Szemöldök tetoválás

A bőr a sminktetováló festővászna

Line

Élethű és természetes sminktetoválás – művészi szépség minden pillanatban. Már több mint 25 féle szemöldök sminktetoválással várunk élethű szemöldököd megalkotására! Szemöldök nélkül az arc olyan, mint egy kép keret nélkül.

Te elégedett vagy a szemöldököddel?

Elég, ha azt tudod, élethű természetes szálas vagy karakteres, selymes satíros szemöldökkel éreznéd jól magad. Megálmodjuk a egyedi szépségedhez a legjobb módszert, figyelembe véve, hogy a bőr, csakúgy mint a festővászon, saját textúrájával egészíti ki a kompozíciót, illetve a gyógyulás folyamatával egyéni sajátosságaink módosítják kész eredményt.

Technikai kérdés csupán, hogy microblading lehet a befutó, mint például az

 • Oriental szemöldök készítésénél vagy
 • ha kreol, vagy vízhiányos, zsírhiányos, érett bőrre keressük a megfelelő megoldást
 • vagy ha túlságosan elasztikus a bőr

Gépi szálas technikát érdemesebb alkalmazni, ha

 • ha mérsékelten zsírosabb bőrtípus de szálazás is szükséges lenne pl. aszimmetria miatt
 • ha vastagabb a szövetállomány a szemöldök csonton
 • enyhén, kezdődően rozáceás a felület

Inkább a SilkyBrows, PowderBrows a befutó, ha zsíros, kissé rosaceás a bőrtípus, vagy ha napkárosodott, esetleg tapintásra nagyon puha, párnázott a felület, vagy napkárosodott a bőr, esetleg a továbbiakban is a napozás meghatározó szokás.

A bőr textúrája és biológiai tényezők döntő befolyással vannak a végső eredményre.

Mikor érdemes

a szemöldök tetoválást választanod?

 • Ritka, egyenletlen, hiányos szemöldököd
 • Gyermekkori sérülések miatt nem nő helyenként a szőr
 • Szeretnél időt spórolni a mindennapokban, lerövidíteni a reggeli készülődést
 • Más formára vagy stílusra vágysz
 • Szeretnéd kiemelni arcod szépségét
szemoldoktetovalas_magyarzsuzsapmuart
szemoldoktetovalas_magyarzsuzsapmuart

Gyakori tévhitek

a szemöldök tetoválással kapcsolatban

Ne riasszon el!

 • Bekékül – megfelelő szakember és megfelelő pigmentek használatával nálunk ez nem fordulhat elő
 • Gyorsan kikopik – a szemöldök tetoválás 2-3 évig is tarthat, technikától függően
 • Fájdalmas – a tetoválás előtt fájdalomcsillapító krémmel biztosítjuk vendégeink fájdalommentes kezelését

videó galéria

Line

Hogyan zajlik nálunk egy tetoválás?

Line

1

Egy tetoválás átlag 2,5 órát vesz igénybe, amiből az első óra átbeszéléssel és egy látványterv létrehozásával telik. Ha a vendégnek van elképzelése, akkor megvitatjuk, hogy az az ő esetében jó lesz-e; figyelembe vesszük, mit szeretne, és megnézzük, hogy azt az ő adottságaira szabva hogyan lehet megvalósítani. Megtervezzük a formát, a színt, a vastagságot és a technológiát, amit alkalmazni fogunk.

2

Megcsináljuk a színpróbát, több, a bőr színével harmonikus színt is kipróbálunk, illetve visszamérésekkel szimmetriatesztet is végzünk. Fotózzuk a tervet, majd megmutatjuk. Amikor az ügyfél az áldását adja rá, akkor veszünk tűt a kezünkbe.

3

A tetoválás maga 1-1,5 órát vesz igénybe, érzéstelenítéssel, vérzés nélkül dolgozunk a maximális hatékonyság érdekében pigment- implantációval.

4

Az utókezeléshez összeállítunk számodra egy professzionális ápolócsomagot, melyen kívül semmi másra nem lesz szükséged a szemöldök tetoválásod otthoni ápolásához. Az ehhez szükséges eszközöket kis úticsomagban ajándékba adjuk.

5

Utánkövetést biztosítunk a tökéletes végeredményért. A vendég 4-12 hét múlva tér vissza hozzánk egy utolsó finomhangolásra, illetve díjmentes online konzultáció lehetőségét is biztosítjuk a vendégek számára minden munka után, öt éven át.

Nincs két egyforma tetoválás, ezért nagyon fontos, hogy az ügyfél minden adottságát és igényét figyelembe vegyük a szemöldök megálmodásától az utolsó tűszúrásig.

