Magyar Zsuzsa Sminktetováló specialista, Kozmetikus mester, Smink és Maszkmester

Magyar Zsuzsa vagyok, kozmetikus mester és már 25 éve a sminktetoválás töretlenül a szenvedélyem.
Célul tűztem ki, hogy csapatommal megteremtsük egyedi szépségedet,mely utánozhatatlan és magával ragadó. Ennek alapjául a sminkelés művészetét is magas fokra emelve mesterfokú sminkmester és maszkmester-képzéseket végeztem el.

Karakteredet tanulmányozva lehetőségünk van megtervezni egyedi szépségedet, ahol a legszebb vonásaid különleges hangsúlyt kapnak. Kiemelten fontos számunkra, hogy az összes trendi technikát naprakészen elhozzuk és perfekcionista módon tudjuk elkészíteni, azért hogy segítséget nyújthassunk számodra elegáns, különleges megjelenésedben.

A sminktetoválás mint életstílus! Mit jelenthet számodra?

A nap minden pillanatában biztos lehetsz hibátlan szépségedben. Így megkímélve magadat a folyamatos sminkelés kényelmetlenségeitől, legyen az üzleti ebéd, ahol nem kenődhet el a rúzs, vagy legyen az egy wellness, amikor a szemöldök minden pillanatban tökéletes, így megadja számodra a magabiztosság és a szépség harmoniájának érzését.

„Ha szépülni szeretnél, a lelkeddel és a szíveddel kell kezdened".– Coco Chanel

Megmutatjuk legszebb arcodat!
A sminktetoválás művészetét a legmagasabb minőségben élvezheted nálunk, Luxus és maximális precizitás nyomán a szépséghibák elbújnak, és helyére kialakul a nagybetűs SZÉPSÉG!

A megkérdőjelezhetetlen szépség, akit mindenhol csodálni fognak. Hiteles szépség, aki épp annyit visel, amennyi egyéniségéhez, stílusához és életviteléhez tökéletes összhangot teremt.

Az „EGYEDI SZÉPSÉG” és a természetes szépség mindannyiunknak mást jelent, azért, hogy egyedi szépségedet megalkothassuk, számos technikával rendelkezünk!