Szemhéj tetoválás

EGY STÍLUS SZÜLETIK!

magyar_zsuzsa_sminktetovalas

„Rendelkezhetsz a világ összes kommunikációs eszközével, az emberi tekintettel semmi sem ér fel”

Minden szakember a saját ìzlésvilágán át látja meg egy arc karakterét. Tulajdonképpen nem sminktetoválást, hanem a Te megjelenésedet tervezzük meg. Számunkra fontos, hogy egyéniségedet megérezzük, így ezt kihangsúlyozva tervezünk. Fontos még a hivatásod, életformád Színtipusod… Törekszünk arra is, hogy bőrtipusod sajátos színmódosító reakcióit előre kompenzáljuk, a színek mindenképpen harmonizáljanak Veled.
1996 óta a sminkmester szemével tervezem vendégeim szemöldökét, szemhéj és ajak sminktetoválását.

Szépség Garancia

Nem szimplán precíz technikát árulunk, hanem egyedi utánozhatatlan szépségkarakteredet építjük fel. Igen, együtt veled közösen.

Magyar Zsuzsa Sminktetováló és kozmetikus mester szemhéjtetoválás 27

HA ÉRZÉKENY A SZEMED, AKKOR IS BIZTONSÁGBAN VAGY!

 

A GONDOSSÁG ÉS KÍMÉLETES MUNKA NÁLUNK A LEGKORSZERŰBB TECHNOLÓGIÁVAL PÁROSUL.

Catliner 

 „Rendelkezhetsz a világ összes kommunikációs eszközével, az emberi tekintettel semmi sem ér fel”

magyar_zsuzsa_sminktetovalas

Tervezzük meg karakteredet!

Fox szemhéjtetoválás 2020

Catliner felül. és alsó vonal 2020

A szemszemöldök egységben meghatározza a karakteredet. A kettő együtt egy igazi szépségkompozíciót alkot.

Játsszunk a színekkel! Vidám és feledhetetlen.

VÁLASZD SAJÁT TECHNIKÁIM A  TEKINTETED  FELEJTHETETLEN GYÖNYÖRŰSÉGÉÉRT 


Rainbow-eyes 

Magyar Zsuzsa Sminktetováló és kozmetikus mester Rainbow szemhéjtetoválás 7 pillasűrítéssel
Magyar Zsuzsa Sminktetováló és kozmetikus mester Rainbow szemhéjtetoválás 6 előtte-utána

SZEMED AKÁR A GYÉMÁNT CSILLOGÁSA!

Magyar Zsuzsa Sminktetováló és kozmetikus mester szemhéjtetoválás 25

Hipnotikus tekintet

Rainboweyes – szivárvány ragyogás egyedivé  és megismételhetetlenné varázsol. 

Mini Rainboweyes szemhéjsminktetoválással tekinteted élénk, láthatatlanul tökéletes

Csak az elegancia nem fakul idővel, ha megkopott, színezd újra!

Ha a feketét soknak találod, akkor elegáns és finom, vagy akár élénkebb árnyalatokat választunk.

Face design
Lélegzetelállítóan tökéletes természetesség, vagy sztáros díva szépség, melyiket szeretnéd sminktetoválással?

Válasszuk ki,  milyen lenne a Te szépségkompozíciód!

Magyar Zsuzsa Sminktetováló és kozmetikus mester szemhéjtetoválás 26 szemhéjkollekció

Nem csak a szemhéjtetoválás formátervét tudjuk együtt pontosan megnézni, mielőtt elkezdjük, de hatalmas fotógalériával rendelkezünk saját munkáinkról, így a kidolgozási módokra is tudunk látványtervet mutatni, javaslatot tenni.

Magyarorszag legsokoldalúbb szakembere segít a sminktetoválás stílus tanácsadásban,  add az arcodat és engedd, hogy megmutassuk, mielőtt döntést hozol, milyen sminktetoválást szeretnél.
Tekintsd meg leggyönyörűbb arcodat sminktetoválás látványtervezéssel.
Mindezt Díjmentesen, kötelezettség nélkül, és pontosan meglathatod,, milyen lehet, és ha akarod, lesz.
Igen az egész arcot, a szemhéjsminktetoválás, a szemöldök és ajaktetoválás látványtervezést is ajándékba kapod.
A tervről fotót készítünk és emlékbe neked adjuk.


A kíméletes szemhéjsminktetoválás

magyar_zsuzsa_sminktetovalas

Mindig van választásod.
A szemkontúr satírral, árnyékolással kiegészíthető.

Magyar Zsuzsa Sminktetováló és kozmetikus mester Hypnose szemhéjtetoválás 14

Ha javításra van szükséged, esetleg eltávolításra, akkor is fordulj hozzánk bizalommal!

Tetoválás eltávolítás, plasztikai műtétek utáni javításra is kérj árajánlatot. Ide elhelyezünk 2 d linkként műküdó képet, egy a speciális esetekhet, egy az eltávolításokra linkel. Az eltávra már most is lehet a link, a javításokat januárban élétrehozom.

