Ingyenes E-book

Az arcod a tét:

Szeretnél megszabadulni a régi, elrontott szemöldöktetoválásodtól?

Szeretnél egy szebb szemöldököt helyette?

De merre is indulj, milyen módszert válassz, melyik szalonban leszel biztonságban?

Neked írtam ebben a témában egy ingyenes e-book-ot, hogy a tetoválásod kijavítása és a régi tetoválásod eltávolítása a lehető legsikeresebb legyen!

 

Ha ezt olvasod, bizonyára te is rejtegetsz egy elrontott sminktetoválást a szemöldökceruza vagy a frufrud alatt. 

Egy rossz szemöldök tetoválás megnehezíti a hétköznapjaidat, félsz, hogy mit gondolnak az emberek rólad amikor meglátják, rögtön látják, hogy a  szemöldököd tetovált, nem természetes, “túlszedett” vagy “asszimetrikus”.

Ha van egy rossz tetoválásod, valószínűleg, azonnal szeretnél belőle egy jót és ezt teljesen megértjük.

Sajnos mikor egy nő elhatározza magát, hogy megszabadul a rosszul sikerült vagy régi szemöldök tetoválásától, nem ismerheti azokat a fontos tényezőket, amelyek elősegítik, hogy az eltávolítás gyors és hegesedés, és egyéb mellékhatás mentes legyen.

Valamint valóban el is távolítsa a régi tetoválást, és ne rosszabítsa a helyzetet.

Az e-book szerzője:

Magyar Zsuzsa

Sminktetováló specialista, kozmetikusmester, smink és maszkmester

Magyar Zsuzsa vagyok, sminktetováló mester és 2007 óta foglalkozom sminktetoválás eltávolítással és javítással és több mint 9.000 nőnek segítettem sikeresen kijavítani, ennek érdekében eltávolítani a már nem kívánt szemöldök tetoválását.

Még ma is, a felvilágosodás korában, amikor már minden sminktetováló képzett, meg olyan ügyes, túl sokan keresnek meg elrontott szemöldök tetoválással, hogy segítsek nekik. 

Mert más “szakember” inkább csak rontott a helyzeten, minthogy javított volna rajta, az eredeti rosszul sikerült vagy kikékült a szemöldökön.

(Képek csúnyán elrontott szemöldök tetoválkásokról kb. 3-4, az alábbi képek helyére)

A sminktetoválás eltávolítás nem egy olyan feladat, amit bárkinek csak úgy a kezébe adhatsz, még akkor sem ha “Már régóta ismered őt” vagy “Ő olcsón megtudja neked csinálni…”  

Hidd el, nagyon sok vendégem keresett meg azzal, hogy segítsek neki én eltávolítani, mert beleesett ezekbe a hasonló hibákba.

Tudom, eleget mesélik a vendégek, hogy mennyit kell bajlódnod reggelente, hogy “javíts” rajta. (Ide is jöhet kb. 2 rossz szemöldöktetoválás)

Ma már nem hinném el, hogy a bőrszínnel lefedés megoldás lehet, egy csúnyán lefele húzott szemkontúrra. Szerencsem volt mert nem csak a lefelel kontúrt hanem a borszint is eltudta Zsuzsa tüntetni nekem. Mára már nyoma sincs.

/Alexandra/

Szlovákiából jöttem Zsuzsához. Nagyon zavarta lilás kék szemöldököm, ami nem is volt egyforma. 3 eltávolítást csinált nekem és utána az új szemöldökömet, és  meleg barnával jobban érzem magam, a szemhéj tetoválást is kijavították és részben eltávolítottak. Így már sokkal jobban érzem magam.

/Diana/

Tetoválták a számat, pirosra kértem es szürke lett, nagyon zavart, Zsuzsa eltüntette a szürkét es most gyönyörű lágy piros színe van és a formája is sokkal szebb.

/Tünde/

 

A sminktetoválás eltávolítás nem egy olyan feladat, amit bárkinek csak úgy a kezébe adhatsz, még akkor sem ha “Már régóta ismered őt” vagy “Ő olcsón megtudja neked csinálni…”  

Hidd el, nagyon sok vendégem keresett meg azzal, hogy segítsek neki én eltávolítani, mert beleesett ezekbe a hasonló hibákba.

Tudom, eleget mesélik a vendégek, hogy mennyit kell bajlódnod reggelente, hogy “javíts” rajta. (Ide is jöhet kb. 2 rossz szemöldöktetoválás)

Ha eddig mindig belenyúltál, és már 3-an dolgoztak rajta, de mindig rosszabb lett, a lelked mélyén tudod, még egyszer talán már nem hibázhatsz! 

Olyan szakemberre lesz szükséged, aki végig viszi a folyamatot és elvállalja a kijavítást is, és tutira jó lesz. Persze eleget költöttél rá már eddig is, és minden további javítás csak még többe kerül, minél több az elrontott rétegek száma egy felületen. 

Ha szeretnél egy olyan szemöldököt, ami még magabiztossá, vonzóbbá és nőiesebbé tesz téged, mentálisan felfrissít téged, mert annyira magabiztosan érzed magad a bőrödben, (ez alá kb. 4 nagyon jó szemöldöktetoválás)

akkor mindenképp el kell olvasnod ezeket a fontos tényezőket az e-book-ban, hogy ne bízd amatőrők kezébe, és ne legyen csalódás számodra a szemöldöktetoválásod.

Győződj meg, hogy a sminktetoválásod eltávolítása sikeres legyen!

Add meg a neved és az email címed, és elküldjük neked az ingyenes ebook-ot, hogy biztonságban érezhesd magad, amikor a régi tetoválásodat távolítod el.

Sminktetoválás 2023 minden lehetőség

letölthető E-book

Minden hasznos infoval, mielőtt döntést hozol