Ajak sminktetoválás

Magyar Zsuzsa PMU Art

A szépség benned van, mi felszínre hozzuk!

magyar_zsuzsa_sminktetovalas

Ajak sminktetoválás

Fejezd ki a nőiességedet!

Ragyogj, mint egy igazi csillag!

 

Retusálás és filter mentes referencia fotóinkkal azt az egyedülálló lehetőséget kapod,
hogy lásd, pontosan milyen ajak sminktetoválások készülnek nálunk.


De, Te egyedi, megismételhetetlen vagy!

Így sminktetoválásodnak is egyedinek, személyiségedhez tökéletesen illőnek kell lennie, hogy kiemelje szépséged. Online vagy személyes díjmentes konzultáció során kiválasztjuk együtt Neked a leginkább hozzád illőt, hogy biztosan elégedetten, igazi szépségideálként távozz.

Természetes szín, szabályos forma – észerevétlen, természetes szépség

AJAK SMINKTETOVÁLÁS KATEGÓRIÁK

Minden, ami sminktetoválás és még több…

Ajak kontúr félsatír

Ajak – Lips Satin

Ajak akvarel 

 Ajak naturalips

Porcelainshine & filled

Ajak brilliantlips

Ajak nanolips

Ajak fulllips 3D effect

 Ajak rouge effect matt

 

Ajak repaired

Ajak fulllips 3D effect

Lips Satin Plasticity

 

 

Ajak specialitásaink – minden, ami 2022-ben megálmodható – egyéniségedre egyedileg komponálva

Specialitásaink

Ajakkontúr

Lágy satír, kontúr hatással vagy kontúr hatás nélkül

Natural colourful lips

a Természetes szépség jegyében, ha nem sötétebb, hanem világosabb, vagy melegebb, vagy hidegebb, árnyalatot szeretnél, mint a sajátod. Sminkmestereink a bőrtónusodhoz és ízlésedhez leginkább illő megoldás kiválasztásában 

 Ajaksatírozás telt pigment hatással

teljes ajak telt púderes színhatással, XOXO – rafinált játék a színekkel, 3D ajak illúzió színekkel

magyar_zsuzsa_sminktetovalas

Ajakfeltöltések utáni korrekció

Elrontott tetoválások utáni eltávolítás több módszerrel a kíméletes és hatékony eltávolítás jegyében

Régi ajaktetoválás javítások

Porcelain shine & filled lips üde, egészséges, selymes, fiatalos fényhatás és természetesen telt ajak

Nőies ajkad magáért beszél! A precíz tervezés a szimmetrikus, szép ajak sminktetoválás első és legfontosabb lépése. A teljes ajak sminktetoválása a legtermészetesebb árnyalatoktól a dögös, hódító vörösig bármilyen lehet, színtípusodnak, ízlésednek megfelelően.

Gyere el hozzánk és tervezzük meg közösen új sminktetoválásod, mindezt díjmentesen!

AJAK SMINKTETOVÁLÁS - LEGFONTOSABB INFÓK

A sminktetoválással kapcsolatos legfontosabb információk

Ajakfények és természetes üde árnyalatok a természetes szépség híveinek? Lehetséges?

Sok sztárnak éppen ez az egyedi szépsége, különleges sminkje hozta meg a világhírt, és emelte akár szépségbálvánnyá – akiért rajongtak a férfiak és hasonlítani akartak hozzá a hölgyek! Egyedi Szépséged a Védjegyed- Hangsúlyozd sminktetoválással! Ajakfények és természetes üde árnyalatok a természetes szépség híveinek Lip light – teljes satírozással kreol bőrre a száj matt, barnás árnyalatát semlegesíti. Szenvedélyes és nőies árnyalatok – Vadítóan szenvedélyes vörösek.

10+ 1 ÉRV Ajak sminktetoválás mellett

 1. Imádom, hogy mindig ugyanolyan szép
 2. Jó, hogy
  egyformává, szimmetrikussá tette az ívét
  3. Teltebbé is varázsolta
  4. Azóta az sem látszik, ha fáradt vagyok, sosem fakó a színe
  5. Üdévé tette az arcomat
  6. Sohasem túl erős vagy éppen lekopott hatású
  7. Gyönyörű egyenletes a színe és pont olyan árnyalat, hogy bármilyen helyzetben imádom
  8. Nincs szükségem sminkre csak néha egy kis tükörfényt használok
  9. Szerintem fiatalít
  10. Nekem sohasem volt Herpeszem, de ha valakinek a herpeszektől szabálytalanná vált a szájszéle, azt remekül kompenzálja, ugyanezzel a módszerrel ( mint az enyém) a sminktetoválásunk még ilyenkor és maradéktalanul, tartósan benne marad.

