ÍGY LÉPJÜK ÁT „A HOZOTT ANYAG” KORLÁTAIT! 
Aki sminktetovál, és megismeri vendégei történetét, van, hogy szeretné ,,felülírni” a szakmai lehetőségeket.

Manuális szisztéma, gépi technika alopéciára és tetoválás eltávolítás után

 

Manuális szisztéma, gépi technika alopéciára és tetoválás eltávolítás után

 

A Beauty Forum 2019/ 9. Számában megjelent szakcikk:
SZEMÖLDÖK RESTAURÁCIÓ

Aki sminktetovál, és megismeri vendégei történetét, van, hogy szeretné ,,felülírni” a szakmai lehetőségeket. Kihozni minden helyzetből a legjobbat. Vendégeinknek van egy belső tükre, amilyennek magukat látják és amilyennek látni szeretnék magukat. Sokan vágynak az érettségi tablós szemöldökükre. A LifeLike Systemmel ez megvalósulhat, ezért a LifeLikeBrows nem egy szálrendezési divatirányzat, hanem a LifeLike System szinte maga a szemöldök.

Aranymetszés-tervezés

A LifeLikeBrows segíthet az életszerű szemöldök megalkotásában, mellyel az eredeti vagy fiatalkori szemöldök újraalkotható, rekonstruálható. Hogy készül az élethű, életszerű LifeLike szemöldök?  Aranymetszés-tervezéssel felfedhetjük aszemöldök ķódot,az eredeti szemöldök formája, az eleve elrendelt hosszúság, vastagság, magasság és kezdőpont is rekonstruálható. Válasszunk megfelelő pigmenteket! Keressük meg a gyógyulás után az életszerű árnyalatokat.

Tipp: Használjunk legalább két, egymáshoz közeli, sötétebb és világosabb árnyalatot, amely a kopás folyamán is hasonló marad.   Elemezzük ki az eredeti meglévő szőrszálakat, és válasszunk ehhez közeli tűméretet és egy vastagabb tűt, amellyel kiemelhetjük a legdúsabb részeket és a legvastagabb szálakat. Válasszuk ki a pigmentek gépi vagy manuális implantálásának módját. Ha nincsenek szőrszálak, akkor a szőrszálak vastagságát és a szemöldök eredeti színét a természetes haj segít meghatározni. Így javíthatjuk a következő sminktetoválás lehetőségeit. Néhány évente a szemöldököt meg kell újítani. A sokadik generációs sminktetoválás megújítása bonyolult feladat lehet. A szemöldök-sminktetoválás a divat és a technika fejlődésével, változásával előfordulhat, hogy több, korábbi trendek szerint készült munka maradványain már nem lenne olyan szép a következő.

Gépi rekonstrukció: NaturalBrows. 

A régóta sminktetováló szakemberek jól tudják, az újabb és újabb sminktetoválás vagy egyre erősebb lesz, vagy ha megőrizzük az archoz illő finomságát, akkor egyre rövidebb ideig lesz tartós.

RichBrows manuál és gépi kombináció, 3 eltávolítás és hormonkezelés után

Anamnézis

Húzzuk szét a bőrt, fedjük fel az előzményeket. Kevés vagy sok pigment alkotja a látható árnyalatot? Hány tetoválás volt? Milyen vastag rétegben vannak pigmentek a bőrben? Érdemes néhány tetoválásonként 1-2 koptatást végezni, így a régi pigmentimplantátumok kevésbé lesznek befolyással a következő munkánk legyógyult színére, tartósságára.

Heg és cicatrix (sebhely)

Hogyan hozzuk ki minden helyzetből a legjobbat, ha hegek és régi tetoválásmaradványok vannak a felületen? Az irhát érintő minden ártalom heggel gyógyul. Szakszerűtlenül túl mélyre vitt sminktetoválások vagy túldolgozott felületen is tapasztalható ez a jelenség.

Natural Brown gépi technikával készült szemöldök-rekonstrukció – 12 eltávolítás után, felül korrekció előtt gyógyult

Ha a bőr atrophiás vagy sorvadt, akkor szöveti szinten károsodnak a rugalmas rostok, a felszínen sorvadt hám található, a bőr járulékos részei hiányoznak. A hám és az irha elvékonyodott, a bőr kifeszítése során mederszerű bemélyedéseket mutat. A heges szemöldök ritkábban hipertrófiás vagy keloidos is lehet. A bőr minden egyes traumára emlékszik, emiatt hiányzik az egységes alap.  Ezért a heges bőrre elvállalt új munka nem pontosan kiszámítható, gyógyultan csak ritkán lehet tökéletes. LifelikeBrows elkészítése egy régi, rossz szemöldök-tetoválásra nem lehetséges. Nem kell nemet mondanunk, de a vendég türelme, következetes együttműködése elengedhetetlen. Először is szakszerű eltávolítást kell alkalmazni.

LifeLike manuál Brows 8 tetoválás eltávolítás után

Ha már nagyon régi a tetoválás, de mégsem kopott ki, vagy több réteg pigment van rajta, akkor érdemesebb türelmesen, következetesen kezelni. Minden beavatkozás egy újabb trauma, mindenképpen érdemes előtérbe helyezni a bőr károsodásának megelőzését az eltávolítások során. Használjuk a LifeLike Systemet arra, segítsük visszaadni a vendégeink önbizalmát. A LifeLikeBrows a legtermészetesebb módon ötvözi a szabályosságot a természet apró szabálytalanságaival, ezért e technikával életszerű és természetes hatást nyújthatunk, még a hegek jelenléte miatti apró tökéletlenségeket is elfedve.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az esettanulmányok és minden munka a Magyar Zsuzsa PMU Art tulajdonát képezi.
Minden jog fenntartva ©

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..