Lépj be velünk a szemhéj tetoválás világába!

„Csábíts ősi fegyverrel”

Szemhéj tetoválás

A szem a lélek tükre, tartja az ősi mondás – nem véletlen. A szem az egyik legkülönösebb érzékszervünk. A szem színe, a szivárványhártya mintázata, a szem alakja, a szemfehérje tisztasága, a szem színe és a nézés módja az, ami egy arcot különlegessé és egyedivé varázsol. Miért ne szeretnénk ezt kiemelni?

Címsor

Szemed akár a gyémánt csillogása!

Minden szakember a saját ízlésvilágán át látja meg egy arc karakterét. Tulajdonképpen nem sminktetoválást, hanem a Te megjelenésedet tervezzük meg. Számunkra fontos, hogy egyéniségedet megérezzük, így ezt kihangsúlyozva tervezünk. Fontos még a hivatásod, életformád Színtipusod… Törekszünk arra is, hogy bőrtipusod sajátos színmódosító reakcióit előre kompenzáljuk, a színek mindenképpen harmonizáljanak Veled.
1996 óta a sminkmester szemével tervezem vendégeim szemöldökét, szemhéj és ajak sminktetoválását.

Szépség Garancia

Nem szimplán precíz technikát árulunk, hanem egyedi utánozhatatlan szépségkarakteredet építjük fel. Igen, együtt veled közösen.

Catliner

„Rendelkezhetsz a világ összes kommunikációs eszközével, az emberi tekintettel semmi sem ér fel”

Éppen ezért újra gondoltuk a szemhéj sminktetoválás sztenderdjeit, hogy szépséged és tekintetd még egyedibb legyen.

Ide majd kell valamit írni.

Kiválasztjuk a Te szépségkompozíciód!

Nem csak a szemhéjtetoválás formátervét tudjuk együtt pontosan megnézni, mielőtt elkezdjük, de hatalmas fotógalériával rendelkezünk saját munkáinkról, így a kidolgozási módokra is tudunk látványtervet mutatni, javaslatot tenni.

Magyarorszag legsokoldalúbb szakembere segít a sminktetoválás stílus tanácsadásban,  add az arcodat és engedd, hogy megmutassuk, mielőtt döntést hozol, milyen sminktetoválást szeretnél.
Tekintsd meg leggyönyörűbb arcodat sminktetoválás látványtervezéssel.
Mindezt Díjmentesen, kötelezettség nélkül, és pontosan meglathatod,, milyen lehet, és ha akarod, lesz.
Igen az egész arcot, a szemhéjsminktetoválás, a szemöldök és ajaktetoválás látványtervezést is ajándékba kapod.
A tervről fotót készítünk és emlékbe neked adjuk.

Vigyázunk rád, mint  a szemünk fényére, bármilyen érzékeny a szemed!

Ha érzékeny a szemed, akkor is biztonságban vagy!

A gondosság és kíméletes munka nálunk a legkorszerűbb technológiával párosul.

Szemhéj specialításaink

minden, ami a legmodernebb technológiákkal megálmodható egyéniségedre komponálva

A legdiszkrétebb hangsúlytól … minden vastagságban maximális minőségben Magyar Zsuzsa PMU Art-ban.

Mennyire lesz tartós? Nálunk egy szemhéj sminktetoválás élettartama átlagosan öt év – minimum. Egy ilyen szemhéj sminktetoválás átlagosan 5 évig nem igényel frissítést nálam.

Egyensmink? Dehogy. A diszkrèt szempillasűrìtéstől a Black Damonig több félét választhatunk, többféle árnyalatban, fekete-barna-indigo–antracit-levendula-tengerkék-olìva-benettonzöld…

Neked melyik tetszik?

„Rendelkezhetsz a világ összes kommunikációs eszközével, az emberi tekintettel semmi sem ér fel!”

Éppen ezért újra gondoltuk a szemhéj sminktetoválás sztenderdjeit, hogy szépséged és tekintetd még egyedibb legyen.

Tervezzük meg karakteredet!

Decorative line

Előtte

Friss

Gyógyult

Saját specialitásaim: Hypnoseeyes és RainbowEyes

plasztikazott szemhéj tetoválása

Speciális szemhéj tetoválásaink

Alopecia

Esztétikai műtét utáni nagyítás

Fiatalítás

Fordulj hozzánk bátran, ha esztétikai műtét után szeretnéd tovább fokozni a hatást. Maximális gondossággal, szakértelemmel alkotjuk meg üde tekintetedet.

Foglald le szemhéjtetoválásodat online konzultációval.