SZEMHÉJ SMINKTETOVÁLÁS – LEGFONTOSABB INFÓK

A sminktetoválással kapcsolatos legfontosabb információk

Mit jelent a személyre szabott szemhéj sminktetoválás tervezés?

A hitelességhez idő kell, már vannak tapasztalataink… Szerencsére nem szól örökre, az is lehet, hogy később valami más fog jól állni… Természetesen a szemhéj sminktetoválás terén is vannak divatirányzatok, néha azonban a katalógusból mást választunk, mint ami végül nekünk jól áll. Abban hiszek, hogy a vendégünk kívánságait megismerve személyiségét stílusát jobban feltérképezni olyan sminktetoválást választhatunk, amivel valóban jól érzi magát.

Akkor tehetjük meg, ha ismerjük tudásunk, tapasztalatunk, az anyagaink és a gépeink határát… Nálam sminktetoválásnak csak a kívánt eredmény és a jó ízlés szabhat határt! A bőrtípus elemzése után négyféle gép közül választom ki, melyik alkalmas a kíméletes, de hatékony és tartós sminktetoválás elkészítéséhez.

A SZÉPSÉG ezer árnyalata… A SZÉPSÉG benned van mi felszínre hozzuk!

Mennyire lesz tartós a szemhéj sminktetoválásom?

Nálunk egy szemhéj sminktetoválás élettartama átlagosan öt év – minimum. Egy ilyen szemhéj sminktetoválás átlagosan 5 évig nem igényel frissítést nálam.

A hitelességhez idő kell, már vannak tapasztalataink… Szerencsére nem szól örökre, az is lehet, hogy később valami más fog jól állni… Természetesen a szemhéj sminktetoválás terén is vannak divatirányzatok, néha azonban a katalógusból mást választunk, mint ami végül nekünk jól áll. Abban hiszek, hogy a vendégünk kívánságait megismerve személyiségét stílusát jobban feltérképezni olyan sminktetoválást választhatunk, amivel valóban jól érzi magát.

Akkor tehetjük meg, ha ismerjük tudásunk, tapasztalatunk, az anyagaink és a gépeink határát… Nálam sminktetoválásnak csak a kívánt eredmény és a jó ízlés szabhat határt! A bőrtípus elemzése után négyféle gép közül választom ki, melyik alkalmas a kíméletes, a hatékony és tartós sminktetoválás elkészítéséhez.

Magyar Zsuzsa Sminktetováló és kozmetikus mester Rainbow szemhéjtetoválás 5

Változik a divat? 

Melyikkel éreznéd jól magad? Sminktetoválásod dominanciája tükrözze személyiségedet!

2 éve a “Madonna attraktív vonal” volt a maximum, ma a “Madonna Black Damon” sem sok!

Az utóbbi időben kedves vendégeink igen extra szemhéj sminktetoválásokat kérnek. Egyik kedvencem Kata orientális szemformája, melyet jelentősen nagyítottunk. Mennyire lehet egyforma egy Madonna Kleopátra vagy Madonna Díva szemhéj kontúr vonal?

A sminktetoválás, ha a szemhéj ívét jelentősen túl haladja, akkor is van lehetőség arra, hogy a bőrben maradjon és szép fekete legyen. Reális elvárás, hogy 95%-ig elsőre is pontos legyen, színe pedig legalább 70-80%-ig megmaradjon. A színélénkítő korrekciókor szükséges a vonalak további pontosítására.

Mit lehet tudni a szemhéj sminktetoválás hátteréről?

A bőr ugyan nyúlik, keresztben is, hosszában is – elég nagy szélsőségek között (egy érettebb, lazább szövet sokkal jobban mint egy teljesen feszes szemhéj), pigmentálás közben pedig dagad a bőr, mégis a hossza 0,5 mm pontossággal már elsőre elkészíthető.

A színélénkítő korrekció alkalmával semmi más dolgunk nincs, mint hogy a 95%-os pontosságú vonalakat 99%-ra egészítsük ki.

Minél lazább szemhéj, esetenként annál vastagabb vonalakat készítünk, mert a szemhéj nyíló redőiben eltűnhet a vonal egy része. Egy ilyen hosszú vonal esetében igaz lehet, hogy ha az egyik oldalon a szemhéjat felemeli a mimika, a vonal vége elmozdulhat feszített állapotban. Mindezeket figyelve a tervezés egy hosszabb feladat, a szem optikailag jelentősen nagyítható, a szemhéj ráncai által begyűrődő vonalrészek nagyban korrigálhatóak.

Időben, anyag szükségletben és árban is van különbség a szemhéj sminktetoválások között. Sokszor a tervezés során alakul kevesebbé, többé az elfogadott vonal, és annak végleges ára is.

Magyar Zsuzsa Sminktetováló és kozmetikus mester szemhéjtetoválás 23

Milyen színekkel lesz harmonikus az arcod?

Színválasztás: A színtípusodnak és a választott technikának megfelelően.

Az első a Te ízlésed- melyik tetszik- majd Magyar Zsuzsa megvizsgálja a befolyásoló tényezőket és kapsz egy javaslatot szem előtt tartva a Te vágyaidat, a lehetőségekkel, hogy sminktetoválásod a legszebb és legtartósabb legyen.