Hogy milyen egy

jól elkészített tetoválás?

Figyelembe veszi az egyedi szépségkompozíciód:

✔ Életkorodat
✔ Szintípusodat
✔ Egyéniségedet
✔ Életstílusodat
✔ Bőrtípusodat
✔ Arckarakteredet

szemoldoktetovalas_magyarzsuzsapmuart

Mit érdemes tudni mielőtt tetoválásra érkezel?

Line
 • Az időpontod kiválasztásánál mindenképp vedd figyelembe, hogy a tetoválás után pár napig duzzadt lehet a tetoválás és környéke, illetve a színe az első pár napban erőteljesebb, hangsúlyosabb lesz
 • A sminktetoválás elkészülte után nap, víz és a szauna ajánlottan 2 hétig kerülendő
 • A szemöldökök védelme érdekében javasolt magas faktorú fényvédővel védeni
 • A tetoválást követően egy vékony réteg képződik a szemöldökön, amely pár nap után magától leesik, ezt kaparni, vakarni nem szabad
 • Az első időpont után még egy korrekciós tetoválásra mindenképp szükség van optimálisan 3-6 héten belül, hogy növeljük a szemöldök élettartamát

A bőr a sminktetováló festővászna

Line

Elég, ha azt tudod, élethű természetes szálas vagy karakteres, selymes satíros szemöldökkel éreznéd jól magad. Megálmodjuk a egyedi szépségedhez a legjobb szemöldöktetoválás vagy microblading módszert, figyelembe véve, hogy a bőr, csakúgy mint a festővászon, saját textúrájával egészíti ki a kompozíciót, illetve a gyógyulás folyamatával egyéni sajátosságaink módosítják kész eredményt.

Milyen technikákkal dolgozunk?

LifeLike, életszerű természetes szemöldökhatás elérése trend, ezért szenvedélyesen kutatjuk a legéletszerűbb szálrendezéseket, folyamatosan képezzük magunkat, hogy a trendi technikák tökéletes alkalmazásával mindenképpen megalkothassuk a legszebbet. Rekonstruálhatjuk az eredeti, vagy lehetséges saját szemöldöködet is fénykép segítségével, vagy elemzésekkel feltárjuk az eredeti szemöldök lehetséges tulajdonságait. A legapróbb részletek is számítanak, mindenre figyelünk. Amikor álomszemöldöködet tervezzük, gondosan elemezzük a hozott alapot, mint például a saját szemöldököd szálainak a lehetséges növekedési irányait, plusz a  karaktered szerinti helyes irányokat, fontos a saját szemöldök szálak vastagsága, és a  természetes szálsűrűség is. A saját szemöldök színe és a kívánt árnyalat összhangját meg kell teremtenünk. A természetes szemöldök ív szélességét is alapul vesszük.
 • tanulmányozni szükséges a vendég származása szerinti szépség kultúráját
 • a bőr tulajdonságait és a vendég életkorát
A jó szemöldök életre hívja, rekonstruálja az eredeti szabályos szemöldököt a természetes arcarányok gondos mérésé után. Számos technika közül az a jó választás, mellyel a maximális szépséget alkothatjuk meg, felépítve, vagy rekonstruálva a természetes szépséget. A helyes választást a gyógyult munkák esztétikai sikere igazolhatja. Kiszámítható a színharmónia a következő szál-pigmentált gyógyult munkákon Elkerüljük a csapdákat a szemöldök pigmentálás során. A szemöldök bőrtípusra alapesetben a T vonalhoz igen hasonló. Olyan módszert választunk, ami a bőrtípus sajátosságai mellett is szép eredményt nyújt. Az előző tetoválások maradványpigmentjei Az előző pigmentrétegek a bőr anyagcsere folyamatai révén idővel kopnak, és fakulnak is. Ideális esetben a színe nem változik, csak halványul. Bizonyos esetekben kitölthetik bőr felső rétegeit, így a következő rétegek számára nem marad hely. A lehetséges következmény a nem kívánt 3D hatás, kiemelkedő, vastag, migrált pigmentréteggel, vagy a másik lehetőség, ha már nem igen fogadja be a bőr a sminktetoválást, és idő előtt kikopik Tipp: A sikeres régi sminktetoválásokat is ha már több réteg van benne, finoman, 1 alkalommal kiradírozzuk gyenge Q Switch Nd/Yag laserrel vagy finom enzimekkel, így a következő pigmentréteg tartósabb és teltebb volumenű  lehet. Eltávolítás feltétlenül szükséges a mély, kék tónusú tetoválások kijavítására.
LifeLikeBrows microblading

Mikor ajánljuk?