4 egyszerű lépésben 24 órán belül fix időpontod lehet.

Egy szemöldöktetoválás elkészítési ideje a kezdéstől számítva két és fél óra. Ennél jelentősen több időre van szükséged akkor sem kell többet fizetned mindenképpen a minőség az első szempont.

EGYSZERŰ FORM SAPIVAL

Szemöldök sminktetoválás - legfontosabb infók​

A sminktetoválással kapcsolatos legfontosabb információk

A hitelességhez idő kell, már vannak tapasztalataink… Szerencsére nem szól örökre, az is lehet, hogy később valami más fog jól állni… Természetesen a szemhéj sminktetoválás terén is vannak divatirányzatok, néha azonban a katalógusból mást választunk, mint ami végül nekünk jól áll. Abban hiszek, hogy a vendégünk kívánságait megismerve személyiségét stílusát jobban feltérképezni olyan sminktetoválást választhatunk, amivel valóban jól érzi magát.

Nálunk egy szemhéj sminktetoválás élettartama átlagosan öt év – minimum. Egy ilyen szemhéj sminktetoválás átlagosan 5 évig nem igényel frissítést nálam.

A hitelességhez idő kell, már vannak tapasztalataink… Szerencsére nem szól örökre, az is lehet, hogy később valami más fog jól állni… Természetesen a szemhéj sminktetoválás terén is vannak divatirányzatok, néha azonban a katalógusból mást választunk, mint ami végül nekünk jól áll. Abban hiszek, hogy a vendégünk kívánságait megismerve személyiségét stílusát jobban feltérképezni olyan sminktetoválást választhatunk, amivel valóban jól érzi magát.

Akkor tehetjük meg, ha ismerjük tudásunk, tapasztalatunk, az anyagaink és a gépeink határát… Nálam sminktetoválásnak csak a kívánt eredmény és a jó ízlés szabhat határt! A bőrtípus elemzése után négyféle gép közül választom ki, melyik alkalmas a kíméletes, a hatékony és tartós sminktetoválás elkészítéséhez.

Melyikkel éreznéd jól magad? Sminktetoválásod dominanciája tükrözze személyiségedet!

2 éve a “Madonna attraktív vonal” volt a maximum, ma a “Madonna Black Damon” sem sok!

Az utóbbi időben kedves vendégeink igen extra szemhéj sminktetoválásokat kérnek. Egyik kedvencem Kata orientális szemformája, melyet jelentősen nagyítottunk. Mennyire lehet egyforma egy Madonna Kleopátra vagy Madonna Díva szemhéj kontúr vonal?

A sminktetoválás, ha a szemhéj ívét jelentősen túl haladja, akkor is van lehetőség arra, hogy a bőrben maradjon és szép fekete legyen. Reális elvárás, hogy 95%-ig elsőre is pontos legyen, színe pedig legalább 70-80%-ig megmaradjon. A színélénkítő korrekciókor szükséges a vonalak további pontosítására.

A bőr ugyan nyúlik, keresztben is, hosszában is – elég nagy szélsőségek között (egy érettebb, lazább szövet sokkal jobban mint egy teljesen feszes szemhéj), pigmentálás közben pedig dagad a bőr, mégis a hossza 0,5 mm pontossággal már elsőre elkészíthető.

A szemhéj plasztika egy minimális heggel gyógyuló, később szinte láthatatlan beavatkozás.

Sok esetben gyönyörűen gyógyult plasztikázott szemhéjakkal találkozom, ahol hajszál vékony, a környezeténél 1-2 árnyalattal világosabb vonalacska árulkodik csak az előzményekről. Ez részben kiváló orvosokon múlik, másrészt – még ez mellett is szükséges faktor – a bőrtípus sajátosságai is fontos szerepet játszanak. Mindezt figyelembe véve is – mégiscsak műtött szemhéj, van egy vékony merev hegvonal, ami másképp viselkedik a munka során, és néha még találkozik is a sminktetoválás lehetséges vonalával.

A plasztikázott szemhéj természetesen a pigment bejuttatása során hamarabb és hevenyebben reagál a fizikai beavatkozásokra: várhatóan ab ovo nehezebben jut be a pigment, számítanunk kell arra is, hogy haematoma és öedema kísérheti a munkánkat, mely kockázatot jelent a mellékhatások területén. Szerencsére vendégeink is jól tájékozottak többnyire, és jól mérik fel, melyik módszert érdemes választaniuk. Van, hogy eleve ránk bízzák a döntést.

