2024: A Ragyogás Éve lesz a MAGYAR ZSUZSA PMU ART-nál

2024-ben is érezd úgy magad, akár egy SZTÁR! – Velünk sikerülhet!

Ahogy búcsút intünk a 2023-nak, izgalommal és várakozással tekintünk az új év felé. A MAGYAR ZSUZSA PMU ART csapata szeretettel üdvözli minden kedves olvasóját és vendégét, készülve a 2024-es év új kalandjaira. „Ahol a szépség és a csillagok találkoznak” – ez a mottónk az új évben, amelyet minden területen megvalósítani szeretnénk.

Hálás Visszatekintés: Köszönet a 2023-as Támogatásért

2024: Az Év, Amikor Mindannyian Csillagok Vagyunk”

Üdvözlünk minden kedves olvasót a 2024-es év első blogbejegyzésében! Ahogy elbúcsúztunk a 2023-tól, szeretnénk megosztani veletek azokat a csodálatos változásokat és újításokat, amelyekkel az új évben találkozhattok a MAGYAR ZSUZSA PMU ART-nál. 

Készüljetek fel egy csillagokkal teli évre, ahol, „ahol a szépség és a csillagok találkoznak”, vendégeink sztárok ragyogásával távozhatnak. 2024-ben is minden vendégünksminktetoválásait úgy tervezzük meg, hogy a végén önbizalommal telve sztárnak érezhesse magát.

Köszönetettel tartozunk, hiszen újításainkban Ti inspiráltatok minket:

Az elmúlt évben tapasztalt támogatásotok, a posztjaink iránti lelkesedésetek igazán motiváló volt számunkra. Minden egyes lájk, komment és megosztás megerősített abban, hogy „Együtt alkotjuk a szépség jövőjét”. Köszönjük, hogy a figyelmetekkel értéket adtatok munkánknak.

Három új pigment márkával bővült a tökéletes szépségetek kelléktára

2023-ban három új pigment márkát avattunk be, amelyekkel egyedi bőrtípusaitokhoz és színeitekhez igazítjuk a tetoválásokat, így teremtve meg a „Szépség színes palettáját”. Ezek a pigmentek segítenek nekünk abban, elmossuk a határokat a bőrtipus és előzmények behatárolása terén, és minden egyes tetoválást a lehető legtermészetesebben és esztétikusabban készíthessünk el a kkor is, ha a hozott adottságok limitálják a lehetőségeidet.

Forradalmi eltávolítási módszerünk:

Bevezettük a dupla hatású tetoválás eltávolítási módszert, amely „Gyorsabban és kíméletesebben szabadít meg a nem kívánt emlékektől”. Ez a módszer kevesebb mellékhatással és minimális kellemetlenséggel jár, így még egyszerűbbé tesszük a tetoválás eltávolításának folyamatát.

A szemhéjtetoválás új dimenziója, Rainbow technika – ahol a sminktetoválásod lehet szupererőd

A video megtekintéséért kattints a képre, vagy: ide

Vendégeink körében egyre népszerűbb a Rainbow technika szemhéjtetoválásban. Az igazi RainbowEyes technika Magyar Zsuzsa fejleszése és Ennek köszönhetően számos variációban elérhetővé tettük, hogy mindenki megtalálhassa a „Személyre szabott színkavalkád”-ját. Legyen szó natúr árnyalatokról, vibráló színekről vagy akár többszínű kontúrokról, nálunk megtalálod a tökéleteset.

A Rainbowtechnikával – még ha kevés eséllyel is indultál, javításban is nyerő lehetsz végül. Eltávolítottulk a migrációt, a rosszul sikerült vonalvégeket és a camuflage Titán – dioxidot is részben.

Radex hatású groteszk szemhéjtetoválásból sugárzó tekintet RainbowEyes-al

Ha vibráló szépségre vágysz, RainbowEyes technikával utánozhatatlan és varázslatos tekintetet nyerhetsz.

Tekintsd meg a legkülönlegesebb lehetőséged egyikét, mely tekinteted feledhetetlenné lesz, RainbowEyes – Fox -Tricolor Magyar Zsuzsa alkotása.

A szemöldöktetoválás új korszaka:

A természetes szemöldöktetoválás terén is újítottunk, ötvözve a különböző technikákat a „Tartósság és természetesség harmóniájáért”. Célunk, hogy a szemöldöktetoválás ne csak gyönyörű, hanem a természetességhez képest is minél hosszabb távon is tökéletes maradjon.

A hiteles minőséghez a gyógyult munkákat is megtekintheted, hogy hihess a szemednek. Kiemelt fotónkon az oldal tetején gyógyult szemöldök és 3 éves szájtetoválást láthatunk, modellem: Tünde

VIP frissítések és hiteles minőség:

Nagy örömmel jelentjük be, hogy 2024-től még több kedvezményt kínálunk VIP frissítések terén. „A sztárélmény unlimited – a tiéd is legyen” – ezzel a szemlélettel készülünk a következő évre. Továbbá, elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a hitelesség és egyediség legyen a fókuszban. A célunk, hogy szépséged ne kopjasson meg, segítünk tervszerűen eredeti fényében ragyogni.

2024-ben is várunk szeretettel: Magyar Zsuzsa és Creative Team

Magyar Zsuzsa Sminktetováló és kozmetikus mester certificate
Magyar Zsuzsa Sminktetováló és kozmetikus mester certificate

Név

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Címkék

Sminktetoválás 2023 minden lehetőség

letölthető E-book

Minden hasznos infoval, mielőtt döntést hozol