 • Oriental szemöldök készítésénél
 • Ha kreol, vízhiányos, zsírhiányos, érett bőrre keressük a megfelelő megoldást
 • Ha túlságosan elasztikus a bőr
szemoldoktetovalas_magyarzsuzsapmuart
szemoldoktetovalas_magyarzsuzsapmuart
Gépi szálas szemöldöktetoválás

Mikor ajánljuk?

 • RICHBROWS, ha mérsékelten zsírosabb bőrtípus de szálas szemöldöktetoválás  is szükséges lenne pl. a saját szemöldök aszimmetriája miatt
 • Ha vastagabb a szövetállomány a szemöldökcsonton
 • Enyhén, kezdődően rozáceás a felület
SilkyBrows, PowderBrows

Mikor ajánljuk?

 • Zsíros, kissé rosaceás a bőrtípusra
 • Ha tapintásra nagyon puha, párnázott a felület
 • Ha napkárosodott a bőr
 • Ha a napozás a továbbiakban is meghatározó szokás
szemoldoktetovalas_magyarzsuzsapmuart
szemoldoktetovalas_magyarzsuzsapmuart
Szemöldökszálas-tetoválás

Mikor ajánljuk?

 • Ha LifeLike, életszerű természetes szemöldökhatás elérése a cél

Számos szemöldök stílus közül tudsz választani

ÉLETHŰ HATÁSSAL - LIFELIKE SYSTEM

MERT 2 EGYFORMA SZEMÖLDÖK NINCSEN…

ezért az élethú hatásért a technikákat variáljuk egymással, és több pigmentmárka áll rendelkezéseünkre bőrtipusodhoz. rezért a sztenderdeket mindig rád hangoljuk. Talán épp a Tiéd lesz a következő fotó, ami egyedi kategóriát teremt. A szemöldöktetoválások taartóssága 1-3 év. Így mindig terendire frissítjük őket. Erről kell még egy képet adnom, hogy lássák, hogyan is lesz divatosabb a 3 éves…vip frissítéssel

szálas szemöldöktetoválkások
ÉLETHŰ HATÁSSAL- LIFELIKE SYSTEM NaturalBrows, W-Brows

légiesen könnyű élethűen természetes szálas szemöldök gépi technikával

Kinek ajánljuk?

Normál vagy száraz bőrtipusra ajánljuk, a Nap szerelmeseinek nem

Ha a saját szemöldök vékony szálú és ritka, ez a megoldása legszebbÉlettartam: 1-2 év

Lifelike system –

W-BrowsB

Fent vés lent NaturalBrows

dúsan szálas különleges sz álrendezéssel
dúsabb bolyhos szálas szemöldök
erősebb szálú, ritkább szálas szemöldök
szemoldoktetovalas_magyarzsuzsapmuart
Szálas szemöldök lifelike system

ALOPECIA SMINKTETOVÁLÁSA

gyógyult sminktetoválások
szemoldoktetovalas_magyarzsuzsapmuart
szemoldoktetovalas_magyarzsuzsapmuart
Microblading

HYBRID SZEMÖLDÖK

Szálak és satír rétegelve
Karakteres cszemöldökre vágysz?A szálakkal természetesebb hatást szeretnél elérni? A Hibryd szemöldök a te megoldásod. 2 fajtája létezik, egyik esetben kiegészítjük a satít, a másik esetben rátetováljuk a szálakat.
szemoldoktetovalas_magyarzsuzsapmuart

Régi púderes szemöldök VIP frissítése alkalmából divatos új shading-microblading hairstroke Hybrid szemöldökre váltottunk.

POWDERBROWS

Púderes szemöldökök SilkyBrows, Stardust, Light shading

Finom vagy intenzív karakterpúderesen sminkelt hatással
Kinek ajánljuk? Zsíros bőrű vagy Napimádó hölgyek számára tartósabb hatással, 1-3 évente friissítve
A közelülő vagy távolülő szempár számára, rafinált optikai korrekciós lehetőséget biztosít, emeli és sminkelt hatással hangsúlyozza a szemhéjat.