Lehet ennek ellenére egy előzetes plasztikai beavatkozás után szemhéj sminktetoválást kérni?

A válasz szerencsére IGEN. Van olyan módszer, mellyel nagy biztonsággal megoldható a plasztikázott szemhéj sminktetoválása is.

Figyelem: Csak a mi módszereinkre, a mi protokollunk alapján elkészített sminktetoválásokra igaz.

Semmiképpen ne válaszd a nem hipoallergén módszert, ha volt már szemhéj plasztikád, vagy ha nagyon laza a szövet a szemhéj területén.

Ha allergiás vagy a szempilla festékekre, szemceruzákra, szemhéj spirálra, akkor érdemesebb a hipoallergén módszer mellett döntened.

Ha kék szemed igen érzékeny mindenre, pollenekre, fényre, dörzsölésre, ezek a körülmények a hipoallergén technika választását helyezik előtérbe.

Árban igen nagy a különbség a két módszer ára között, mely a főként a pigmentek és a tű árának különbözetén alapul, és valamelyest a gyakorlattal összefüggő munkadíj különbözetéből áll össze. A tervezésnél kérhetsz engem, a pigmentálásoknál van különbség. A nem hipoallergén pigmentekkel és a géppel készül.

Ha bizonytalan vagy abban, hogy melyiket is válaszd, díjmentes tervezésre várlak szeretettel. +36703130313, Csak szakmai információ: magyarzsuzsa.madonna@gmail.com

Nálunk lehet a szájkontúrod szép, természetes rózsaszín, észrevétlenül kiegészítve a formát, pink akár meleg narancsos piros. Viszont nem lesz lilás-bordó, vagy szürke foltos, és nem lesz kékes-szürkés zöld szemöldököd, de lehet natúr barna, vagy sötét-szőke is.

Tudjuk fontos az ár-érték arány, de hidd el, többe kerülhet és kellemetlenebb lehet egy elhamarkodott, elrontott tetoválás javítása. De ha már megtörtént a gond, elrontott tetoválásodat is kijavítjuk: https://madonna.hu/tetovalas_eltavolitas.

Szemhéj sminktetoválás a Magyar Zsuzsa PMU Art-tól

Válaszd a leghozzádillőbb szemhéjtetoválást a legdiszkrétebb hangsúlytól a démoni tekintetig… maximális minőségben!

A sminktetoválással készített tartóssmink a Magyar Zsuzsa PMU ART-ban lehet teljesen természetes, ami épp „csak” kiemeli arcod igazi szépségét, elfedve a kisebb hibákat, kipótolva a hiányokat.

Mikor érdemes a szemhéj tetoválást választanod?

 •  Szeretnél egy tartós megoldást a szemkihúzásra
 • Ha nem szeretnél minden reggel ezzel foglalkozni
 • Ha elmosódik, nem vagy olyan ügyes, vagy a szemhéj egyszerűen elkeni a tusvonalad
 • Sokat könnyezik a szemed, ezáltal a kihúzás maga is nehézkes
 • Szeretnél sűrűbbnek ható szempillákat
 • Szeretnéd kiemelni a szemed
szajtetovalas_magyarzsuzsapmuart

„Rendelkezhetsz a világ összes kommunikációs eszközével, az emberi tekintettel semmi sem ér fel”

Mit érdemes tudonod a szemhéj tetoválásról?

 • Hipoallergén
 • Átlagosan 5 évente érdemes egy alkalommal frissíteni
 • Kopása szinte egyenletes
 • Pigment bentmaradása kiváló
 • Plasztikai műtét után is lehetőséged van tetoválásra
 • Korrekciós sminktetoválás optikai méretnövelés
 • Szemforma korrekció
 • Régi kontúrok átalakítása
 • After surgery – plasztika után
 • Eltávolítás
 • Várható esztétikai élmény: szuggesztív
szajtetovalas_magyarzsuzsapmuart

Gyakori tévhitek

 • Ne riasszon el!
 • Fájdalmas – a tetoválás előtt fájdalomcsillapító krémmel biztosítjuk vendégeink fájdalommentes kezelését, szinte egy szemkihúzással ér fel a tetoválás érzése.
 • Alkalmatlan szem – remegős vagy könnyezős a szemed? Nem gond, szakembereink keze között több száz ilyen vendég volt, és hidd el, nem okoz semmilyen problémát.
 • Takart szemhéj – minden szemet tudunk hangsúlyozni, ez az együtt kiválasztott formától és technikától függ.
 • Meglévő tetoválás – sminktetoválás eltávolítással vagy a meglévő kontúrok átalakításával szinte bármilyen új formát el tudunk neked készíteni.
szajtetovalas_magyarzsuzsapmuart

Hogyan zajlik nálunk egy tetoválás?