4 féle szemöldök 3D SOFT SATÍROS SZEMÖLDÖK, SZÁLAS, 3D SATÍROS-SZÁLAS, MICROBLADING…Kinek melyiket? Reneszánszát éli a satír modern változatában. Nem véletlenül. Már több, mint 100 000-en együtt!

A 2. vagy akár 4. generációs sminktetoválások akkor sikeresek, ha a sminktetoválás szép, de fed is, esetenként korrigál. Ha zsíros a bőr, a szálas szemöldök nem tartós, de foltos is lehet.

Ilyenkor satíros megoldást keresünk, sor esetben szálazunk is… Finom szerkezetű bőrre a MICROBLADING is tartós, és a legtermészetesebb hatású.

A lényeg, hogy szép legyen, bőrtípusod és előzményeid, valamint a szőrszálak tulajdonságainak, színének figyelembe vételével. A legjobb, ha közösen döntjük el.

Hogyan változnak a szemhéj plasztika után a bőr tulajdonságai?

A szemhéj plasztika egy minimális heggel gyógyuló, később szinte láthatatlan beavatkozás.

Sok esetben gyönyörűen gyógyult plasztikázott szemhéjakkal találkozom, ahol hajszál vékony, a környezeténél 1-2 árnyalattal világosabb vonalacska árulkodik csak az előzményekről. Ez részben kiváló orvosokon múlik, másrészt – még ez mellett is szükséges faktor – a bőrtípus sajátosságai is fontos szerepet játszanak. Mindezt figyelembe véve is – mégiscsak műtött szemhéj, van egy vékony merev hegvonal, ami másképp viselkedik a munka során, és néha még találkozik is a sminktetoválás lehetséges vonalával.

A plasztikázott szemhéj természetesen a pigment bejuttatása során hamarabb és hevenyebben reagál a fizikai beavatkozásokra: várhatóan ab ovo nehezebben jut be a pigment, számítanunk kell arra is, hogy haematoma és öedema kísérheti a munkánkat, mely kockázatot jelent a mellékhatások területén. Szerencsére vendégeink is jól tájékozottak többnyire, és jól mérik fel, melyik módszert érdemes választaniuk. Van, hogy eleve ránk bízzák a döntést.

Lehet ennek ellenére egy előzetes plasztikai beavatkozás után szemhéj sminktetoválást kérni?

A válasz szerencsére IGEN. Van olyan módszer, mellyel nagy biztonsággal megoldható a plasztikázott szemhéj sminktetoválása is.

Mi a különbség a hipoallergén és a nem hipoallergén sminktetoválás között?

Figyelem: Csak a mi módszereinkre, a mi protokollunk alapján elkészített sminktetoválásokra igaz.

Semmiképpen ne válaszd a nem hipoallergén módszert, ha volt már szemhéj plasztikád, vagy ha nagyon laza a szövet a szemhéj területén.

Ha allergiás vagy a szempilla festékekre, szemceruzákra, szemhéj spirálra, akkor érdemesebb a hipoallergén módszer mellett döntened.

Ha kék szemed igen érzékeny mindenre, pollenekre, fényre, dörzsölésre, ezek a körülmények a hipoallergén technika választását helyezik előtérbe.

Árban igen nagy a különbség a két módszer ára között, mely a főként a pigmentek és a tű árának különbözetén alapul, és valamelyest a gyakorlattal összefüggő munkadíj különbözetéből áll össze. A tervezésnél kérhetsz engem, a pigmentálásoknál van különbség. A nem hipoallergén pigmentekkel és a géppel készül.

Ha bizonytalan vagy abban, hogy melyiket is válaszd, díjmentes tervezésre várlak szeretettel. +36703130313, Csak szakmai információ: magyarzsuzsa.madonna@gmail.com

Amit ma sminktetoválunk, az 3-4 évig ékesíti arcodat!

Ezért Nálunk a sminktetoválások tervezésére akár 1 munkaórát is szívesen rááldozunk! A sminktetoválás tervezése Magyar Zsuzsa sminktetováló specialista kozmetikus, smink és maszkmester tervezésével történik: www.sminktetovalasmagyarzsuzsa.hu/arlista_sminktetovalas_madonna.

Legyél körültekintő! Válaszd a minőséget és a 2 évtizedes sminktetováló, sminkes tapasztalatot! Garanciát vállalunk a nálunk készült minden sminktetoválásra!

Nálunk lehet a szájkontúrod szép, természetes rózsaszín, észrevétlenül kiegészítve a formát, pink akár meleg narancsos piros. Viszont nem lesz lilás-bordó, vagy szürke foltos, és nem lesz kékes-szürkés zöld szemöldököd, de lehet natúr barna, vagy sötét-szőke is.

Ne ugorj bele akármibe!

Tudjuk fontos az ár-érték arány, de hidd el, többe kerülhet és kellemetlenebb lehet egy elhamarkodott, elrontott tetoválás javítása. De ha már megtörtént a gond, elrontott tetoválásodat is kijavítjuk: https://sminktetovalasmagyarzsuzsa.hu/tetovalas_eltavolitas.