+1:

Melegben vagy az apró pici száj redőkben a rúzs megfolyna, használata nehéz, gyakran javítani kellene. Csak azt ajánlom vendégeimnek is szívesen, ami saját magamon meggyőzött. Várlak szeretettel díjmentes tanácsadással, tervezéssel.

De mit is tartalmaz az ár, avagy mit nyersz, ha a tartós sminktetoválás mellett döntesz és a Magyar Zsuzsa PMU ART-ot választod?

 

A szád akár természetes szájhoz hasonló mályva vagy rózsaszín kiegészítést nyer, mely elfedi a formai hibákat. Lehet a szájkontúrod bármilyen árnyalatú, akár világos rózsaszín, korál piros, meggyszínű, vagy terrakotta. Rengeteg referenciával rendelkezünk, kukkants be hozzánk a honlapunkra, ahol megláthatod, hogy készül pl. sminktetoválás!

Lehetsz-e Díva? Ki tudsz-e tűnni a tömegből?

Szenvedéllyel éled a hétköznapokat is? Vállalod Nőiességedet? Sminktetoválással ellenállhatatlanul kifejező és csábító ajkaid lehetnek nap, mint nap, 24 órán át. Mert nem engeded meg magadnak a rúzsfoltot- hiszen a magad módján hibátlan vagy! Sok sztárnak éppen ez az egyedi szépsége, különleges sminkje hozta meg a világhírt, és emelte akár szépségbálvánnyá – akiért rajongtak a férfiak és hasonlítani akartak hozzá a hölgyek! Egyedi Szépséged a Védjegyed- Hangsúlyozd sminktetoválással

Ha az lány vagy, akit az egyediség varázsa körbevesz… Ha árad belőled a pozitív energia, Vonzod magad köré az embereket, a csodáló tekinteteket…. Vagy ezt a lányt akarod a világnak magadból megmutatni… Ha Sminktetoválást szeretnél, akkor az általam tervezett sminktetoválással, pont erősítheted ezt a kisugárzásod. Ha szeretnéd vállalni különleges szépséged, kitűnni a tömegből.

Szépséged kiemelhetjük egy tartós sminktetoválással! Sok sztárnak éppen ez az egyediség hozta meg a világhírű sikert. Legyél Te is olyan magabiztos a pont Neked tervezett sminktetoválással. Ha az általad elképzelt sminktetoválás eltérne a megszokottól, ha nem a legtermészetesebbre vágysz, hanem valami különlegesre, gyere el egy díjmentes konzultációra. Legyél Utánozhatatlan Szépség sminktetoválással, akit mindenki utánozni akar, mint egy Dívát!

“Stílus- Szépség Referenciával”

Vállalunk-e garanciát ajak sminktetoválásodra?

Elegancia, szabályosság, fényes és egyenletes, tiszta pasztell árnylatok a flamingós és a rózsa és fahéj ihletéssel – ezt ajánlom kedves vendégeimnek. Ha van már ajak sminktetoválásod, egy frissítéssel válthatsz kedved szerint. A színek bent maradásáért garanciát vállalunk, ha nincs nehezítő egészségügyi szituáció.

Általában már elsőre kiváló, az sem baj, ha csak később tudsz a 2. alkalomra jönni, mint 3 hónap. Fogadd szeretettel a kollekciót, mely folyamatosan bővül fotókkal.

Amit ma sminktetoválunk, az 3-4 évig ékesíti arcodat!

Ezért Nálunk a sminktetoválások tervezésére akár 1 munkaórát is szívesen rááldozunk! A sminktetoválás tervezése Magyar Zsuzsa sminktetováló specialista kozmetikus, smink és maszkmester tervezésével történik: www.sminktetovalasmagyarzsuzsa.hu/arlista_sminktetovalas_madonna.

