Sminktetoválás eltávolítása, javítása

Tegyük trendivé szépségedet, sminktetoválásaidat!
Meguntad? Szabadulnál tőle?

magyar_zsuzsa_sminktetovalas

Ha ezen az oldalon jársz, bizonyára Te is rejtegetsz egyet a szemöldökceruza vagy a frufru alatt.

Ha van egy rossz tetoválásod, gondolom, azonnal szeretnél belőle egy jót. A szemhéjtetoválásod már divatja múlt vagy megfolyt, esetleg az ajaktetoválásod nem sikerült…

A régi tetoválásod egy fontos körülmény, először olyan alapot kell teremteni, amely lehetővé teszi, hogy jó minőségben egy új Sminktetoválás elkészülhessen.

Éppen ezért ha csak ez a jó megoldás, javaslatot fogunk tenni, hogy első lépésben halványítsuk, radírozzuk a régi rossz tetoválást és opcionálisan kérhetsz nálunk újat, amikor elérkezettnek látjuk az idejét.

Mely területekkel fordulhatsz hozzánk feltétlen bizalommal?

Magyar_Zsuzsa_Budapest_Sminktetoválás

Szemöldök

Szemhéj

Ajak

Várunk a több 100, már újra magabiztos mosolyú, elégedett vendégünk táborába! Tartozz Te is közéjük, MAGYAR ZSUZSA PMU ART VIP Vendégként.

Átérezve a helyzetet, maximális segítő szándékkal, szívvel-lélekkel állunk melléd.
Számos esetben találtunk már ideális megoldást.
2007 óta végzek lézeres tetoválás eltávolítást ma is csodaként élem meg, hogy vendégeim életminőségének javításában segíthetek!

Imádjuk a kontrasztokat látni egy-egy ilyen kollázson.

Ezért 2007 óta sok elégedett, mosolygós vendégünk lett, rengeteg esettanulmány birtokában személyre szabott kezeléseket végzünk. A rossz tetoválás technika okozta heges állapot rontása nélkül javítunk sőt a heges állapot javítása is további cél a munka során, sok esetben sikerrel a saját szemöldökszálak kihullása, vesztesége nélkül dolgozunk, így annál nem lesz kevesebb,mint amennyi első találkozásunkkor érkeztél.
Habár 2007 óta végzek lézeres tetoválás eltávolítást ma is csodaként élem meg, hogy vendégeim életminőségének javításában segíthetek!

Mindenképpen biztonságban vagy, vigyázunk rád!

Maradandó hegek vagy szőrveszteség kizárható a kezeléseink során.
Magyar Zsuzsa LifeLike szemöldök sminktetoválás szisztémával még a heges felület is javul az eltávolítások során, és még szálas szemöldökre is lehetőséget teremtünk.

Magyar_Zsuzsa_Sminktetovalas_Budapest

Célzott, hatékony kezelések

Csak a szükséges mértékig koptatunk, utána készülhet az új szemöldök.

Ha szeretnéd, Mi készítjük majd az újat.

Senki sem akar évtizedekig elcsúfító tetoválásokkal élni vagy túlzott dózis alkalmazása miatt maradandó hegeket viselni.

Ha van egy rossz tetoválásod, azt már nem szabad tetézni egy helytelen javítási kísérlettel, vagy egy nem megfelelő eltüntetési módszerrel.

Hány alkalom lesz?

Ha 5-11-szer (!) tetováltak vagy 10-20 év alatt semmit nem kopott, akkor lehet, hogy mi sem fogjuk tudni egy kezelés alatt eltávolítani…

Finom enzimes koptatást szeretnél, vagy gyors lézeres tetoválás eltávolítást?

Együtt dönthetünk ebben a kérdésben, attól függően, neked melyik a szimpatikusabb.

(A 40%-os savas eljárásokat nem alkalmazzuk, mert utána a legtöbb esetben nem lehetséges a szálas szemöldök, szálas szemöldököt 2 éven belül, illetve nem alkalmazható ajak felületen és szemhéjon.)

Mennyi idő lesz, míg szép lesz majd?

Amit mindenképpen tudnod kell, mielőtt kiválasztod a technikát és a szakembert.