SilkyBrows original
SilkyBrows 3D
szemoldoktetovalas_magyarzsuzsapmuart
Light shading lehletfinoman definiálja a szemöldök formájátet
szemoldoktetovalas_magyarzsuzsapmuart
PixelBrows 3D Pixelek rejtik el a saját szemöldökforma határait
szemoldoktetovalas_magyarzsuzsapmuart
PowderBrows
szemoldoktetovalas_magyarzsuzsapmuart
Strardust
szemoldoktetovalas_magyarzsuzsapmuart

 

A hagyományos satíros szemöldök újra gondolt divatosabb változatai: lejjebb

RICHBROWS

RichBrows hangsúly a szálakon de dúsabb, karakteresebb hatás még akkor is,m ha kevés a saját szemöldök
Kinek ajánljuk? Hiányok és aszimetria eltüntetésére a valódi megoldás Mérsékelten zsíros bőr esetén alkalmazható a tartósság és a szépség ötvözésére
RichBrows microblading manualtechnikával
RichBrows gépi technikával
szemoldoktetovalas_magyarzsuzsapmuart
Tömör hatás shading szálakkal kombinálva
szemoldoktetovalas_magyarzsuzsapmuart
Dúsabb, formásabb hatás gépi technikával
szemoldoktetovalas_magyarzsuzsapmuart
RichBrows microblading
RichBrows régi elmosódott tetoválás árnyékalappal
RichBrows Microblading és akvarelsatír
RichBrows részleges satír alappal
szemoldoktetovalas_magyarzsuzsapmuart
javítások régi tetoválás elfedésére eltávolítás után

A JAVÍTÁS MŰVÉSZETE

A MAGYAR ZSUZSA PMU Artban segítünk szépségedre újra rátalálni, még akkor is, ha szemöldököd trikolor és fecskefarkat mintáz. A biztonságos eltávolítás maradandó hegek nélkül a legmodernebb lézertechnikával

ha bőrtipusod nem zsíros, az eltávolítás után akár szálas szemöldöktetoválásod is lehet. Eltávolítások után készült új szemöldöktetoválások frissítése 1 év után javasolt.

előtte kék, vörös és titándioxiddal fedett szemöldök
tricolor szemöldök 8 eltávolítás után
szemoldoktetovalas_magyarzsuzsapmuart
step by step
szemoldoktetovalas_magyarzsuzsapmuart
gyógyult szemöldök 8 eltávolítás után korrekció előtt
szemoldoktetovalas_magyarzsuzsapmuart
ennek a szemöldöknek a váltóképét még elküldöm adós vagyok.

PHIBROWS MICROBLADING

szemoldoktetovalas_magyarzsuzsapmuart

Worldbrows

szemoldoktetovalas_magyarzsuzsapmuart

FÉRFISZEMÖLDÖK

Szemöldök specialításaink – minden, ami a legmodernebb technológiákkal megálmodható – egyéniségedre komponálva

 • LifeLikeBrows szemöldök sminktetoválás
 • Hybridbrows szemöldök sminktetoválás
 • Phibrows szemöldök sminktetoválás
 • NaturalBrows szemöldök sminktetoválás
 • 3D Eyebrows szemöldök sminktetoválás
 • Fluffy szemöldök sminktetoválás
 • Genuine szemöldök sminktetoválás
 • Microblading szemöldök sminktetoválás
 • LifeLike RichBrows szemöldök sminktetoválás
 • Soft powder szemöldök sminktetoválás
 • Ombre szemöldök sminktetoválás
 • 3D Soft shading szemöldök sminktetoválás
 • SilkyBrows szemöldök sminktetoválás
 • RetroBrows szemöldök sminktetoválás
 • PixelBrows szemöldök sminktetoválás
 • WorldBrows szemöldök sminktetoválás
 • ManualShading szemöldök sminktetoválás

Miért ilyen sokféle? Mert a legszebb és legtartósabb szemöldöködet alapvetően a bőrtípusod, életkorod, életviteled, a szemöldököd eredeti formája és a szőrszálak színe szerint elemezve fogjuk megtervezni. A kívánt formát a megfelelő technikával megalkotva sokkal tökéletesebb és tartósabb lehet.

A bőr textúrája és biológiai tényezők döntő befolyással vannak a végső eredményre, csakúgy, mint a tartósságra. Ezért előny számodra az a 25 év, melyet folyamatosan a sminktetoválás művészi szintre emelésével  töltöttünk, így biztos lehetsz abban, hogy a legjobb megoldást tudjuk ajánlani számodra.

Több mint 25 féle profi szintű technikával rendelkezünk, így egyedi szépséged koronája lesz majd a szemöldököd. A legdiszkrétebb hangsúlytól a démoni tekintetig… maximális minőségben.

SZEMÖLDÖK SMINKTETOVÁLÁS - LEGFONTOSABB INFÓK

A sminktetoválással kapcsolatos legfontosabb információk

Line

Sminktetoválás 2023 minden lehetőség

letölthető E-book

Minden hasznos infoval, mielőtt döntést hozol