászántam magam és írtam neki, mindketten éreztük, hogy itt az idő. Egyfajta együttműködés született köztünk, mely magas szintű bizalomra épült. Ő különlegessé varázsolta a MAGYAR ZSUZSA PMU ART & BEAUTY SALON  kiemelt falfelületeit, én pedig örömmel tökéletesítettem a szemöldökét és száját. Orsi művei ékesítik szalonom exkluzív, barokk falait, míg ő örömmel viseli az általam készített sminktetoválásokat.

„Az öröm pillanatai”

Ez a történet mindkettőnk számára boldogságot hozott, és reméljük, hogy ösztönzően hat rátok is. Higgyetek a saját álmainkban, és ne féljetek cselekedni, ha a pillanat eljön!

Név

 

 

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sminktetoválás 2023 minden lehetőség

letölthető E-book

Minden hasznos infoval, mielőtt döntést hozol