Az arcod a tét:

Olvasd ezt el, ha nem akarod megbánni a sminktetoválást!

A sminktetoválás lehet életed legjobb és legrosszabb döntése is. Hogy a kettő közül melyik lesz, az leginkább attól függ, sikerül-e a megfelelő szakembert kiválasztanod a feladatra. A tét nagy: ha elrontják, tartósan együtt kell élned a következményekkel vagy még többet kell költened a javításra. Éppen ez az oka annak, hogy sokan hezitálnak – talán Te is.

Ebben az ingyenesen letölthető e-bookban elárulom neked, hogyan válassz sminktetoválót, hogy biztosan ne legyen csalódás a vége!

Mindenki szép, kifejező szemeket szeretne, de nem mindenki kapja meg automatikusan

Ha téged sem áldott meg a sors telt színű ajkakkal, hangsúlyos szemöldökkel és sűrű szempillákkal, amik szépen keretezik a szemedet, valószínűleg már játszottál a sminktetoválás gondolatával. Jobb alternatívának tűnik, mint napi szinten jelentős időt tölteni a fürdőszobában sminkeléssel és valóban tartós megoldást jelenthet, ha jól készítik el. 

A végeredmény azonban rengeteg tényezőn múlik. Ha a sminktetováló nem elég tapasztalt és nem rendelkezik a kellő felkészültséggel és eszköztárral, könnyen megbánhatod, hogy belevágtál. Segítek neked, hogy ne így legyen. 

Kérd ingyenes e-bookomat, amiben leírom, milyen szempontokat kell figyelembe venned, amikor sminktetoválót választasz!

Az e-book szerzője:

Magyar Zsuzsa

Sminktetováló specialista, kozmetikusmester, smink és maszkmester

1987 óta dolgozik a szépségiparban, sminktetoválással 1993 óta foglalkozik, így az elmúlt évtizedekben több mint 20 ezer munka ment át a kezei között. Minden képesítéssel rendelkezik, a szakma leghíresebb nemzetközi mestereitől tanult, tanul.

A tetoválások készítése mellett 2007 óta elrontott sminktetoválások eltávolításával, korrekciójával is foglalkozik, folyamatosan kutatja a legmodernebb eljárásokat.

„Célkitűzésem, hogy csapatommal megteremtsük az egyedi szépségedet, mely utánozhatatlan és magával ragadó. Az idő és a tapasztalat meghozta azt a képességet, hogy munkáimban a legmodernebb technikákat ötvözöm, miközben a saját, egyedi tetoválási stílusom is kialakult.”

Hova küldhetjük az
INGYENES e-bookot?

Csupán a neved és az e-mail címed kell megadnod, ahova elküldhetjük számodra az e-bookot, hogy azonnal hozzáférhess azokhoz az információkhoz, amik segítenek neked az ideális sminktetováló kiválasztásában.

Sminktetoválás 2023 minden lehetőség

letölthető E-book

Minden hasznos infoval, mielőtt döntést hozol