Elrontott tetoválás javítása megfelelő koncepció nélkül nem lehet sikeres.
Ha először kamuflázs pigmentekkel lefedték és sajnos még csúnyább lett, ez megsokszorozza a szükséges eltávolító kezelések számát.
(Ha most erre készülsz, inkább ne tedd.)
Ha elhitted, hogy segít, meleg barnával rátetováltak de átlátszik a régi kék, akkor először a meleg barna pigmenteket kell róla eltávolítani és következő lépésben az eredeti rossz tetoválást. (ha most erre készülsz, inkább ne tedd)
Ha bőrszínű kamuflázs pigmentekkel lefedték vagy 5 -10 változó összetételű pigmentet tetováltak a szemöldöködbe, akkor az alkalmak száma mindenképpen több lesz.
Tudtad? Nyáron jobban kopik a lézeres kezelések után a tetoválás. A kopási szakaszban a MAGYAR ZSUZSA PMU Art-ban alkalmazott kezelések után 2 héttel, a szolárium igen hatékony megoldás lehet, segítheti a folyamatot.
Nem ígérhetjük, hogy egyetlen alkalom lesz, de azt igen, hogy megvalósítjuk álmaidat.
A kezelések ritmusa
Az eltávolítások 3 hetente lehetségesek, mivel a legkorszerűbb technikának köszönhetően nem okozunk sebet, és heget sem.
5 héttel az utolsó eltávolítás után készülhet az új sminktetoválás, melyet 90 napon belül díjmentesen finomhangolunk.

Magyar_Zsuzsa_Sminktetovalas_Budapest2

Általában igaz, hogy a múltbeli nem sikerült javító tetoválások száma egyenesen arányos az eltávolítások számával.

Varázsütésre csak néha megy, de 10-20 év természetes kopás helyett mindössze csak pár hónap elég lehet! – jól hangzik? Legkésőbb egy éven belül lehet szép szemöldököd, vagy még hamarabb elegánssá változhat a szemhéj vagy szájkontúrod.

  1. annál nehezebb lesz eltávolítani,
  2. annál több tetoválás eltávolítás kell
  3. annál nagyobb szakértelemre lesz szükséged,
  4. annál hosszabb idő lesz eltüntetni.

Mi jelenti számodra a biztonságot?

Egy kézben tudhatod a tetoválás eltávolítás és új sminktetoválás kérdést is, mindebben Magyarország leghozzáértőbb csapatára, és a döntés csak a Te kezedben van.

  1. A leghatékonyabban szabadulhatsz meg a rossz tetoválástól,
  2. További maradandó hegek és saját pigment hiány nélkül,
  3. Illetve a szőrszálak végleges kihullása nélkül.
  4. Sminktetoválásban a legkreaítívabb csapat, ahol a LifeLike – életszerű eredmény a cél
  5. Tetoválás eltávolítás és és sminktetoválás összehangolásával kimaxoljuk a lehetőségeidet!

Mennyibe fog kerülni?

Garantáljuk a legnagyobb szakértelmet és gondosságot, átlagár alatt.

Cégfilozófia: Számomra presztízskérdés, hogy a mindenre kiterjedő konzultációért szalonomban nem számítjuk fel a 10000Ft-os munkadíjat, mert mindenben segíteni szeretnénk, ha arcodat elcsúfító tetoválástól szükséges megszabadulnod.
Amikor megérkezel, megtervezzük az új formát, hogy lássuk, mi lesz pontosan a feladatunk. Ha ebben egyetértünk, akkor tetoválás eltávolítás kezeléseknél az elképzelhető maximumot nyújtjuk átlagáron vagy az alatt számodra. Pl. teljes szemöldök 20000FT-/ alkalom
2. alkalomtól még ebből is nagyobb kedvezményt biztosítunk
egyedülálló kezelési repertoárunkból a számodra legjobbat választhatjuk.

MEGHÍVHATUNK Sminktetoválás ÚJRATERVEZÉSRE és KONZULTÁCIÓRA DÍJMENTESEN? JELENTKEZZ SZEMÉLYES TERVEZÉSRE! Változatos, egyedülálló technikák, csak tőlünk