A Sminktetoválás Művészete és Kihívásai: Egy Igaz Történet

Üdvözöllek Kedves Olvasó!

Ma megosztok veletek egy különleges történetet, amely nemcsak a sminktetoválás művészetének szépségét mutatja be, hanem a kihívásokat és felelősséget is, amelyekkel szakmánkban szembesülünk.

Évek óta dolgozom a sminktetoválás területén, és csapatommal együtt számos kihívás elé néztünk már. Egyik legemlékezetesebb esetünk Melinda szemhéjtetoválásának javítása volt, ami 2014-ben történt. Melinda esete különleges volt, mert egy másik szakember hibás munkáját kellett helyrehoznunk. A vendégünk eredetileg egy „Radex” hatású javítást kapott, ami sajnos nem sikerült jól.

sminktetovalas javitas
sminktetovalas javitas
sminktetovalas javitas
sminktetovalas javitas

A probléma:

Melinda szemhéjtetoválása alatt fekete festék migrált, és a TiO2 alapú fehér festéket is túlzottan használták, ami eltakarta az eredeti mintát. Miután hozzánk fordult, először a fekete migrációt távolítottuk el, majd a fehér festéket is legalább 50%-kal halványítottuk.

A megoldás:

Nyolc évvel később Melinda visszatért hozzánk, hogy szájtetoválását frissítsük. Ekkor láttuk, hogy a korábban javított szemhéj tetoválása még mindig tökéletes állapotban van, annak ellenére, hogy rendszeresen műszempillákat használt. Ezután frissítettük a szemhéj tetoválást, és „Rainbow” technikával átalakítottuk.

szajtetovalas

A sminktetoválás felelőssége:

A sminktetoválás nemcsak szépség, hanem nagy felelősség is. Különösen igaz ez a javítások esetében. A titán-dioxid eltávolítása például rendkívül nehéz feladat, de büszkék vagyunk arra, hogy ebben az esetben sikerült kikoptatni és részben lefedni a hibákat.

Szakmai garancia:

A szalonunkban készült munkákra teljes szakmai garanciát vállalunk. A vendégeinknek lehetőségük van a második alkalom után 30 napon belül jelezni, ha további apró igazításokra van szükségük.

Összegzés:

A sminktetoválás terén a precíz tervezés és a hibamentes kivitelezés kulcsfontosságú. Büszkék vagyunk arra, hogy vendégeink elégedettségével és bizalmával munkánk minőségét bizonyítjuk.

Felhívás:
Ha szemhéj tetoválás javításra van szükséged, keress minket bátran a magyarzsuzsa.hu/bejelentkezes oldalon!

sminktetovalas frissites
szemhéjtetoválás

Zárszó:
Köszönöm, hogy elolvastad ezt a bejegyzést. Remélem, hasznosnak találtad, és várunk szeretettel szalonunkban!

Név

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Címkék

Sminktetoválás 2023 minden lehetőség

letölthető E-book

Minden hasznos infoval, mielőtt döntést hozol