Full face styling

Tervezzük meg együtt

leggyönyörűbb arcodat!

Line

 Ha szívesen ébrednél minden reggel olyan tökéletes sminkkel, amit profi sminkes készít neked akkor a Full face styling neked való!

A sminktetoválással készített tartóssmink lehet teljesen természetes, ami épp „csak” kiemeli arcod igazi szépségét, elfedve a kisebb hibákat, kipótolva a hiányokat vagy akár kihívó, élénkebb feltűnő végeredményt is készíthetünk.

Amit nem adott meg a természet, azt megadja a művészet! A sminktetoválás a szenvedélyünk! Megálmodjuk legjobb formádat! Kitaláljuk a stílusodat!

Videó lejátszása

Miért válaszd

a Full face stlyingot?

Több, mint 25 féle szemöldök sminktetoválás, 10 féle szemhéj tetoválás, és több mint 10 féle ajaktetoválás közül választhatjuk ki számodra a legjobb szépségkombinációt, mely adottságaid figyelembe vételével, a legtartósabb eredményt nyújthatja, és a legszebb arcodat fedi fel.

sminktetovalas_magyarzsuzsapmuart
sminktetovalas_magyarzsuzsapmuart

Miben számíthatsz ránk?

  • Sminktetoválásaid Tavasz-, Nyár-, Ősz-, Tél színtípusod elemzése után szépségedet kiemelő árnyalatokkal, és a megfelelő technika alkalmazásával készítjük el.
  • Nem kell külön technikát kérned, különböző technikák után kutatni az interneten, nem szükséges mozaikokból összerakni magad, elég ha elmondod, hogyan szereted sminkelni magad, mi pedig megálmodjuk a tökéletes kompozíciót.
  • Teljesítjük három kívánságodat! És ez a valóság: megismerheted a leggyönyörűbb arcodat, mindezt tartósan, szemhéj, szemöldök és ajak sminktetoválások segítségével, vagy ha szükséges radírozással.

Bármilyen elrontott, régi tetoválás átalakítását vállaljuk, ebben több mint 10 éve alatt összegyűjtött saját esettanulmányaink állnak rendelkezésre.

Előtte-utána

Line

Sminktetoválás 2023 minden lehetőség

letölthető E-book

Minden hasznos infoval, mielőtt döntést hozol