01

Egy tetoválás átlag 2,5 órát vesz igénybe, amiből az első óra átbeszéléssel és egy látványterv létrehozásával telik. Ha a vendégnek van elképzelése, akkor megvitatjuk, hogy az az ő esetében jó lesz-e; figyelembe vesszük, mit szeretne, és megnézzük, hogy azt az ő adottságaira szabva hogyan lehet megvalósítani. Megtervezzük a formát, a színt, a vastagságot és a technológiát, amit alkalmazni fogunk.

02

Megcsináljuk a színpróbát, több, a bőr színével harmonikus színt is kipróbálunk, illetve visszamérésekkel szimmetriatesztet is végzünk. Fotózzuk a tervet, majd megmutatjuk. Amikor az ügyfél az áldását adja rá, akkor veszünk tűt a kezünkbe.

03

A tetoválás maga 1-1,5 órát vesz igénybe, érzéstelenítéssel, vérzés nélkül dolgozunk a maximális hatékonyság érdekében pigment- implantációval.

04

Az utókezeléshez összeállítunk számodra egy professzionális ápolócsomagot, melyen kívül semmi másra nem lesz szükséged a tetoválásod otthoni ápolásához. Az ehhez szükséges eszközöket kis úticsomagban ajándékba adjuk.

05

Utánkövetést biztosítunk a tökéletes végeredményért. A vendég 4-12 hét múlva tér vissza hozzánk egy utolsó finomhangolásra, illetve díjmentes online konzultáció lehetőségét is biztosítjuk a vendégek számára minden munka után, öt éven át.

Nincs két egyforma tetoválás, ezért nagyon fontos, hogy az ügyfél minden adottságát és igényét figyelembe vegyük a szemhéj megálmodásától az utolsó tűszúrásig.

Mit érdemes tudni mielőtt tetoválásra érkezel?

 • Az időpontod kiválasztásánál mindenképp vedd figyelembe, hogy a tetoválás után pár napig duzzadt lehet a tetoválás és környéke, illetve a színe az első pár napban erőteljesebb, hangsúlyosabb lesz.
 • A sminktetoválás elkészülte után nap, víz és a szauna ajánlottan 2 hétig kerülendő.
 • A szem védelme érdekében javasolt magas faktorú fényvédővel védeni.
 • A tetoválást követően egy vékony réteg képződik a szemhéjon, amely pár nap után magától leesik, ezt kaparni, vakarni nem szabad.
 • Az első időpont után még egy korrekciós tetoválásra mindenképp szükség van optimálisan 3-6 héten belül, hogy növeljük a szemöldök élettartamát
szajtetovalas_magyarzsuzsapmuart

Mit érdemes tudni mielőtt tetoválásra érkezel?

01

Egy tetoválás átlag 2,5 órát vesz igénybe, amiből az első óra átbeszéléssel és egy látványterv létrehozásával telik. Ha a vendégnek van elképzelése, akkor megvitatjuk, hogy az az ő esetében jó lesz-e; figyelembe vesszük, mit szeretne, és megnézzük, hogy azt az ő adottságaira szabva hogyan lehet megvalósítani. Megtervezzük a formát, a színt, a vastagságot és a technológiát, amit alkalmazni fogunk.

02

Megcsináljuk a színpróbát, több, a bőr színével harmonikus színt is kipróbálunk, illetve visszamérésekkel szimmetriatesztet is végzünk. Fotózzuk a tervet, majd megmutatjuk. Amikor az ügyfél az áldását adja rá, akkor veszünk tűt a kezünkbe.

03

A tetoválás maga 1-1,5 órát vesz igénybe, érzéstelenítéssel, vérzés nélkül dolgozunk a maximális hatékonyság érdekében pigment- implantációval.

04

Az utókezeléshez összeállítunk számodra egy professzionális ápolócsomagot, melyen kívül semmi másra nem lesz szükséged a tetoválásod otthoni ápolásához. Az ehhez szükséges eszközöket kis úticsomagban ajándékba adjuk.

05

Utánkövetést biztosítunk a tökéletes végeredményért. A vendég 4-12 hét múlva tér vissza hozzánk egy utolsó finomhangolásra, illetve díjmentes online konzultáció lehetőségét is biztosítjuk a vendégek számára minden munka után, öt éven át.

Csak az elegancia nem fakul idővel, ha megkopott, színezd újra!