Nálunk lehet a szájkontúrod szép, természetes rózsaszín, észrevétlenül kiegészítve a formát, pink akár meleg narancsos piros. Viszont nem lesz lilás-bordó, vagy szürke foltos, és nem lesz kékes-szürkés zöld szemöldököd, de lehet natúr barna, vagy sötét-szőke is.

Ne ugorj bele akármibe!

Tudjuk fontos az ár-érték arány, de hidd el, többe kerülhet és kellemetlenebb lehet egy elhamarkodott, elrontott tetoválás javítása. De ha már megtörtént a gond, elrontott tetoválásodat is kijavítjuk: https://sminktetovalasmagyarzsuzsa.hu/tetovalas_eltavolitas.

magyar_zsuzsa_sminktetovalas

Miért minket válassz?

 

Mert a sminktetoválás a szenvedélyünk és ez garantálja számodra a kreatív, gondos és minőségi megoldást, bármilyen adottságokkal is érkezel.

magyar_zsuzsa_sminktetovalas

Sokoldalúság és precíz munkavégzés

Maximális precizitással

Minőségi szolgáltatás

A sminktetoválás művészetét a legmagasabb minőségben élvezheted nálunk, Luxus es maximális precizitás nyomán a szépséghibák elbújnak, és helyére kialakul a nagybetűs SZÉPSÉG!

Tökéletes összhang

Kihozzuk a szépséget belőled

A megkérdőjelezhetetlen szépség, akit mindenhol csodálni fognak. Hiteles szépség, aki épp annyit visel, amennyi egyéniségéhez, stílusához és életviteléhez tökéletes összhangot teremt.

Számtalan lehetőség

Az „EGYEDI SZÉPSÉG” és a természetes szépség mindannyiunknak mást jelent, azért, hogy egyedi szépségedet megalkothassuk, számos technikával rendelkezünk!

Mennyibe kerül?

Válasszunk módszert, vagy válasszunk árat!

Szeretnéd előre megtervezni hogy milyen sminktetoválásod legyen, vagy hogy mennyibe kerüljön? Jelentkezz egy díjmentes sminktetoválás tervezésre az alábbi űrlap kitöltésével, vagy Facebook-on.

Kérj ajánlatot!

Ha szárnyak nélkül születtél, hagyd, hogy kinőjenek!


Jelentkezz díjmentes sminktetoválás tervezésre vagy akár már sminktetoválásra

A BEJELENTKEZÉS MENETE

1, AJÁNLATKÉRÉS

Szeretnéd előre megtervezni hogy milyen sminktetoválásod legyen, vagy hogy mennyibe kerüljön?

Jelentkezz egy díjmentes sminktetoválás tervezésre az űrlap kitöltésével, vagy Facebook-on.
Mindössze 3 perc alatt kérhetsz pontos árajánlatot az oldal alján űrlapunk kitöltésével így akár már másnap fotó illusztrációs konkrét árajánlat birtokaban időpontod is lehet.

 1. IDŐPONTFOGLALÁS  DÍJMENTES TERVEZÉSRE

Naptárunkban biztosítjuk egyedi szépségedhez, szépségedhez, a maximális minőséghez szükséges időtartamot, melyet foglalóval van lehetőséged fixálni. Exkluzív és díjmentes szolgáltatásunk, mielőtt döntenél, tekintsd meg élőben sminktetoválásod látványtervét.  

 1. ONLINE FOGLALÁS

A Foglalás oldalon befizethetetd az előleget online, kártyás fizetéssel

 1. SMINKTETOVÁLÁS

Álmaid sminktetoválása Egyedi szépséged lesz a Védjegyed! A megbeszélt időpontban veled közösen megtervezzük és elkészítjük.

COVID-19 re való tekintettel jelenleg
az online konzultációt és tervezést javasoljuk.

ITT TALÁLSZ MINKET

Kapcsolat

Magyar Zsuzsa
Sminktetoválás VIP
1052 Budapest,
Régi posta utca 4.

Szakmai információ: +3670/6333213

Bejelentkezés:
+3670/3130313
magyarzsuzsa.madonna@gmail.com

Sminktetoválás 2023 minden lehetőség

letölthető E-book

Minden hasznos infoval, mielőtt döntést hozol