Egy női arc szépsége a részletekben rejlik: a fogak egészsége, a bőr ápoltsága, a tekintet frissessége, a szemöldök teltsége vagy az ajkak fiatalos színe külön-külön is képes rá, hogy megteremtse – vagy akár le is rombolja- a vonások harmóniáját. Sajnos azonban kevesen rendelkezünk olyan adottságokkal, hogy ajkaink tónusa eredendően rózsás és élettel teli, vagy hogy a szemöldökük íve elegáns és sehol sem hiányos.

Szerencsére ma már a szemöldök- vagy a szájtetoválás kapcsán hihetetlenül komplex technikák állnak rendelkezésünkre, melyek egy ügyes sminktetováló mester kezei révén gyönyörű és ízléses eredményt hoznak létre.

A száj tetoválás ma már nem áll meg ott, hogy egyetlen kontúrvonallal kiemelhető az ajkak íve; a modern technológiának és a művészi megközelítésnek köszönhetően lágy satírral és kifinomult kontúrozással maradéktalanul természetes hatás érhető el olyankor, ha az ajkunk színe például túl világos. Meglehet az is, hogy a sajátunknál valamivel hidegebb vagy melegebb árnyalatot szeretnénk, hogy harmonikusabbá, fiatalosabbá váljanak a vonásaink.

A profi szájtetoválás révén ez néhány óra leforgása alatt megvalósítható, a végeredmény pedig egy természetes tónus, mely egyáltalán nem hat mesterségesnek. A szájtetoválás megkezdése előtt sminkmesterek segítenek a bőrünk árnyalatához leginkább illeszkedő megoldás kiválasztásában.

Sminktetováló tanfolyam keretein belül mi is elsajátíthatjuk a szakma rejtelmeit, azonban fontos tudnunk, hogy az igazán kiváló munkához rengeteg elhivatottság és gyakorlás szükséges, továbbá lényeges, hogy valódi profiktól tanuljuk meg a kihagyhatatlan lépéseket. Egy elismert szakmai közegben nem csupán magát a tetoválás folyamatát sajátíthatjuk el, hanem megtanulunk komplex tényezőket felismerni, hogy a lehető legjobb végeredmény születhessen meg. Nem mindegy, hogy milyen géppel dolgozunk, hogy megfelelően rajzoltuk-e fel a szemöldököt vagy hogy a megfelelő pigmentet használjuk-e a szájtetoválás elkészítéséhez.

Számtalan apró döntést kell meghoznunk ugyanis annak érdekében, hogy valóban esztétikus legyen a sminktetoválás.

Sminktetoválás 2023 minden lehetőség

letölthető E-book

Minden hasznos infoval, mielőtt döntést hozol